Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, November 29, 2017

Top Director Trip (5-11 Nov 2017) to Vienna Austria



Assalammualaikum dan selamat pagi semua

Siapa nak percutian mewah dan percuma yang ditanggung sepenuhnya oleh Syarikat???  mestilah nak kan...Syukur alhamdulillah tahun ni sebanyak 5 kali sis telah dipilih oleh Company Mary kay untuk bercuti secara percuma dengan Mary kay...

Bulan March 2017 : Bercuti ke Hongkong China
Bulan Julai 2017 : Bercuti ke Singapore
Bulan September 2017 : Bercuti ke Dalian China
Bulan Oktober 2017 : Bercuti ke Vienna...
Bulan December 2017 : Bercuti ke Hangzhou China..

bestnyaaaaaaa....dulu nak p trip ke luar negara perlu menabung dulu, tp sejak mengenali Mary Kay tak perlu dah...semua di sponser oleh Mary kay. Bayang kan setahun..5-8 kali trip ...sape tak nak kan..


ok pg ni sis nak share skit..pengalaman sis bercuti ke Vienna Austria dgn Mary kay...tapi trip kali ni trip yang paling best tau, TOP DIRECTOR TRIP (TDT)...director yang Top2 sahaja dipilih untuk bercuti ke Vienna..dan hubby pun ikut dan di sponser oleh Mary Kay..


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat



Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat
Suit yang exclusive untuk Top Director Trip Mary kay

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat






ada banyak lagi gambar-gambar cantik semasa di Vienna ...nnti sis update ok

uall nak tak kalau diberi peluang bercuti mcm sis ni??? dan nak tak beri peluang pd diri untuk bantu keluarga dan dapat extra income setiap hari, setiap minggu, setiap bulan, setiap tahun???? nak tak ???


seriously kalau ada niat di hati nakkkkk...apa tunggu lagi mai pm sis skg, insyaallah sis akan bantu, guide u all dari 0 to hero...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, November 19, 2017

Testimoni Masalah kulit berjerawat dan berminyak




Marykay botanical Effect formula 3 untuk kulit berminyak

Marykay botanical Effect formula 3 untuk kulit berminyak





Alhamdulillah ...berkat consistent, sabar , tidak pernah putus asa akhirnya masalah jerawat, wajah kusam, gelap dan berminyak kini dah beransur pulih... setelah pakai set botanical effect formula 3.

Beliau adalah customer sis dan kini telah menjadi salah seorang beauty consultant dari unit sis..happy for u dear..skin u dah cantik, dah flawless dan bersih...

Bukan senang ye orang nak bersabar dengan jerawat dan masalah pada wajah. tapi disebabkan tersalah pakai produk kesan dia merana dikemudian hari.

Siapa adalah masalah jerawat, skin rosak akibat tersalah pakai produk yang mengandungi merkuri ??? boleh rawat dengan skincare natural , boleh cuba Mary Kay Botanical Effect...walaupun lambat tapi itulah yang terbaik untuk kulit anda kerana ia dapat membantu membersihkan kekotoran bermula dari bawah lapisan kulit . 

Nasihat ikhlas dari sis jangan sesekali pakai produk yang mengandungi merkuri dan hidrokuinon lagi..sayangnilah kulit anda ok...

Skin bermasalah ? ingin dapatkan skin consultation?? whstp sisi skg ya...Insyaallah sis boleh bantu..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016


 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, November 13, 2017

Testimoni Set Melacep


Assalamualaikum  semuaaa

Mary kay Melacep skin care set flawless

Mary kay Melacep skin care set flawless

syukur alhamdulillah perubahan yang sangat-sangat ketara dalam tempoh 3 bulan sahaja..


cantikan skin sis ni skg..actually now she is my sister  dan my own beauty consultant. 
sebelum pakai marykay skinnya kusam, gelap..tetapi setelah mencuba set Mary kay Melacep dan set Flawless Mary kay memang terbukti hasilnya mmg awesome...

Anda yang ada masalah jeragat, tona wajah tidak sekata, gelap, kusam...jangan tunggu lama ...cepat-cepat rawat dan alamai sendiri perubahan nya dengan set Melacep Mary Kay ni

Happy for you my sister...just maintain dan consistent  pakai set Melacep ini okeh...lepas ni confirm skin akan bertambah gebu gebas , flawless dan gojes

siapa nak kulit cantik, bersih berseri dan sihat..bertukarlah ke produk kecantikan Mary kay...yang semestinya produk yang berkualiti, tiada kesan, selamat ...100% based on botanical dan mineral


cepat-cepat whtsp sis..sis akan bantu u all untuk dapatkan skin yang sihat, bebas dari jerawat dan flawless.

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 24, 2017

Mary Kay RJ Retreate III


RJ Retreate III...@Grand Dorsett Subang, Selangor.

Marykay Produk kecantikan terbaik



Bersama Bakal Brand New Sales Director 2018 from Gorgeous Swan Area SD 2018 ..

Semoga apa yang dipelajari hari ini memberi suntikan semangat untuk terus berjaya dan berjaya sehingga ketitisan terakhir...

i love u alls


Marykay Produk kecantikan terbaik


Marykay Produk kecantikan terbaik

Marykay Produk kecantikan terbaik


Sape nak berjaya seperti kami...let me know..sis boleh bantu u sehinggu u berjaya...

i can.. u can..



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : www.wasap.my/60194582016

 for FREE

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, October 20, 2017

Testimoni Makeup Flawless dengan Foundation Primer SPF15

Selamat petang u all...

Sis nak tanye.. bila u all pakai liquid foundation.. makeup ada tak nampak tak licin, dan bercapuk-capuk ?? taambah pulak bila masa berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama ??

testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless

so u all memang wajib pakai Foundation Primer ni tau.. seriously best giler... foundation primer ini boleh memberi ketahanan kepada liquid foundation yang u all guna.. tak kira samaada foundation u all jenis matte atau luminous

Foundation Primer ni ada SPF15 tau, boleh membantu ...

  • menghalang sinaran matahari yang merbahaya dari menembusi kulit kita
  • yang paling penting, wajah tampil lebih yakin
  • makeup kita akan tahan lebih lama, nampak flawless dan glowing gitu
  • dapat mengurangkan  keteraan pori-pori 
  • makeup tak bercapuk-capuk  walau pun panas berpeluh, makeup tetap maintain ...tak perlu guna banyak ...sikit pun dah cantik yang penting jimat...


Berminat nak cuba?? best sangat foundation primer SPF15 ni...tak rugi pun grab tau utk  makeup tahan lama dan flawless. tak percaya mai tengok testimoni custoerm sis ni...




testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless
Nampak tak perbezaan pakai foundation primer dengan tak pakai foundation primer...beza kan..
pakai primer makeup lagi nampak flawless dan glowing...


testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Clas

Friday, September 1, 2017

Flawless and glowing skin with Mary kay gel Mask


Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel Mask

atau juga dikenali sebagai masker tido..
Banyak-banyak mask yang jual di pasaran...mana ada mask yang boleh dibawa tido kan...hanya Mask Mary kay sahaja yang boleh dibawa tido...
memang terbaik lah mary kay niiiii...
.
For your information.. Gel mask ini boleh disapu malam-malam tau..dan dibawa tido. esok pagi lepas cuci muka confirm u all rasa skin u all lembut, segar, dan lembap...pori-pori makin mengecil , jerawat makin mengecut...dan yang bestnya skin nampak
flawless sangat...suka takkk??

Bagi anda yang mengalami masalah jerawat, skin sensitive seperti merah-merah, gatal pun boleh sapukan gel mask ini, insyaallah ia dapat membantu menyelesaikan masalah anda..

Aantara feedback positive customer akak yang telah menggunakan
Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask Mary kay ini



" pagi tadi bangun jerawat dah kecut "
mary kay timewise gel mask  masker tido


Mary kay timewise gel mask  masker tido

"pagi2 muka rasa lembut ...husband saya tergur.."


Alhamdulillah customer akak happy..akak lagi lah happy...

Doa akak semoga skin u all semakin pulih, sihat, bersih dan flawless..
Sape nak try .???? pm akak ..free consultation tau..

AYZZA ALYAS

Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia

SMS/Whatsapp :
019-4582016

 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 16, 2017

Rahsia Wajah Flawless dan Glowing

Rahsia Kulit Flawless Setiap hari

sape nak makeup flawless dan glowing setiap hari..mai sis share beberapa tip dengan u alls nak takkkk!!!
Set makeup Flawless mary kay yang terbaik



1.  First step :  
Apply kan liquid foundation pada wajah. foundation mary kay ini adalah foundation 
yang paling best dan kini  menjadi kesukaan ramai wanita. Liquid foundation sangat sempurna sebab :
mary kay liquid foundation terbaik tahan lama


  • texture yang sgt ringan dan soft je
  • bila apply je kat wajah nampak natural look  
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • waterbased foundation


2. Second Step :
mary kay translucent loose powder terbaik tahan lama


Touchup dengan bedak magic @ Translucent loose powder pulak.
bedak yang sangat halus dan lembut, ada partikel crystal di dalamnya so bila apply pada wajah memang nampak shining-shining...flawless dan glowing.
di samping dapat mengurangkan kekilatan pada wajah sepanjang hari.
terasa ringan bila di apply pada wajah dan yang paling best tahan sehingga 8 jam




3. Third Step :

mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama


mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama

oles kan lipstik gel semi matte..my fav color offcouselah alway apricot.
gel semi matte lipstick is the best lipstick in the word.
sape-sape belum pernah pakai wajib pakai ..agar bibir anda sihat, kelihatan lebih anggun dan cantik sentiasa. lipstik ini dirumus khas agar bibir anda :

  • tidak kerinakg
  • bibir tak hitam dan tidak kusam
  • lipstik tahan lama
  • ringan

jom cantik berseri di hari raya dgn set flawless mary kay.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

@Consultation @bSkincare Class @Makeup  Class

Wednesday, November 29, 2017

Top Director Trip (5-11 Nov 2017) to Vienna Austria



Assalammualaikum dan selamat pagi semua

Siapa nak percutian mewah dan percuma yang ditanggung sepenuhnya oleh Syarikat???  mestilah nak kan...Syukur alhamdulillah tahun ni sebanyak 5 kali sis telah dipilih oleh Company Mary kay untuk bercuti secara percuma dengan Mary kay...

Bulan March 2017 : Bercuti ke Hongkong China
Bulan Julai 2017 : Bercuti ke Singapore
Bulan September 2017 : Bercuti ke Dalian China
Bulan Oktober 2017 : Bercuti ke Vienna...
Bulan December 2017 : Bercuti ke Hangzhou China..

bestnyaaaaaaa....dulu nak p trip ke luar negara perlu menabung dulu, tp sejak mengenali Mary Kay tak perlu dah...semua di sponser oleh Mary kay. Bayang kan setahun..5-8 kali trip ...sape tak nak kan..


ok pg ni sis nak share skit..pengalaman sis bercuti ke Vienna Austria dgn Mary kay...tapi trip kali ni trip yang paling best tau, TOP DIRECTOR TRIP (TDT)...director yang Top2 sahaja dipilih untuk bercuti ke Vienna..dan hubby pun ikut dan di sponser oleh Mary Kay..


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat



Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat
Suit yang exclusive untuk Top Director Trip Mary kay

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat






ada banyak lagi gambar-gambar cantik semasa di Vienna ...nnti sis update ok

uall nak tak kalau diberi peluang bercuti mcm sis ni??? dan nak tak beri peluang pd diri untuk bantu keluarga dan dapat extra income setiap hari, setiap minggu, setiap bulan, setiap tahun???? nak tak ???


seriously kalau ada niat di hati nakkkkk...apa tunggu lagi mai pm sis skg, insyaallah sis akan bantu, guide u all dari 0 to hero...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, November 19, 2017

Testimoni Masalah kulit berjerawat dan berminyak




Marykay botanical Effect formula 3 untuk kulit berminyak

Marykay botanical Effect formula 3 untuk kulit berminyak





Alhamdulillah ...berkat consistent, sabar , tidak pernah putus asa akhirnya masalah jerawat, wajah kusam, gelap dan berminyak kini dah beransur pulih... setelah pakai set botanical effect formula 3.

Beliau adalah customer sis dan kini telah menjadi salah seorang beauty consultant dari unit sis..happy for u dear..skin u dah cantik, dah flawless dan bersih...

Bukan senang ye orang nak bersabar dengan jerawat dan masalah pada wajah. tapi disebabkan tersalah pakai produk kesan dia merana dikemudian hari.

Siapa adalah masalah jerawat, skin rosak akibat tersalah pakai produk yang mengandungi merkuri ??? boleh rawat dengan skincare natural , boleh cuba Mary Kay Botanical Effect...walaupun lambat tapi itulah yang terbaik untuk kulit anda kerana ia dapat membantu membersihkan kekotoran bermula dari bawah lapisan kulit . 

Nasihat ikhlas dari sis jangan sesekali pakai produk yang mengandungi merkuri dan hidrokuinon lagi..sayangnilah kulit anda ok...

Skin bermasalah ? ingin dapatkan skin consultation?? whstp sisi skg ya...Insyaallah sis boleh bantu..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016


 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, November 13, 2017

Testimoni Set Melacep


Assalamualaikum  semuaaa

Mary kay Melacep skin care set flawless

Mary kay Melacep skin care set flawless

syukur alhamdulillah perubahan yang sangat-sangat ketara dalam tempoh 3 bulan sahaja..


cantikan skin sis ni skg..actually now she is my sister  dan my own beauty consultant. 
sebelum pakai marykay skinnya kusam, gelap..tetapi setelah mencuba set Mary kay Melacep dan set Flawless Mary kay memang terbukti hasilnya mmg awesome...

Anda yang ada masalah jeragat, tona wajah tidak sekata, gelap, kusam...jangan tunggu lama ...cepat-cepat rawat dan alamai sendiri perubahan nya dengan set Melacep Mary Kay ni

Happy for you my sister...just maintain dan consistent  pakai set Melacep ini okeh...lepas ni confirm skin akan bertambah gebu gebas , flawless dan gojes

siapa nak kulit cantik, bersih berseri dan sihat..bertukarlah ke produk kecantikan Mary kay...yang semestinya produk yang berkualiti, tiada kesan, selamat ...100% based on botanical dan mineral


cepat-cepat whtsp sis..sis akan bantu u all untuk dapatkan skin yang sihat, bebas dari jerawat dan flawless.

AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, October 24, 2017

Mary Kay RJ Retreate III


RJ Retreate III...@Grand Dorsett Subang, Selangor.

Marykay Produk kecantikan terbaik



Bersama Bakal Brand New Sales Director 2018 from Gorgeous Swan Area SD 2018 ..

Semoga apa yang dipelajari hari ini memberi suntikan semangat untuk terus berjaya dan berjaya sehingga ketitisan terakhir...

i love u alls


Marykay Produk kecantikan terbaik


Marykay Produk kecantikan terbaik

Marykay Produk kecantikan terbaik


Sape nak berjaya seperti kami...let me know..sis boleh bantu u sehinggu u berjaya...

i can.. u can..



AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : www.wasap.my/60194582016

 for FREE

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, October 20, 2017

Testimoni Makeup Flawless dengan Foundation Primer SPF15

Selamat petang u all...

Sis nak tanye.. bila u all pakai liquid foundation.. makeup ada tak nampak tak licin, dan bercapuk-capuk ?? taambah pulak bila masa berpeluh, foundation yang dipakai jadi tak tahan lama ??

testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless

so u all memang wajib pakai Foundation Primer ni tau.. seriously best giler... foundation primer ini boleh memberi ketahanan kepada liquid foundation yang u all guna.. tak kira samaada foundation u all jenis matte atau luminous

Foundation Primer ni ada SPF15 tau, boleh membantu ...

  • menghalang sinaran matahari yang merbahaya dari menembusi kulit kita
  • yang paling penting, wajah tampil lebih yakin
  • makeup kita akan tahan lebih lama, nampak flawless dan glowing gitu
  • dapat mengurangkan  keteraan pori-pori 
  • makeup tak bercapuk-capuk  walau pun panas berpeluh, makeup tetap maintain ...tak perlu guna banyak ...sikit pun dah cantik yang penting jimat...


Berminat nak cuba?? best sangat foundation primer SPF15 ni...tak rugi pun grab tau utk  makeup tahan lama dan flawless. tak percaya mai tengok testimoni custoerm sis ni...




testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless
Nampak tak perbezaan pakai foundation primer dengan tak pakai foundation primer...beza kan..
pakai primer makeup lagi nampak flawless dan glowing...


testimoni mary Kay foundation Primer spf15 makeup glowing dan flowless



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

019-4582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Clas

Friday, September 1, 2017

Flawless and glowing skin with Mary kay gel Mask


Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel Mask

atau juga dikenali sebagai masker tido..
Banyak-banyak mask yang jual di pasaran...mana ada mask yang boleh dibawa tido kan...hanya Mask Mary kay sahaja yang boleh dibawa tido...
memang terbaik lah mary kay niiiii...
.
For your information.. Gel mask ini boleh disapu malam-malam tau..dan dibawa tido. esok pagi lepas cuci muka confirm u all rasa skin u all lembut, segar, dan lembap...pori-pori makin mengecil , jerawat makin mengecut...dan yang bestnya skin nampak
flawless sangat...suka takkk??

Bagi anda yang mengalami masalah jerawat, skin sensitive seperti merah-merah, gatal pun boleh sapukan gel mask ini, insyaallah ia dapat membantu menyelesaikan masalah anda..

Aantara feedback positive customer akak yang telah menggunakan
Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask Mary kay ini



" pagi tadi bangun jerawat dah kecut "
mary kay timewise gel mask  masker tido


Mary kay timewise gel mask  masker tido

"pagi2 muka rasa lembut ...husband saya tergur.."


Alhamdulillah customer akak happy..akak lagi lah happy...

Doa akak semoga skin u all semakin pulih, sihat, bersih dan flawless..
Sape nak try .???? pm akak ..free consultation tau..

AYZZA ALYAS

Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia

SMS/Whatsapp :
019-4582016

 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 16, 2017

Rahsia Wajah Flawless dan Glowing

Rahsia Kulit Flawless Setiap hari

sape nak makeup flawless dan glowing setiap hari..mai sis share beberapa tip dengan u alls nak takkkk!!!
Set makeup Flawless mary kay yang terbaik



1.  First step :  
Apply kan liquid foundation pada wajah. foundation mary kay ini adalah foundation 
yang paling best dan kini  menjadi kesukaan ramai wanita. Liquid foundation sangat sempurna sebab :
mary kay liquid foundation terbaik tahan lama


  • texture yang sgt ringan dan soft je
  • bila apply je kat wajah nampak natural look  
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • waterbased foundation


2. Second Step :
mary kay translucent loose powder terbaik tahan lama


Touchup dengan bedak magic @ Translucent loose powder pulak.
bedak yang sangat halus dan lembut, ada partikel crystal di dalamnya so bila apply pada wajah memang nampak shining-shining...flawless dan glowing.
di samping dapat mengurangkan kekilatan pada wajah sepanjang hari.
terasa ringan bila di apply pada wajah dan yang paling best tahan sehingga 8 jam




3. Third Step :

mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama


mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama

oles kan lipstik gel semi matte..my fav color offcouselah alway apricot.
gel semi matte lipstick is the best lipstick in the word.
sape-sape belum pernah pakai wajib pakai ..agar bibir anda sihat, kelihatan lebih anggun dan cantik sentiasa. lipstik ini dirumus khas agar bibir anda :

  • tidak kerinakg
  • bibir tak hitam dan tidak kusam
  • lipstik tahan lama
  • ringan

jom cantik berseri di hari raya dgn set flawless mary kay.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

@Consultation @bSkincare Class @Makeup  Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK