Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, February 11, 2018

Mary Kay Timewise Miracle Set...Set Anti Penuaan



Timewise Miracle Set...Set Anti Penuaan

Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda


Memperkenalkan our Best seller skin care for  25 years and above... Set Timewise Miracle Set...

Set ini adalah set anti penuaan masa kini...amat sesuai untuk anda yang berumur 25 tahun ke atas. kita perlukan set penuaan kerana pada ini kulit sudah mula matang dan menua...banyak garis-garis halus muncul dan skin cepat kusam, dan menua..

untuk memiliki wajah yang sihat, muda dari usia sebenar...wajib pakai satu set timewise di mana set ini terdiri daripada...


1. Cleanser 3 in 1

Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda


Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda

bertindak sebagai pencuci kekotoran pada lapisan atas kulit dan sebagai penyegar dan exfoliation.

2. Moisturizer  / pelembap

Marykay timewise miracle moisturizer set anti penuaan awek muda

Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda



memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit

3. Day Solution SPF35

Marykay timewise miracle day solution set anti penuaan awek muda
Marykay timewise miracle day solution set anti penuaan awek muda


adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan dan mengandungi SPF35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis-garis halus , kekedutan dan kekusaman,.

4. Night Solution 

Marykay timewise miracle night solution terbaik set anti penuaan awek muda


Marykay timewise miracle night solution terbaik set anti penuaan awek muda

mengandungi vitamin A, E, C yang membantu untuk memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kologen semula jadi pada waktu malam

ladies jom dapatkan set Timewise Miracle ini agar kulit wajah kita sihat, bersih dan awek muda...dan pasti anda kan kelihatan muda dari usia sebenar.





Opsss bulan ni ada promotion set timewise...dapat free gift bag makeup lagi..cepat-cepat pm sis.selagi stok masih ada



AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, February 6, 2018

Everyday Postage





mary kay produk kecantikan


Alhamdulillah...2 COD dan 3 untuk di pos ke customer di KL, Muar dan Skudai Johor..
TQVM my dear for trusting and support Marky Ayzza

Any order ..pm sis now..

all product ready stock ..
Fast Service
Good Service
Free skin consultation



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, January 23, 2018

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstik


Wow cantiknya color lipstik Gel Semi Mate Mary kay ni...Tengok la model-model yang memakainya ..cantik , anggun dan memang tertawan sungguh la...

Rugi nya kalau tak grap awal-awal. Nanti kalau dah out of stock jangan nangis ye...

tak mau terlepas ? Cepat-cepat wasap sis tau...sempat lagi nak join order hari ni.. semua color ready stok..

Mary kay Gel Semi Matte Lipstik...di formulasikan khas untuk ...
  • tidak mengeringkan bibir 
  • bibir tidak jadi hitam dan kusam
  • lipstik tahan lama ...
  • ringan seperti tak pakai lipstik
  • warna yang sungguh memukau 
  • juga sesuai untuk bibir sensitif
  • mengandungi sunflower oil and jojoba esters lagi..untuk membantu melembapkan bibir anda.


kualiti dari yang terbaik, dan kesan yang sgt memukau!!!. untuk memilikinya wassap sis untuk consultation dan order..

Terdapat 8 pilihan warna yang menarik :

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik


Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Bashful You

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Mauve Moment
Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik


Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Midnight Red

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Poppy Please

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Powerfull Pink

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Rich Truffle

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Crushed Berry




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, January 14, 2018

MASKER TIDUR TERBAIK DARI MARY KAY


MASKER TIDUR TERBAIK DARI MARY KAY

Timewise Moisture Renewing Gel Mask




Timewise Moisture Renewing Gel Mask keluaran Mary Kay merupakan masker tidur yang pertama didunia.. Masker ini berbentuk gel tidak bertopeng seperti masker yang lain.

sebelum tidur nanti apply dulu mask ini di seluruh wajah dan bangun keesokan pagi nya dengan semangat yang baru, wajah lembut dan moist gitu... 

Funsgi Gel Mask Mary Kay ini adalah untuk :

  • menghidratkan kulit, mengecilkan pori-pori , 
  • memberi kelembapan pada kulit wajah, 
  • menambah kologen pada kulit ( ada acaiberi), 
  • memperbaharui texture kulit, 
  • pulihkan keradangan kulit wajah seperti merah2 akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan.


Gel mask ini dirumus khas  dengan anti oksida ( awek muda ) yang tinggi.

Seriously best pakai gel mask ini...tak percaya??? mai cuba dulu..sis akan guide step by step cara pemakaian yang betul . insyaallah bila cara dah betul baru nampak hasilnya kan....

Timewise Moisture Renewing Gel Mask


Timewise Moisture Renewing Gel Mask

Timewise Moisture Renewing Gel Mask


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 1, 2018

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C



Ramai wanita menganggap pemakainan serum tidak penting dalam penjagaan kulit wajah. tetapi tahu tak mengikut kajian yang telah dijalankan, serum lebih berkesan dari krim muka yang lain. sebab molekul serum lebih kecil dan aktif. Jadi lagi mudah serum ini meresap jauh ke dalam lapisan kulit.

Selain mencantikan seri wajah, Serum C Mary Kay juga boleh bantu unuk awek muda. Ramai wanita sekarang ini sangat obses nak kulit cantik, halus mulus, gebu gebas...

ada yang sangguh habiskan wang ringgit ribu riban, cucuk botox , cucuk vitamin C sebab nak effect cantik cepat. 
Eeeee bahaya betul... 

Nak selamat, dari cucuk sana sini, Mary kay telah memformulasikan satu serum yang boleh mencantikkan kulit wajah anda dan  boleh renew vitamin C dalam kulit wajah.

Serum C Mary Kay ini kaya dengan antioksidan dan Vitamin dari sumber botanical. Tambahan pula ia mengandungi bahan yang dikenali untuk meningkatkan penghasilan kologen baru dan membantu mengekalkan kologen sedia ada 

Jom sis share kelebihan yang di miliki oleh Timewise Replenishing Serum C ini..Mesti ramai yang nak tahu kan...

1. Menjadikan kulit wajah kita tegang dan awek muda semula jadi

2. Menyerlahkan kulit supaya kelihatan lembut, licin dan sekata

3. Membantu menguatkan struktur kulit dan melindungi kulit dari radikal bebas dengan ada nya bahan antioxida yang tinggi

4. Membantu menyekatakan warna kulit

5. Membantu memudarkan jeragat dan parut jerawat

6. Membantu meningkatkan penghasilan kologen baru yang boleh menegangkan dan menggebukan kulit wajah

Banyaknya kelihan yang dimiliki oleh serum C ni..nak cuba tak..?? Bulan ni ada promotion untuk Serum C ini tau..belian satu Serum C Mary Kay anda akan dapat 1 Orange Coin Purse...jom dapatkan sekarang selagi masih ada stok..


Mary Kay Timewise Replenishing Serum C

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 21, 2017

Percutian Percuma Bersama Mary kay

Syukur alhamdulillah...

Tahun 2017 banyak memberi seribu kenangan dan kegembiraan buat sis..

Tahun ni sahaja sis dapat berpeluang melancong ke 5 buah negara secara PERCUMA ...semuanya ditanggung oleh company hebat ini...semestinya Mary Kay.

Sebelum mengenali Mary Kay...sis tak pernah diberi peluang sebegini oleh mana-mana company..walauypun sis telah terlibat dengan pelbagai business..

Ternyata Mary Kay adalah company yang paling hebat yang telah mengubah kehidupan sis sekeluarga dari biasa-biasa ke luar biasa...

Syukur sgt mengenali Mary Kay...


Best tak melancong je kerja nya...dah tu percuma pulak tu..for sure mesti lah best...

U all ada keinginan nak melancong secara percuma? berminat untuk menjadi Beauty Consultant Mary Kay Partime atau fulltime... wassap sis skg...sis  akan bantu dan share mcm mana sis dapat semua ni..


produk mary kay

5-9 December 2017 - Hangzhou China 


Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

5-11 Oktober 2017

Top Director Trip ke Vienna Austria 

bersama suami tercinta..couple trip..Mary kay sponsor.

Produk Mary Kay

September 2017

Dalian China



Produk Mary Kay

Produk Mary Kay


July 2017 - Singapore 

Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

March 2017

Hongkong Disneyland 

Produk Mary Kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, November 29, 2017

Top Director Trip (5-11 Nov 2017) to Vienna Austria



Assalammualaikum dan selamat pagi semua

Siapa nak percutian mewah dan percuma yang ditanggung sepenuhnya oleh Syarikat???  mestilah nak kan...Syukur alhamdulillah tahun ni sebanyak 5 kali sis telah dipilih oleh Company Mary kay untuk bercuti secara percuma dengan Mary kay...

Bulan March 2017 : Bercuti ke Hongkong China
Bulan Julai 2017 : Bercuti ke Singapore
Bulan September 2017 : Bercuti ke Dalian China
Bulan Oktober 2017 : Bercuti ke Vienna...
Bulan December 2017 : Bercuti ke Hangzhou China..

bestnyaaaaaaa....dulu nak p trip ke luar negara perlu menabung dulu, tp sejak mengenali Mary Kay tak perlu dah...semua di sponser oleh Mary kay. Bayang kan setahun..5-8 kali trip ...sape tak nak kan..


ok pg ni sis nak share skit..pengalaman sis bercuti ke Vienna Austria dgn Mary kay...tapi trip kali ni trip yang paling best tau, TOP DIRECTOR TRIP (TDT)...director yang Top2 sahaja dipilih untuk bercuti ke Vienna..dan hubby pun ikut dan di sponser oleh Mary Kay..


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat



Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat
Suit yang exclusive untuk Top Director Trip Mary kay

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat






ada banyak lagi gambar-gambar cantik semasa di Vienna ...nnti sis update ok

uall nak tak kalau diberi peluang bercuti mcm sis ni??? dan nak tak beri peluang pd diri untuk bantu keluarga dan dapat extra income setiap hari, setiap minggu, setiap bulan, setiap tahun???? nak tak ???


seriously kalau ada niat di hati nakkkkk...apa tunggu lagi mai pm sis skg, insyaallah sis akan bantu, guide u all dari 0 to hero...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, February 11, 2018

Mary Kay Timewise Miracle Set...Set Anti Penuaan



Timewise Miracle Set...Set Anti Penuaan

Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda


Memperkenalkan our Best seller skin care for  25 years and above... Set Timewise Miracle Set...

Set ini adalah set anti penuaan masa kini...amat sesuai untuk anda yang berumur 25 tahun ke atas. kita perlukan set penuaan kerana pada ini kulit sudah mula matang dan menua...banyak garis-garis halus muncul dan skin cepat kusam, dan menua..

untuk memiliki wajah yang sihat, muda dari usia sebenar...wajib pakai satu set timewise di mana set ini terdiri daripada...


1. Cleanser 3 in 1

Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda


Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda

bertindak sebagai pencuci kekotoran pada lapisan atas kulit dan sebagai penyegar dan exfoliation.

2. Moisturizer  / pelembap

Marykay timewise miracle moisturizer set anti penuaan awek muda

Marykay timewise miracle cleanser set anti penuaan awek muda



memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit

3. Day Solution SPF35

Marykay timewise miracle day solution set anti penuaan awek muda
Marykay timewise miracle day solution set anti penuaan awek muda


adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan dan mengandungi SPF35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis-garis halus , kekedutan dan kekusaman,.

4. Night Solution 

Marykay timewise miracle night solution terbaik set anti penuaan awek muda


Marykay timewise miracle night solution terbaik set anti penuaan awek muda

mengandungi vitamin A, E, C yang membantu untuk memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kologen semula jadi pada waktu malam

ladies jom dapatkan set Timewise Miracle ini agar kulit wajah kita sihat, bersih dan awek muda...dan pasti anda kan kelihatan muda dari usia sebenar.





Opsss bulan ni ada promotion set timewise...dapat free gift bag makeup lagi..cepat-cepat pm sis.selagi stok masih ada



AYZZA ALYAS 

 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, February 6, 2018

Everyday Postage





mary kay produk kecantikan


Alhamdulillah...2 COD dan 3 untuk di pos ke customer di KL, Muar dan Skudai Johor..
TQVM my dear for trusting and support Marky Ayzza

Any order ..pm sis now..

all product ready stock ..
Fast Service
Good Service
Free skin consultation



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia

 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, January 23, 2018

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstik


Wow cantiknya color lipstik Gel Semi Mate Mary kay ni...Tengok la model-model yang memakainya ..cantik , anggun dan memang tertawan sungguh la...

Rugi nya kalau tak grap awal-awal. Nanti kalau dah out of stock jangan nangis ye...

tak mau terlepas ? Cepat-cepat wasap sis tau...sempat lagi nak join order hari ni.. semua color ready stok..

Mary kay Gel Semi Matte Lipstik...di formulasikan khas untuk ...
  • tidak mengeringkan bibir 
  • bibir tidak jadi hitam dan kusam
  • lipstik tahan lama ...
  • ringan seperti tak pakai lipstik
  • warna yang sungguh memukau 
  • juga sesuai untuk bibir sensitif
  • mengandungi sunflower oil and jojoba esters lagi..untuk membantu melembapkan bibir anda.


kualiti dari yang terbaik, dan kesan yang sgt memukau!!!. untuk memilikinya wassap sis untuk consultation dan order..

Terdapat 8 pilihan warna yang menarik :

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik


Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Bashful You

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Mauve Moment
Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik


Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Midnight Red

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Poppy Please

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Powerfull Pink

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Rich Truffle

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick color yang cantik

Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick Crushed Berry




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, January 14, 2018

MASKER TIDUR TERBAIK DARI MARY KAY


MASKER TIDUR TERBAIK DARI MARY KAY

Timewise Moisture Renewing Gel Mask




Timewise Moisture Renewing Gel Mask keluaran Mary Kay merupakan masker tidur yang pertama didunia.. Masker ini berbentuk gel tidak bertopeng seperti masker yang lain.

sebelum tidur nanti apply dulu mask ini di seluruh wajah dan bangun keesokan pagi nya dengan semangat yang baru, wajah lembut dan moist gitu... 

Funsgi Gel Mask Mary Kay ini adalah untuk :

  • menghidratkan kulit, mengecilkan pori-pori , 
  • memberi kelembapan pada kulit wajah, 
  • menambah kologen pada kulit ( ada acaiberi), 
  • memperbaharui texture kulit, 
  • pulihkan keradangan kulit wajah seperti merah2 akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan.


Gel mask ini dirumus khas  dengan anti oksida ( awek muda ) yang tinggi.

Seriously best pakai gel mask ini...tak percaya??? mai cuba dulu..sis akan guide step by step cara pemakaian yang betul . insyaallah bila cara dah betul baru nampak hasilnya kan....

Timewise Moisture Renewing Gel Mask


Timewise Moisture Renewing Gel Mask

Timewise Moisture Renewing Gel Mask


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 

 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, January 1, 2018

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C



Ramai wanita menganggap pemakainan serum tidak penting dalam penjagaan kulit wajah. tetapi tahu tak mengikut kajian yang telah dijalankan, serum lebih berkesan dari krim muka yang lain. sebab molekul serum lebih kecil dan aktif. Jadi lagi mudah serum ini meresap jauh ke dalam lapisan kulit.

Selain mencantikan seri wajah, Serum C Mary Kay juga boleh bantu unuk awek muda. Ramai wanita sekarang ini sangat obses nak kulit cantik, halus mulus, gebu gebas...

ada yang sangguh habiskan wang ringgit ribu riban, cucuk botox , cucuk vitamin C sebab nak effect cantik cepat. 
Eeeee bahaya betul... 

Nak selamat, dari cucuk sana sini, Mary kay telah memformulasikan satu serum yang boleh mencantikkan kulit wajah anda dan  boleh renew vitamin C dalam kulit wajah.

Serum C Mary Kay ini kaya dengan antioksidan dan Vitamin dari sumber botanical. Tambahan pula ia mengandungi bahan yang dikenali untuk meningkatkan penghasilan kologen baru dan membantu mengekalkan kologen sedia ada 

Jom sis share kelebihan yang di miliki oleh Timewise Replenishing Serum C ini..Mesti ramai yang nak tahu kan...

1. Menjadikan kulit wajah kita tegang dan awek muda semula jadi

2. Menyerlahkan kulit supaya kelihatan lembut, licin dan sekata

3. Membantu menguatkan struktur kulit dan melindungi kulit dari radikal bebas dengan ada nya bahan antioxida yang tinggi

4. Membantu menyekatakan warna kulit

5. Membantu memudarkan jeragat dan parut jerawat

6. Membantu meningkatkan penghasilan kologen baru yang boleh menegangkan dan menggebukan kulit wajah

Banyaknya kelihan yang dimiliki oleh serum C ni..nak cuba tak..?? Bulan ni ada promotion untuk Serum C ini tau..belian satu Serum C Mary Kay anda akan dapat 1 Orange Coin Purse...jom dapatkan sekarang selagi masih ada stok..


Mary Kay Timewise Replenishing Serum C

Mary Kay Timewise Replenishing Serum C




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 21, 2017

Percutian Percuma Bersama Mary kay

Syukur alhamdulillah...

Tahun 2017 banyak memberi seribu kenangan dan kegembiraan buat sis..

Tahun ni sahaja sis dapat berpeluang melancong ke 5 buah negara secara PERCUMA ...semuanya ditanggung oleh company hebat ini...semestinya Mary Kay.

Sebelum mengenali Mary Kay...sis tak pernah diberi peluang sebegini oleh mana-mana company..walauypun sis telah terlibat dengan pelbagai business..

Ternyata Mary Kay adalah company yang paling hebat yang telah mengubah kehidupan sis sekeluarga dari biasa-biasa ke luar biasa...

Syukur sgt mengenali Mary Kay...


Best tak melancong je kerja nya...dah tu percuma pulak tu..for sure mesti lah best...

U all ada keinginan nak melancong secara percuma? berminat untuk menjadi Beauty Consultant Mary Kay Partime atau fulltime... wassap sis skg...sis  akan bantu dan share mcm mana sis dapat semua ni..


produk mary kay

5-9 December 2017 - Hangzhou China 


Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

5-11 Oktober 2017

Top Director Trip ke Vienna Austria 

bersama suami tercinta..couple trip..Mary kay sponsor.

Produk Mary Kay

September 2017

Dalian China



Produk Mary Kay

Produk Mary Kay


July 2017 - Singapore 

Produk Mary Kay

Produk Mary Kay

March 2017

Hongkong Disneyland 

Produk Mary Kay


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant
 Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016 

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, November 29, 2017

Top Director Trip (5-11 Nov 2017) to Vienna Austria



Assalammualaikum dan selamat pagi semua

Siapa nak percutian mewah dan percuma yang ditanggung sepenuhnya oleh Syarikat???  mestilah nak kan...Syukur alhamdulillah tahun ni sebanyak 5 kali sis telah dipilih oleh Company Mary kay untuk bercuti secara percuma dengan Mary kay...

Bulan March 2017 : Bercuti ke Hongkong China
Bulan Julai 2017 : Bercuti ke Singapore
Bulan September 2017 : Bercuti ke Dalian China
Bulan Oktober 2017 : Bercuti ke Vienna...
Bulan December 2017 : Bercuti ke Hangzhou China..

bestnyaaaaaaa....dulu nak p trip ke luar negara perlu menabung dulu, tp sejak mengenali Mary Kay tak perlu dah...semua di sponser oleh Mary kay. Bayang kan setahun..5-8 kali trip ...sape tak nak kan..


ok pg ni sis nak share skit..pengalaman sis bercuti ke Vienna Austria dgn Mary kay...tapi trip kali ni trip yang paling best tau, TOP DIRECTOR TRIP (TDT)...director yang Top2 sahaja dipilih untuk bercuti ke Vienna..dan hubby pun ikut dan di sponser oleh Mary Kay..


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat



Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat
Suit yang exclusive untuk Top Director Trip Mary kay

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat

Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat


Mary kay produk kecantikan set flawless glowing dan set jerawat






ada banyak lagi gambar-gambar cantik semasa di Vienna ...nnti sis update ok

uall nak tak kalau diberi peluang bercuti mcm sis ni??? dan nak tak beri peluang pd diri untuk bantu keluarga dan dapat extra income setiap hari, setiap minggu, setiap bulan, setiap tahun???? nak tak ???


seriously kalau ada niat di hati nakkkkk...apa tunggu lagi mai pm sis skg, insyaallah sis akan bantu, guide u all dari 0 to hero...



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK