Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, July 16, 2018

Mulakan kerjaya sebagai Beauty Consultant Mary Kay..


Jom u all Mulakan kerjaya sebagai Beauty Consultant Mary Kay..
 
Permulaan modal yang rendah tiada risiko kerugian.
 
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary kay, anda layak memilih
 
salah satu starter kit dalam gambar di bawah
 
( Botanical Set @ Timewise Set) 
 
yang bernilai hampir RM600

 
 

 
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah yang menarik menanti anda..
 
hadiah dari Mary kay dan juga dari sis
 
Kenapa lihat sahaja..sedangkan peluang ini terbuk luas ..
 
Daftar hari ini hanya RM189 sahaja...
 
dan ianya akan mengubah kehidupan anda sekeluarga,.
 
Percaya lah..
 
Syukur Alhamdulillah bulan ini sahaja 6 orang telah mendaftar sebagai
Perunding Kecantikan Mary kay yang direkrut oleh sis sendiri...anda bila lagi???
 
 
Jom pm sis sekarang..
sis akan guide u all dari biasa-biasa hingga jadi Luar biasa
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay
Malaysia SMS/Whatsapp :
 
www.wasap.my/60194582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, July 11, 2018

Testimoni set jerawat botanical effect & oil free hydrating gel


Beauty with Mary kay

wow cantik , gojes, flawless gitu...100% fully skincare 

Botanical effect formula 2 1 Set
Liquid foundation ivory 5
Microdermabrasion refine & Pore Minimizer  
Oil Free Hydrating Gel

set botanical effect sangat-sangat Highly Recommended...kulit adik manis ini dah nampak berseri, cerah, bersih yang penting kena banyak bersabar & penggunaan yang konsisten. tak ada u all boleh putih dalam masa 3 hari ok..

so sape yang nak kulit cerah dengan selamat atau ada masalah kulit berjerawat, tona kulit tidak sekata, kusam...ini lah set yang sangat-sangat sesuai untuk anda

any order, need skin consultation ..pm sis skg...all product ready stock...every postage

testimoni set jerawat botanical effect oil free hydrating gel



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, June 9, 2018

MARY KAY TESTIMONI MELACEP SERUM

MARY KAY TESTIMONI MELACEP SERUM






Sape nak kulit polelas, cerah sekata...boleh try Mary Kay Melacep Serum.

Amat sesuai sangat untuk anda yang mempunyai masalah seperti :


  • Pigmentasi jeragat
  • tona wajah tidak sekata
  • wajah kusam dan gelp
  • parut jerawat berleluasa


selain itu serum ini dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda khas design untuk whitening ye.

Nak tahu lagi? tidak ini TIDAK MEMPUNYAI SEBARANG BAHAN KIMIA YANG MERAHAYA !! Dan TANPA PENGELUPASAN

Jadi MEMANG SELAMAT DI GUNAKAN.

Jom dapatkan kulit wajah yang sihat, glowing, flawless dan bebas dari bahan kimi yang merbahaya.

Berminat nak tahu lebih lanjut, wassap sis for skin consultantion & order. semua ready stock.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 
 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 28, 2018

Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay


Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay


Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay
Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay



Alhamdulillah pagi ni sis nak share feedback dari customer sis...skin nya dah betul-betul sihat, jerawat dah tak naik , skin cerah, sekata dan flawless...happy nya sis tengok skin customer sis ni...walau pun jauh sis akan sentiasa followup keadaan skin u dear..

Semuanya berkat kesabaran dan penggunaan produk dengan consistent inilah hasilnya..

Botanical cleanser formula 2
Botanical freshen formula 2
Botanical Mask formula 2
Botanical Hydrate Formula 2
Oil Free Hydrating Gel
Liquid Foundation 
Mineral Powder

So Jika anda juga mengalami masalah yang sama seperti customer sis ni...cepat-cepat pm sis, insyaallah sis boleh bantu consultkan skin u dear sampai skin u sihat.

Nak kulit cantik, bersih, sihat ...bertukarlah ke produk kecantikan Mary Kay yang semestinya Produk yang berkualiti, selamat, tiada kesan sampingan...100% based on Botanical dan mineral..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
 www.wasap.my/60194582016 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Top 1 Unit Production Malaysia bulan April 2018


produk kecantikan mary kay

Syukur alhamdullah...

My Gorgeous Swan Unit masih kekal di Top 1 Unit Production Malaysia 
bulan April yang lepas..

Tahniah tak terhingga buat semua Beauty Consultant Unit Gorgeous Swan & area ..
anda semua hebat...
kejayaan ini adalah hasil usaha keras dari kita semua...

Let Shining Together..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, April 22, 2018

Postage April 2018


done postage untuk hari ni

skg ramai betul customer sis yang dah jatuh cinta pakai produk Mary Kay ..tiap hari mesti masuk order..ada yang order skincare ...ada yang order makeup...mcm2 lah...

ok malam ni sis wasap tracking no u alls ya...sabar


anyway thank you my dearsssss coz alway support @Maryk_ayzza... next order pm sis ok...ada specil offer lagi menanti u alls.


untuk di pos ker :

kota kinabalu sabah
Pasir mas Kelantan
Ipoh perak
Kluang Johor
Skudai Johor
Tapoh Perak
Alor Setar Kedah
Sungai Petani Kedah
Balik Pulau Pulau Pinang
kuala nerang kedah
kangar perlis
changlon kedah
manjung perak
merlimau melaka



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : www.wasap.my/60194582016
 for 
FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, April 21, 2018

Gorgeous Swan Unit Breaking New Record Malaysia




marykay produk kecantikan murah set jerawat dan jeragat top 1 malaysia


again and again...

alhamdulillah...syukur sgt untuk pencapaian bulan February yang lepas...

Gorgeous Swan Unit Breaking New Record Malaysia untuk Unit Production bulan February yehhhhh!!!

Jutaan Terima Kasih dan tahniah buat Beauty Consultant Unit Gorgeous Swan and area ..ini adalah pencapaian yang terhebat dan usaha keras kita bersama

We are great!!!!

We are shinning star and kebabom

marykay produk kecantikan murah set jerawat dan jeragat

marykay produk kecantikan murah set jerawat dan jeragat




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia


 SMS/Whatsapp : www.wasap.my/60194582016 for 

FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, July 16, 2018

Mulakan kerjaya sebagai Beauty Consultant Mary Kay..


Jom u all Mulakan kerjaya sebagai Beauty Consultant Mary Kay..
 
Permulaan modal yang rendah tiada risiko kerugian.
 
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary kay, anda layak memilih
 
salah satu starter kit dalam gambar di bawah
 
( Botanical Set @ Timewise Set) 
 
yang bernilai hampir RM600

 
 

 
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah yang menarik menanti anda..
 
hadiah dari Mary kay dan juga dari sis
 
Kenapa lihat sahaja..sedangkan peluang ini terbuk luas ..
 
Daftar hari ini hanya RM189 sahaja...
 
dan ianya akan mengubah kehidupan anda sekeluarga,.
 
Percaya lah..
 
Syukur Alhamdulillah bulan ini sahaja 6 orang telah mendaftar sebagai
Perunding Kecantikan Mary kay yang direkrut oleh sis sendiri...anda bila lagi???
 
 
Jom pm sis sekarang..
sis akan guide u all dari biasa-biasa hingga jadi Luar biasa
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay
Malaysia SMS/Whatsapp :
 
www.wasap.my/60194582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, July 11, 2018

Testimoni set jerawat botanical effect & oil free hydrating gel


Beauty with Mary kay

wow cantik , gojes, flawless gitu...100% fully skincare 

Botanical effect formula 2 1 Set
Liquid foundation ivory 5
Microdermabrasion refine & Pore Minimizer  
Oil Free Hydrating Gel

set botanical effect sangat-sangat Highly Recommended...kulit adik manis ini dah nampak berseri, cerah, bersih yang penting kena banyak bersabar & penggunaan yang konsisten. tak ada u all boleh putih dalam masa 3 hari ok..

so sape yang nak kulit cerah dengan selamat atau ada masalah kulit berjerawat, tona kulit tidak sekata, kusam...ini lah set yang sangat-sangat sesuai untuk anda

any order, need skin consultation ..pm sis skg...all product ready stock...every postage

testimoni set jerawat botanical effect oil free hydrating gel



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, June 9, 2018

MARY KAY TESTIMONI MELACEP SERUM

MARY KAY TESTIMONI MELACEP SERUM






Sape nak kulit polelas, cerah sekata...boleh try Mary Kay Melacep Serum.

Amat sesuai sangat untuk anda yang mempunyai masalah seperti :


  • Pigmentasi jeragat
  • tona wajah tidak sekata
  • wajah kusam dan gelp
  • parut jerawat berleluasa


selain itu serum ini dapat membantu mencerahkan kulit wajah anda khas design untuk whitening ye.

Nak tahu lagi? tidak ini TIDAK MEMPUNYAI SEBARANG BAHAN KIMIA YANG MERAHAYA !! Dan TANPA PENGELUPASAN

Jadi MEMANG SELAMAT DI GUNAKAN.

Jom dapatkan kulit wajah yang sihat, glowing, flawless dan bebas dari bahan kimi yang merbahaya.

Berminat nak tahu lebih lanjut, wassap sis for skin consultantion & order. semua ready stock.



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : 
 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 28, 2018

Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay


Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay


Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay
Testimoni Masalah Jerawat dengan Set Botanical Effect Mary kay



Alhamdulillah pagi ni sis nak share feedback dari customer sis...skin nya dah betul-betul sihat, jerawat dah tak naik , skin cerah, sekata dan flawless...happy nya sis tengok skin customer sis ni...walau pun jauh sis akan sentiasa followup keadaan skin u dear..

Semuanya berkat kesabaran dan penggunaan produk dengan consistent inilah hasilnya..

Botanical cleanser formula 2
Botanical freshen formula 2
Botanical Mask formula 2
Botanical Hydrate Formula 2
Oil Free Hydrating Gel
Liquid Foundation 
Mineral Powder

So Jika anda juga mengalami masalah yang sama seperti customer sis ni...cepat-cepat pm sis, insyaallah sis boleh bantu consultkan skin u dear sampai skin u sihat.

Nak kulit cantik, bersih, sihat ...bertukarlah ke produk kecantikan Mary Kay yang semestinya Produk yang berkualiti, selamat, tiada kesan sampingan...100% based on Botanical dan mineral..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
 www.wasap.my/60194582016 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Top 1 Unit Production Malaysia bulan April 2018


produk kecantikan mary kay

Syukur alhamdullah...

My Gorgeous Swan Unit masih kekal di Top 1 Unit Production Malaysia 
bulan April yang lepas..

Tahniah tak terhingga buat semua Beauty Consultant Unit Gorgeous Swan & area ..
anda semua hebat...
kejayaan ini adalah hasil usaha keras dari kita semua...

Let Shining Together..



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

 www.wasap.my/60194582016

 for FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, April 22, 2018

Postage April 2018


done postage untuk hari ni

skg ramai betul customer sis yang dah jatuh cinta pakai produk Mary Kay ..tiap hari mesti masuk order..ada yang order skincare ...ada yang order makeup...mcm2 lah...

ok malam ni sis wasap tracking no u alls ya...sabar


anyway thank you my dearsssss coz alway support @Maryk_ayzza... next order pm sis ok...ada specil offer lagi menanti u alls.


untuk di pos ker :

kota kinabalu sabah
Pasir mas Kelantan
Ipoh perak
Kluang Johor
Skudai Johor
Tapoh Perak
Alor Setar Kedah
Sungai Petani Kedah
Balik Pulau Pulau Pinang
kuala nerang kedah
kangar perlis
changlon kedah
manjung perak
merlimau melaka



AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp : www.wasap.my/60194582016
 for 
FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, April 21, 2018

Gorgeous Swan Unit Breaking New Record Malaysia




marykay produk kecantikan murah set jerawat dan jeragat top 1 malaysia


again and again...

alhamdulillah...syukur sgt untuk pencapaian bulan February yang lepas...

Gorgeous Swan Unit Breaking New Record Malaysia untuk Unit Production bulan February yehhhhh!!!

Jutaan Terima Kasih dan tahniah buat Beauty Consultant Unit Gorgeous Swan and area ..ini adalah pencapaian yang terhebat dan usaha keras kita bersama

We are great!!!!

We are shinning star and kebabom

marykay produk kecantikan murah set jerawat dan jeragat

marykay produk kecantikan murah set jerawat dan jeragat




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia


 SMS/Whatsapp : www.wasap.my/60194582016 for 

FREE : @Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK