Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, August 16, 2017

Rahsia Wajah Flawless dan Glowing

Rahsia Kulit Flawless Setiap hari

sape nak makeup flawless dan glowing setiap hari..mai sis share beberapa tip dengan u alls nak takkkk!!!
Set makeup Flawless mary kay yang terbaik



1.  First step :  
Apply kan liquid foundation pada wajah. foundation mary kay ini adalah foundation 
yang paling best dan kini  menjadi kesukaan ramai wanita. Liquid foundation sangat sempurna sebab :
mary kay liquid foundation terbaik tahan lama


  • texture yang sgt ringan dan soft je
  • bila apply je kat wajah nampak natural look  
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • waterbased foundation


2. Second Step :
mary kay translucent loose powder terbaik tahan lama


Touchup dengan bedak magic @ Translucent loose powder pulak.
bedak yang sangat halus dan lembut, ada partikel crystal di dalamnya so bila apply pada wajah memang nampak shining-shining...flawless dan glowing.
di samping dapat mengurangkan kekilatan pada wajah sepanjang hari.
terasa ringan bila di apply pada wajah dan yang paling best tahan sehingga 8 jam




3. Third Step :

mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama


mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama

oles kan lipstik gel semi matte..my fav color offcouselah alway apricot.
gel semi matte lipstick is the best lipstick in the word.
sape-sape belum pernah pakai wajib pakai ..agar bibir anda sihat, kelihatan lebih anggun dan cantik sentiasa. lipstik ini dirumus khas agar bibir anda :

  • tidak kerinakg
  • bibir tak hitam dan tidak kusam
  • lipstik tahan lama
  • ringan

jom cantik berseri di hari raya dgn set flawless mary kay.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

@Consultation @bSkincare Class @Makeup  Class

Friday, August 11, 2017

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless


Mary kay timewise set anti penuaan


Mary Kay Timewise skincare adalah set untuk wanita yang mementingkan  kesempurnaan wajah, ingin awek muda dan kulit wajah kekal anjal. Set ini dirumus khas untuk menentang penuaan dan mengembalikan keremajaan pada kulit wajah di mana ia mempunyai 11 manafaat dalam satu set yang akan membuatkan kulit wajah kelihatan lebih cantik, kurang kekedutan dan garis halus, kulit berasa lebih lembut dan segar.

Tahu tak kulit wajah kita mengalami proses penuaan seawal umur 25 tahun. Rasa rugi sagat kalau kita tak jaga kulit dari awal , nanti kulit pun dah tak anjal, muka dah kusam dan mulalah kekedutan kelihatan pada wajah.
Mary kay testimoni  timewise set anti penuaan
Timewise Cleanser 3 in 1


Mary kay  timewise Cleanser

  • membantu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegarkan kulit
  • mengandungi manik pembersih lembut untuk menanggalkan sel kulit mati
  • kompleks berpaten dalam cleanser berfungsi untuk mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan dengan menggalakkan proses pembaharuan semula jadi kulit.

Timewise age Fighting Moisturizer 
Mary kay  timewise age Fighting Moisturizer

  • Texture yang  lembut, ringan, dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
  • melambatkan kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • mengandungi antioksidan yang dapat melindungi kulit dari bahan radikan 
  • menjadikan kulit lebih lembut, licin, berseri, sihat, bersih dan awek muda


              Timewise Day solution Sunscreen SPF35
Mary kay  timewise Day  solution

  • bertindak untuk melindungi kulit anda dari sinaran UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya dan membantu mengelakkan kemunculan garis-garis halus
  • mengandungi formula anti penuaan  yang membantu melambatkan proses kekedutan, kemunculan garis-garis halus

Timewise Night Solution 
Mary kay  timewise Night solution

  • Mengandungi vitamin A, E, C
  • Ramuannya yang terdiri dari miro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan yang tinggi sebagai penguat kologen bagi mengurangkan garis-garis kekedutan. 
  • Bertindak untuk memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kologen semula jadi pada waktu malam. 
  • Result yang sangat-sangat best...kulit berasa sejuk, lembat, firm, dan nampak lebih cerah...bangun pagi rasa lembut je kulit
  • Memperbaiki sel-sel kulit wajah




Jom tengok feedback / testimoni customer-customer sis yang pernah pakai produk anti penuaan ini


Testimoni 1


Mary kay testimoni timewise set anti penuaan


"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Testimoni 2
Mary kay  timewise user testimoni 2

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan konsisten pakai Skincare Mary kay..Skin sis ni dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka diorang bila dah bersih & sihat kan...



sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





 
AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 


for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah untuk Lelaki

Bukan perempuan je yang pelu jaga muka tau..lelakipun pun sama perlu jg muka.. so tiada alasan okeh.!! Kalau muka pun berminyak, berjerawat takkan u all nak biar macam tu aje kan?

So jagalah muka anda dengan set skincare MK Men dari Mary Kay ini.


Satu Set Penjagaan wajah untuk lelaki terdiri daripada :




Mary kay mk men skincare


Mary kay mk men skincare

Mary Kay MK Men Daily Facial Wash
Membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak pada wajah

Mary Kay MK Men Facial Toner
Memberikan kebaikan pada texture kulit wajah dan menutupi pori-pori


MK Mend Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
Memberi perlindungan daripada sinaran matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam. Kompleks MK Men terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kekedutan.

MK Men Advance Eye Cream
Menghidrat dengan segera dan menegangkan tamnpilan kulit disekitar mata. dan mengurangkan tampilan lingkaran hitam dibahagia.n mata

Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, bersihkan wajah  anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush. skin anda akan tampak lebih cerah, bersih dan segar berbanding sebelum ini.


Mary kay mk men skincare testimoni



Dapatkan set skincare MK Men dengan segera..sebab kualiti nya terjamin..ramai yang telah mencubanya .alhamdulillah  sangat-sangat memuaskan , jimat dan tahan lama...yang penting, penggunaan yang konsisten  anda akan dapat kulit yang lebih sihat dan cantik.

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

@Consultation @Skincare Class Makeup Class

Tuesday, August 8, 2017

Customer order , 6 August 2017



Mary kay produk kecantikan terbaik


Mary kay produk kecantikan terbaik


EVERYDAY POSTAGE!

EVERYDAY POSTAGE!!
EVERYDAY POSTAGE!!!

untuk di pos ke :

Alor setar Kedah
Gurun Kedah
Klang Selangor
Mersing Johor
Johor Bahru, Johor
Jerantut Pahang
Kuala kangsar Perak
Jertih Kuala Teranngganu


syukur alhamdulilah dan terima kasih kepada cusotmer yang selalu support dan order dengan sis

semoga semua order selamat sampai ke tangan tuan2nya...Malam ni sis update tracking no ye

sesiapa nak tambah order pm sis, cakap je nak order apa..semua ready stok ye...



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, August 5, 2017

Botanical Effect untuk penjagaan kulit yang seimbang

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT YANG SEIMBANG 





Mary kay Botanical Effect Formula 1

Mary kay Botanical Effect Formula 2

Mary kay Botanical Effect Formula 3



Mary Kay sangat terkenal sebab produknya based on Mineral and botanical. Maksudnya kandungannya bebas dari bahan kimia yang merbahaya, tidak merosakkan kulit wajah, dan tiada proses mengelupasan dan pemutihan



Ramai yang mengadu kulit wajah mereka jadi merah-merah, gatal-gatal, pedih, naik jerawat dan jeragat akibat pemakaian produk pengelupasan dan pemutihan. Ini menunjukkan produk yang mereka pakai mengandungi bahan kimia yang tinggi


Kini Mary Kay telah menghasilkan satu set skincare Botanical effect yang khusus untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah anda . Set Botanical Effects  ini mengandungi 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak .


Sekiranya anda mengalami masalah seperti dibwh wajah cuba set botanical effect
ini


1.Jerawat yang sangat banyak .
2.Kulit terlalu kering/berminyak .
3.Oily dikawasan T-zone .
4.Liang pori besar .
5.Banyak whitehead/blackhead .
6.Muka gelap kesan sunburn .
7.Kulit kusam .
8.Kulit rosak punca salah pakai produk .



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant 

 Mary Kay Malaysia 

 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 2, 2017

Testimoni Masalah Jerawat

Assalamualaikum semua

Pagi ni sis nak share testimoni beberapa orang customer sis yang telah menggunakan 
Mary Kay Botanical Effects Skincare

Testimoni 1

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 2

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 3

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 4

mary Kay testimoni Botanical effect
Disclaimer : Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan masalah kulit dan kesihatan pengguna


Tengok wajah semua si adik manis ni makin cantik kan...jerawat dah mula hilang, parut makin pudar, wajah berseri dan dah tak kusam.

sebelum ni skin nya agak teruk sebab pemakaian skincare yang mengandungi bahan kimia terlarang.

itulah pentingnya penggunaan produk daripada bahan botanik dan mineral. 

orang yang mengalami masalah jerawat je yang faham macammana  perasaan dan keyakinan  diri time jerawat mula membiak 

syukur alhamdulullah skinnya dah pulih dalam 3 minggu sahaja..yang penting penggunaan produk dgn consistent dan bersabar


  Set skincare Botanical Effect Mary Kay ni khas untuk anda yang mengalami kulit yang bermasalah akibat daripada penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang.

dan digunakan untuk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran, merkuri dan hidrokuinon dari bawah lapisan kulit wajah kerana kulit wajah kita dah tercemar dengan pelbagai jenis produk.


mary Kay testimoni Botanical effect

Satu set ini terdiri daripada :

Cleanser
Mary kay botanical effects cleanser


membersih segala kekotoran, makeup, habukk dan hama agar wajah bersih, sihat dan lembut


Mask
Mary kay botanical effects mask

membantu menanggalkan sel-sel kulit mati
mengecilkan pori-pori pada wajah
membersihkan pori-pori tersumbat
membersihkan kekotoran yang terpendam di bawah lapisan kulit wajah
menganjalkan kulit
membersihkan wajah dari black dan white head

Freshen
Mary kay botanical effects freshen

membantu untuk membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah di cuci dengan pencuci muka
mengetat dan mengecilkan pori-pori terbuka


Hydrate ( Pelembap)
Mary kay botanical effects hydrate

membantu memberi kelembapan kulit wajah disepanjang hari
tanpa pemakaian pelembap wajah akan kelihatan kurang bermaya,,, kusam dan gelap
jeragat dan tanda-tanda penuaan seperti garis halus mula kelihatan.
( nak kelihatan awek muda perlu consistent pakai pelembap)

Siapa nak kulit cantik, bersih dan sihat...bertukarlah ke produk kecantikan Mary Kay yang semestinya produk yang berkualiti, selamat, tiada kesan sampingan dan 100% berasaskan  mineral dan botanical


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 


 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, July 12, 2017

Set Acne Clear Proof


Set Mary Kay ACne Clear proof 


Mary kay set acne clear proof

set penjagaan wajah ini sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berjerawat seperti :


  • jerawat resdung 
  • jerawat batu
  • jerawat nanah
  • jerawat merah-merah
  • resdung yang kritikal
  • jerawat halus
  • jerawat..dan jerawat hahahah

jom sis perkenalkan kepada anda semua rangkaian penjagaan kulit Acne clear proof yang terdiri daripada :




  • CLEANSER
  • MASKER
  • TONER
  • PERAWAT 
  • SERUM 
  • PELAMBAP


jika anda menghadapi masalah  jerawat wajib mencuba set  CLEAR PROOF ACNE SKIN ini daripada Mary kay






AYZZA ALYAS  
Independent Beauty Consultant
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 16, 2017

Rahsia Wajah Flawless dan Glowing

Rahsia Kulit Flawless Setiap hari

sape nak makeup flawless dan glowing setiap hari..mai sis share beberapa tip dengan u alls nak takkkk!!!
Set makeup Flawless mary kay yang terbaik



1.  First step :  
Apply kan liquid foundation pada wajah. foundation mary kay ini adalah foundation 
yang paling best dan kini  menjadi kesukaan ramai wanita. Liquid foundation sangat sempurna sebab :
mary kay liquid foundation terbaik tahan lama


  • texture yang sgt ringan dan soft je
  • bila apply je kat wajah nampak natural look  
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • waterbased foundation


2. Second Step :
mary kay translucent loose powder terbaik tahan lama


Touchup dengan bedak magic @ Translucent loose powder pulak.
bedak yang sangat halus dan lembut, ada partikel crystal di dalamnya so bila apply pada wajah memang nampak shining-shining...flawless dan glowing.
di samping dapat mengurangkan kekilatan pada wajah sepanjang hari.
terasa ringan bila di apply pada wajah dan yang paling best tahan sehingga 8 jam




3. Third Step :

mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama


mary kay gel semi matte lipstik terbaik tahan lama

oles kan lipstik gel semi matte..my fav color offcouselah alway apricot.
gel semi matte lipstick is the best lipstick in the word.
sape-sape belum pernah pakai wajib pakai ..agar bibir anda sihat, kelihatan lebih anggun dan cantik sentiasa. lipstik ini dirumus khas agar bibir anda :

  • tidak kerinakg
  • bibir tak hitam dan tidak kusam
  • lipstik tahan lama
  • ringan

jom cantik berseri di hari raya dgn set flawless mary kay.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

@Consultation @bSkincare Class @Makeup  Class

Friday, August 11, 2017

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless


Mary kay timewise set anti penuaan


Mary Kay Timewise skincare adalah set untuk wanita yang mementingkan  kesempurnaan wajah, ingin awek muda dan kulit wajah kekal anjal. Set ini dirumus khas untuk menentang penuaan dan mengembalikan keremajaan pada kulit wajah di mana ia mempunyai 11 manafaat dalam satu set yang akan membuatkan kulit wajah kelihatan lebih cantik, kurang kekedutan dan garis halus, kulit berasa lebih lembut dan segar.

Tahu tak kulit wajah kita mengalami proses penuaan seawal umur 25 tahun. Rasa rugi sagat kalau kita tak jaga kulit dari awal , nanti kulit pun dah tak anjal, muka dah kusam dan mulalah kekedutan kelihatan pada wajah.
Mary kay testimoni  timewise set anti penuaan
Timewise Cleanser 3 in 1


Mary kay  timewise Cleanser

  • membantu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegarkan kulit
  • mengandungi manik pembersih lembut untuk menanggalkan sel kulit mati
  • kompleks berpaten dalam cleanser berfungsi untuk mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan dengan menggalakkan proses pembaharuan semula jadi kulit.

Timewise age Fighting Moisturizer 
Mary kay  timewise age Fighting Moisturizer

  • Texture yang  lembut, ringan, dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
  • melambatkan kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • mengandungi antioksidan yang dapat melindungi kulit dari bahan radikan 
  • menjadikan kulit lebih lembut, licin, berseri, sihat, bersih dan awek muda


              Timewise Day solution Sunscreen SPF35
Mary kay  timewise Day  solution

  • bertindak untuk melindungi kulit anda dari sinaran UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya dan membantu mengelakkan kemunculan garis-garis halus
  • mengandungi formula anti penuaan  yang membantu melambatkan proses kekedutan, kemunculan garis-garis halus

Timewise Night Solution 
Mary kay  timewise Night solution

  • Mengandungi vitamin A, E, C
  • Ramuannya yang terdiri dari miro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan yang tinggi sebagai penguat kologen bagi mengurangkan garis-garis kekedutan. 
  • Bertindak untuk memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kologen semula jadi pada waktu malam. 
  • Result yang sangat-sangat best...kulit berasa sejuk, lembat, firm, dan nampak lebih cerah...bangun pagi rasa lembut je kulit
  • Memperbaiki sel-sel kulit wajah




Jom tengok feedback / testimoni customer-customer sis yang pernah pakai produk anti penuaan ini


Testimoni 1


Mary kay testimoni timewise set anti penuaan


"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Testimoni 2
Mary kay  timewise user testimoni 2

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan konsisten pakai Skincare Mary kay..Skin sis ni dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka diorang bila dah bersih & sihat kan...



sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





 
AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 


for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Set Penjagaan Wajah untuk Lelaki

Bukan perempuan je yang pelu jaga muka tau..lelakipun pun sama perlu jg muka.. so tiada alasan okeh.!! Kalau muka pun berminyak, berjerawat takkan u all nak biar macam tu aje kan?

So jagalah muka anda dengan set skincare MK Men dari Mary Kay ini.


Satu Set Penjagaan wajah untuk lelaki terdiri daripada :




Mary kay mk men skincare


Mary kay mk men skincare

Mary Kay MK Men Daily Facial Wash
Membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak pada wajah

Mary Kay MK Men Facial Toner
Memberikan kebaikan pada texture kulit wajah dan menutupi pori-pori


MK Mend Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
Memberi perlindungan daripada sinaran matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam. Kompleks MK Men terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kekedutan.

MK Men Advance Eye Cream
Menghidrat dengan segera dan menegangkan tamnpilan kulit disekitar mata. dan mengurangkan tampilan lingkaran hitam dibahagia.n mata

Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, bersihkan wajah  anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush. skin anda akan tampak lebih cerah, bersih dan segar berbanding sebelum ini.


Mary kay mk men skincare testimoni



Dapatkan set skincare MK Men dengan segera..sebab kualiti nya terjamin..ramai yang telah mencubanya .alhamdulillah  sangat-sangat memuaskan , jimat dan tahan lama...yang penting, penggunaan yang konsisten  anda akan dapat kulit yang lebih sihat dan cantik.

AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

@Consultation @Skincare Class Makeup Class

Tuesday, August 8, 2017

Customer order , 6 August 2017



Mary kay produk kecantikan terbaik


Mary kay produk kecantikan terbaik


EVERYDAY POSTAGE!

EVERYDAY POSTAGE!!
EVERYDAY POSTAGE!!!

untuk di pos ke :

Alor setar Kedah
Gurun Kedah
Klang Selangor
Mersing Johor
Johor Bahru, Johor
Jerantut Pahang
Kuala kangsar Perak
Jertih Kuala Teranngganu


syukur alhamdulilah dan terima kasih kepada cusotmer yang selalu support dan order dengan sis

semoga semua order selamat sampai ke tangan tuan2nya...Malam ni sis update tracking no ye

sesiapa nak tambah order pm sis, cakap je nak order apa..semua ready stok ye...



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, August 5, 2017

Botanical Effect untuk penjagaan kulit yang seimbang

SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT YANG SEIMBANG 





Mary kay Botanical Effect Formula 1

Mary kay Botanical Effect Formula 2

Mary kay Botanical Effect Formula 3



Mary Kay sangat terkenal sebab produknya based on Mineral and botanical. Maksudnya kandungannya bebas dari bahan kimia yang merbahaya, tidak merosakkan kulit wajah, dan tiada proses mengelupasan dan pemutihan



Ramai yang mengadu kulit wajah mereka jadi merah-merah, gatal-gatal, pedih, naik jerawat dan jeragat akibat pemakaian produk pengelupasan dan pemutihan. Ini menunjukkan produk yang mereka pakai mengandungi bahan kimia yang tinggi


Kini Mary Kay telah menghasilkan satu set skincare Botanical effect yang khusus untuk membantu mengatasi masalah kulit wajah anda . Set Botanical Effects  ini mengandungi 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal dan berminyak .


Sekiranya anda mengalami masalah seperti dibwh wajah cuba set botanical effect
ini


1.Jerawat yang sangat banyak .
2.Kulit terlalu kering/berminyak .
3.Oily dikawasan T-zone .
4.Liang pori besar .
5.Banyak whitehead/blackhead .
6.Muka gelap kesan sunburn .
7.Kulit kusam .
8.Kulit rosak punca salah pakai produk .



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant 

 Mary Kay Malaysia 

 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 2, 2017

Testimoni Masalah Jerawat

Assalamualaikum semua

Pagi ni sis nak share testimoni beberapa orang customer sis yang telah menggunakan 
Mary Kay Botanical Effects Skincare

Testimoni 1

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 2

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 3

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 4

mary Kay testimoni Botanical effect
Disclaimer : Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan masalah kulit dan kesihatan pengguna


Tengok wajah semua si adik manis ni makin cantik kan...jerawat dah mula hilang, parut makin pudar, wajah berseri dan dah tak kusam.

sebelum ni skin nya agak teruk sebab pemakaian skincare yang mengandungi bahan kimia terlarang.

itulah pentingnya penggunaan produk daripada bahan botanik dan mineral. 

orang yang mengalami masalah jerawat je yang faham macammana  perasaan dan keyakinan  diri time jerawat mula membiak 

syukur alhamdulullah skinnya dah pulih dalam 3 minggu sahaja..yang penting penggunaan produk dgn consistent dan bersabar


  Set skincare Botanical Effect Mary Kay ni khas untuk anda yang mengalami kulit yang bermasalah akibat daripada penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang.

dan digunakan untuk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran, merkuri dan hidrokuinon dari bawah lapisan kulit wajah kerana kulit wajah kita dah tercemar dengan pelbagai jenis produk.


mary Kay testimoni Botanical effect

Satu set ini terdiri daripada :

Cleanser
Mary kay botanical effects cleanser


membersih segala kekotoran, makeup, habukk dan hama agar wajah bersih, sihat dan lembut


Mask
Mary kay botanical effects mask

membantu menanggalkan sel-sel kulit mati
mengecilkan pori-pori pada wajah
membersihkan pori-pori tersumbat
membersihkan kekotoran yang terpendam di bawah lapisan kulit wajah
menganjalkan kulit
membersihkan wajah dari black dan white head

Freshen
Mary kay botanical effects freshen

membantu untuk membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah di cuci dengan pencuci muka
mengetat dan mengecilkan pori-pori terbuka


Hydrate ( Pelembap)
Mary kay botanical effects hydrate

membantu memberi kelembapan kulit wajah disepanjang hari
tanpa pemakaian pelembap wajah akan kelihatan kurang bermaya,,, kusam dan gelap
jeragat dan tanda-tanda penuaan seperti garis halus mula kelihatan.
( nak kelihatan awek muda perlu consistent pakai pelembap)

Siapa nak kulit cantik, bersih dan sihat...bertukarlah ke produk kecantikan Mary Kay yang semestinya produk yang berkualiti, selamat, tiada kesan sampingan dan 100% berasaskan  mineral dan botanical


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 


 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, July 12, 2017

Set Acne Clear Proof


Set Mary Kay ACne Clear proof 


Mary kay set acne clear proof

set penjagaan wajah ini sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit berjerawat seperti :


  • jerawat resdung 
  • jerawat batu
  • jerawat nanah
  • jerawat merah-merah
  • resdung yang kritikal
  • jerawat halus
  • jerawat..dan jerawat hahahah

jom sis perkenalkan kepada anda semua rangkaian penjagaan kulit Acne clear proof yang terdiri daripada :




  • CLEANSER
  • MASKER
  • TONER
  • PERAWAT 
  • SERUM 
  • PELAMBAP


jika anda menghadapi masalah  jerawat wajib mencuba set  CLEAR PROOF ACNE SKIN ini daripada Mary kay






AYZZA ALYAS  
Independent Beauty Consultant
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK