Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, December 24, 2012

PENTINGNYA PELINDUNG UV


APA TU SPF?
Marykay sun protector with SPF35/PA+++ (Price RM120)

SPF maksudnya " Sun Protection Factor" atau ringkasnya merujuk pada jumlah masa seseorang individu boleh terdedah pada cahaya matahari tanpa perlindungan sebelum mengalami kesan kulit terbakar atau kemerahan akibat UVA dan UVB. Jangan malas nak guna pelindung UV kerana ia bukan sahaja melindungi dari kerosakan kulit yg diakibatkan oleh matahari & penuaan kulit. Paling penting dari pre-cancerous growth..atau kanser kulit!!! 

APA PULA UVA & UVB?
Senang jer nak ingat....
# Pancaran UVA akan meninggalkan kesan AGING @ penuaan, pigmentasi, kedut sehingga kelapisan ke2 kulit iaitu dermis.
# Pancaran UVB...B for Bakar @ burning...so pendedahan kulit pada UVB tanpa perlindungan akan membuatkan kulit epidermis terbakar..



Wednesday, December 12, 2012

Thursday, December 6, 2012

Rahsia wajah sempurna dgn Cream to Powder Foundation

Rahsia wajah sempurna dengan Cream to powder foundation


Bagi anda yang mempunyai Cela, parut jerawat, jeragat diwajah pasti akan mencacatkan penampilan anda bukan??? Bagi mengatasi masalah ini, Marykay memperkenalkan Cream to Powder Foundation. Compact ini berfungsi seperti foundation yang dapat membantu menututpi celaan diwajah anda.

Di antara kelebihan yang dimiliki oleh Cream to Powder Foundation :
** Compact dua-dalam-satu ini disapukan seperti krim dan kemudian mengering kepada kemasan lembut dan matte, tahan hingga 8 jam 

** Formula ringan yang bebas minyak dan kalis air.
**Provides sheer-to-full buildable coverage
** Can be used for touch-up
** Boleh digunakan sebagai concealer








Tuesday, December 4, 2012

Jeragat hilang, kulit makin gebu & cantik dengan Collagen Powder Shaklee




CANTIK.. GEBU..
MENAWAN....
AWET MUDA...

mesti menjadi dambaan semua orang kan?? terutama kaum hawa ni. Sudah menjadi lumrah kehidupan apabila kita miliki rupa paras yang cantik & bersih ini akan menambahkan keyakinan pada diri apabila berdepan dengan orang lain.


Percaya tak jika kita mempunyai masalah jeragat, jerawat, kulit kusam akan menyebabkan produktiviti harian kita kan merosot? Sudah tentu akan merosot, ia disebabkan perasaan runsing melihat paras rupa yang bermasalah sehingga boleh membuatkan perasaan rendah diri & malu akan menguasai diri kita.


Penyebab utama jeragat walaupun sudah menggunakan pelbagai produk kecantikan :


- Pancaran uv matahari yang menjadikan kelebihan pigmen

- Hormon yang tidak seimbang disebabkan mengandung & menopaus
- Gelisah & tidak cukup tidur
- Menggunakan makeup yang tidak berkualiti & bermutu rendah
- Masalah pada limpa

Untuk menghilangkan masalah jeragat, jerawat, kulit kering ramai antara kita berusaha mencari cara untuk menyelesaikan masalah yang mereka hadapi itu. Shaklee telah mencipta Collegen Powder yang akan membuatkan anda merasai kesan perubahan hilangkan masalah wajah anda yang berkurangan hari demi hari dan kulit wajah makin menjadi cantik, gebu, menawan & awet muda. Selain itu, anda juga akan perasan tubuh anda semakin sihat dan bertenaga, jisim tulang dan pergerakan sendi semakin lancar serta rambut dan kuku lebih bersinar dan sihat.
Ni hari ni saya nak share testimoni dari Puan S (dia tak mahu dikenali dan kita harus hormati). Beliau sangat berpuas hati dengan hasil SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni.
1) Hilangkan Jeragat
2) Ratakan ton kulit
3) Kecilkan liang pori muka
4) Lembutkan kulit
5) Hilangkan parut, calar
 Testimoni pengguna Collagen Powder- kulit cantik semulajadi selepas 6 minggu menggunakan Collegen Powder Shaklee. Bebas pigmentasi & jeragat. Ni gambar original ya, takde edit-edit..

Kajian klinikal membuktikan ia dapat memperbaiki testur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.
♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.
Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut berkenaan dengan Collagen Shaklee boleh la calling-calling saya (Ayzza) ditalian 0194582016 atau email : azaflower@yahoo.com


7 Rutin jadikan anda lebih CANTIK

Terdapat 7 rutin yang perlu anda ikuti untuk lebih kelihatan Cantik,

1 ) Membersihkan wajah setiap hari dengan menggunakan cleanser atau pembersih wajah.

2) Memakai Krim pelembap yang mengandungi SPF yang dapat melindungi kulit wajah dari panahan cahaya matahari.

3) Memakai krim pelembap pada waktu malam

4) memakai lipbalm sebelum memakai gincu bibir untuk memastikan bibir sentiasa kelihatan lembap.

5) Memicit bintik hitam dan bintik putih seminggu 2 kali supaya kulit wajah kelihatan bersih dan bebas jerawat.

6) Menyapu seluruh tubuh dengan losyen bandan sesudah mandi untuk menjaga kelembapan kulit tubuh.

7) Menyapu krim anti selulit dengan cara yang sama seperti menyapukan losyen badan.

Wednesday, October 17, 2012

Facial with Marykay

1. Bersihkan solekan anda dengan menggunakan make-up remover. Elakkan guna minyak baby kerana akan menyebabkan timbul biji minyak d wajah anda.



2. Letakkan cleanser muka 5 titik di wajah anda iaitu dahi,hidung,pipi kiri n kanan dan dagu.

3. Dengan menggunakan 3 jari anda iaitu jari hantu,kelingking dan anak jari utk menggosok secara perlahan-lahan membulat ke atas selama beberapa minit.
Cara ini bertujuan utk mengelakkn wajah anda cepat berkedut.




4. Selepas itu ambil span facial yg berwrna kuning/purple (biasa salon pakai) sapu sisa-sisa pencuci muka di wajah anda. Ini bertujuan utk mbuang segala kotoran dan minyak di wajah anda dgn lebih bersih.



5. Sapu mask ke seluruh wajah anda, kecuali dibahagian kelopak mata dan bibir.Tunggu selama 15 minit sehingga mask kering. Selepas itu celup 3 jari anda di dlm air dan gosok spt mencuci muka.Ini bertujuan utk membuang segala sel kulit mati, white dan blakck head yg menyebabkn wajah anda kelihatan kusam.



6. Bilas wajah anda dgn air dan lap dengan kain kering.


7. Sapukan freshner ke seluruh wajah anda


8. Letakkan day solution/ day moisturizer di 5 titik di wajah anda dan sapu secara nipis ke seluruh wajah anda. Ini sgt penting utk mengelakkan kulit daripada kering, cepat berkedut dan naiknya jeragat pada kulit muka anda.





9. Hasilnya...anda akan mendapat kulit muka yang bersih selepas dicuci dan pakai masker dengan betul..



Sunday, October 7, 2012

Testimoni 2

Saya masih pengguna setia produk marykay, syukur alhamdulillah saya begitu berpuas hati dengan perubahan yang saya miliki selama ni.

Skin care yang masih saya guna ialah :

1) Timewise 3-in-1 Cleanser ( Normal to Dry Skin)
2) Timewise Day solution Sunscreen SPF 25
3) TimeWise Moisturizer ( Normal to Dry skin)
4) TimeWise Night Solution
5) Timewise moisture Renewing Gel Mask
5) Botanical Formula 2 - Mask
6) TimeWise Targeted Action Eye Revitalizer
7) TimeWise Microdermabrasion Step 1 and 2
8) Makeup remover 





Kalau ade sesiapa yang dah menggunakan skin care Mary Kay mesti rasa seronok
untuk terus menggunakan produk-produk lain dari brand Marykay termasuklah barangan make up Mary Kay. ni adalah kosmetik yang saya guna semenjak mengenali MK 


Kosmetics :
1) Timewise Luminous-ware liquid foundation (Ivory 3)
2) Mary Kay Sheer Mineral Pressed Powder ( Ivory 200)
3) Mineral Powerder foundatin ( kalau tak pakai liquid foundation saya pakai mineral powder foundation)
4) Cream Lipstick (sunset)
5) Mineral Cheek color
6) Eye liner
6) Marykay Brush collection







Di samping itu, tahukan anda semua PUNCA masalah jerawat,jeragat,bintik hitam, kulit tidak sekata dan kulit kering berpunca dari dalaman badan kita?? Kenapa saya cakap macam tu kerana ia pernah berlaku pada diri saya..di mana sebenarnya saya ni jenis kulit sensitif, tersalah makan akan naik jerawat, dan gatal2 dibahagian hidung dan mata tp alhmadulillah semenjak saya mengambil supplement shaklee, wajah saya makin nampak perubahannya..kegatalan dibahagian mata dan hiduh pun kurang...hampir 3 bulan saya mengambil supplement shaklee iaitu 



Di antara kelebihan supplement SHaklee : 

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.

Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan
 kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. 
Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya. Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.

ESP -SOYA PROTEIN ISOLATE POWDER  – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula. Ia juga membantu dalam menghilangkan parut jerawat dan jeragat di muka. Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.

GLA complex – Gamma-Linolenic Acid adalah asid lemak omega-6 di mana badan akan menukar kepada bahan untuk mengurangkan inflamasi (keradangan).  Berdasarkan testimony pengguna, kulit mereka menjadi lebih lembab dan masalah jeragat juga berkurangan.**

Saya juga Shaklee Independent Distributor, so sekiranya anda berminat untuk mencuba supplement SHaklee, boleh hubungi saya di talian 0194582016..

Thursday, September 13, 2012

Sheer Mineral Pressed Powder

(dijual berasingan)




Debu yang sangat halus dan ringan ini melitupi wajah dengan rona semula jadi dan bertindak seperti satu lapisan penyerap minyak agar solekan kekal berseri sepanjang hari.

MANFAAT & KEISTIMEWAAN 
 Memberi litupan menyeluruh
 Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
 Formula sehalus sutera
 Memberi rona samar pada kulit
 Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
 Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
 Mudah diadun dengan warna solekan lain
 Mudah digunakan
 Aplikasi yang sempurna tanpa cela
 Kulit tidak berminyak atau melekit
 Menyegarkan kulit
 Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris halus pada wajah
 Tahan lebih lama
 Menyempurnakan solekan sepanjang hari

Sheer Mineral Pressed Powder boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut tona kulit muka anda 
Harga :

Sheer Mineral Pressed Powder 9g RM65

Marykay compact RM55

Cosmetic Sponges pk/2 RM10


Mineral Powder Foundation





MANFAAT & KEISTIMEWAAN
 Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
 Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
 Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh

PELANGGAN SASARAN
 Wanita, walau apa jua jenis kulit, yang inginkan wajah 
cerah dan berseri dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan „matte‟.

BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
 Alas mekap mineral ini membantu melitupi wajah sebagai asas mekap di samping membuat anda selesa dengan kehalusan bedak yang lembut


Mineral Powder Foundation boleh di dapati dengan pelbagai warna ikut kesesuaian kulit muka anda 






Wednesday, September 12, 2012

Monday, September 10, 2012

Tip penjagaan bibir



Tahukah anda, bibir mempunyai lapisan kulit yang paling nipis iaitu hanya 3-5 lapisan sedangkan bahagian kulit lain mempunyai sehingga 16 lapisan. Bibir juga tidak mempunyai sebarang bulu, mahupun kelenjar peluh dan juga kelenjar sebum yang menghasilkan sebum yang bagus untuk melembapkan kulit. Kerana itulah bibir adalah bahagian yang paling cepat kering, paling sensitif, dan paling mudah 'berumur' berbanding bahagian lain pada wajah kita. Seeloknya kita menjaga bibir dengan sebaiknya.

1. Bila Siang - Tabiat menyapu pelembab bibir setiap kali keluar rumah mungkin mudah bagi kita, tetapi  sebenarnya ini adalah asas yang paling penting dalam rutin penjagaan bibir. Pastikan kita menggunakan pelembab bibir/lip protector sunscreen SPF15 yang  boleh 
diaplikasikan dengan sempurna pada bibir, atau bibir yang kering dan merekah akan jadi lebih teruk. Sapulah pelembab bibir/lip protector yang mengandungi SPF 15 untuk melindungi bibir dari kesan cahaya matahari.
Lip protector sun screen SPF15


2. Bila Malam - Sebelum tidur, kesat semua kesan gincu bibir dan eyeliner dengan Marykay make-up remover, kemudian picit sedikit lip mask pada permukaan bibir dan gosok perlahan-lahan. Ia untuk menanggalkan semua  sel-sel mati di permukaan bibir anda dan bersihkan bibir anda. Anda akan dapati bibir anda bersih dan lembut selepas menggunakan lip mask.Sapukan nipis-nipis lip balm pada bibir anda dan biarkan semalaman.


Marykay Make-up remover
 
Mary kay Oil free makeup remover
 
 

Mary kay lip balm & lip mask


3. Jangan Gigit - Tabiat menggigit dan menjilat bibir sebenarnya faktor utama bibir kalian menggelupas. Elakkan menjilat bibir. Jika bibir terasa kering, segeralah menyapu lip protector atau lip balm sekerap mungkin sepanjang hari.

Klik disini untuk testimoni customer saya yang telah menggunakan lip mask dan lip balm


Friday, September 7, 2012

TimeWise® Plus+™ Regena-Firm™ Correcting Eye Cream




Sistem penghantaran cecair kristal unik meningkatkan keberkesanan. Ianya juga terbukti 
membantu menyokong perintang kulit, dan boleh membantu melindungi bahagian rapuh ini daripada faktor tekanan persekitaran.Tambahan juga, cecair kristal boleh membantu memantulkan cahaya bagi wajah yang lebih berseri.



Dalam kajian pengguna bebas selama empat minggu, wanita yang telah menggunakan 
Regena-Firm™ Correcting Eye Cream bersetuju bahawa ia memberikan hasil-hasil berikut:




Wednesday, August 15, 2012

Makeup dalam terang

Untuk bersolek, pastikan anda berada dalam kawasan / tempat yang cahayanya terang dan natural. Lampu yang sesuai adalah dari jenis 'halogen'. Elakkan bermakeup dalam ruang yang memiliki cahaya lampu yang malap atau kekuningan. Memang muka anda cantik pada ketika itu, tetapi apabila terdedah kepada cahaya semula jadi, kulit anda akan kelihatan bertompok!






Sunday, July 29, 2012

Mary Kay Eyeliner Serlahkan Mata anda..

KECANTIKAN mata terserlah dengan Eyeliner for eyes intense terkini dari Marykay. ia merupakan pensel solekan mata yang versatil serta menyerlahkan mata dengan pigmen warna yang menarik. Dengan hanya satu calit, ia mampu bertahan selama 12 jam. Ia terdapat dalam tiga rona menyerlah iaitu black, deep brown dan navy. Anda boleh dapatkan Eyeliner Mk dengan harga RM35. 




Wednesday, July 25, 2012

Cara kenali jenis kulit muka anda..



Kulit normal
  • Jumlah minyak semula jadi atau sebum yang dihasilkan amat rendah. Tidak terlalu banyak dan tidak terlalu sedikit. Tekstur kulit juga lembut dan liang romanya kecil. Kulit jenis ini juga mempunyai kandungan air yang cukup.
  • Bagi mereka yang tergolong dalam kumpulan ini, lihat sama ada liang roma muka anda masih kecil. Kulit jenis ini tampil berseri dari bawah permukaan kulit yang nipis.
  • Pada sebelah tengah hari atau petang, zon T (dari atas dahi ke hujung hidung), permukaannya hanya sedikit berminyak dan berkilau. Hanya sesekali anda mendapat jerawat dan bintik hitam atau jeragat. Pipinya juga tidak selalu kering
  • -    Rejimen penjagaan kulit wajah bagi jenis kulit ini hanya memerlukan pencucian yang lembut. Urut sehingga kedua-dua belah pipi anda berubah kemerahan. Kemudian, gunakan penyegar untuk membuang daki degil yang terlekat jauh ke dalam kulit atau liang roma. Akhiri dengan krim pelembap sambil mengurut dengan jari-jemari menghala ke atas.


Kulit kering
  • Ia menghasilkan kurang sebum lalu muka kita tidak kelihatan berkilat. Pada kebanyakan masa, mereka yang berkulit kering mempunyai raut wajah yang kusam dan mempunyai liang roma yang kecil atau langsung tidak kelihatan.
  • Kulit jenis ini juga menggelupas sesekali dan kadangkala memberi effect rasa kurang selesa.
  • Anda juga harus memberi lebih perhatian terhadap garis-garis halus yang timbul ketika dimamah usia terutamanya di bahagian tepi mata, garisan senyuman dan dahi.
  • -  Tahap kelembapan dan sebumnya rendah. Satu-satunya cara untuk menangani masalah ini ialah menggunakan pencuci muka yang berbuih, kemudian, cuci dengan air sejuk. Pastikan anda menggunakan krim pelembap yang mempunyai tahap kelembapan yang tinggi.


Kulit berminyak
Ia seringkali dibenci oleh ramai remaja, termasuk orang lelaki. Kulit ini mengeluarkan banyak sebum dan membuatkan seseorang nampak seperti tidak menjaga kecantikan diri.
Liang romanya juga besar. Sebab itulah seseorang mudah mendapat jerawat.
§  Bahagian hidung adalah yang paling aktif. Jenis kulit ini memerlukan penjagaan khas. Selepas membersihkan wajah dengan pencuci muka, gunakan losen penegang kulit dan krim pelembap yang berasaskan kandungan air yang rendah.

Kulit kombinasi
  • Ia menggabungkan ketiga-tiga jenis kulit muka iaitu normal, kering dan berminyak. Secara amnya, kulit ini kelihatan normal tetapi mempunyai bahagian-bahagian tertentu yang terasa kering dan berminyak.
  • Tempat yang biasanya kering ialah di bahagian pipi dan berminyak di zon T.
  •  Meskipun tidak berkilat pada keseluruhan bahagian muka, namun ia mempunyai liang roma yang besar di zon T dan cepat mendedahkan seseorang kepada masalah jerawat. Gunakan jenis pencuci muka di waktu pagi dan krim pembersih di sebelah petang untuk melembapkan bahagian muka yang kering.
  • - Gunakan penyegar di bahagian yang kering. Bagaimanapun, akhiri dengan krim pelembap pada keseluruhan muka dan di bahagian yang kering.


Monday, July 16, 2012

Kulit PENUAAN memerlukan pelembap yang lebih

Salah satu cara terbaik untuk melawan penuaan ialah mendapatkan lembapan yang sempurna. Mengekalkan kulit yang lembap sebenarnya memberikan banyak kesan terhadap kehadiran kedutan, garisan halus dan juga masalah kulit. Produk anti penuaan yang berkualiti sangat penting bagi wanita yang sedang menuju ke arah tersebut. Mary Kay TimeWise anti aging merupakan produk anti aging yang paling laris dan diminati ramai kerana produk ini mengandungi aksi cucian dan penyegar dalam satu langkah yang mudah. . Set Time Wise terdiri daripada Cleanser, Day solution, Night Solution dan moisturizer...dengan harga RM520 akan membantu mengekalkan keanjalan kulit dan sekaligus menjadikan anda kelihatan muda sepanjang masa..

Friday, July 13, 2012

Apakah pentingnya 'Concealer'??

Bagi wajah yang berjerawat, jeragat atau berparut, 'Concealer' adalah pilihan yang penting. Ia penting untuk menyamarkan segala cela kecil dan memastikan kesan jerawat, jeragat atau parut itu tidak kelihatan saat anda merias wajah. Sapukan 'concealer' dengan nipis sebelum bersolek dan sudahi dengan bedak asas atau bedak debu. Tetapi pastikan anda memilih 'concealer' yang sesuai dengan kulit anda. Dapatkan 'concealer' dari Mary kay dengan harga RM37 yang kini boleh dimiliki dengan pelbagai warna mengikut kulit wajah anda.



Tuesday, July 3, 2012

Order from my customer

Hari ni dapat parcel dari mary kay. aku order online aje hari sabtu pagi hari tu..dan hari ni dah sampai..so customer aku pun tak la tunggu lelama nk dapatkan brg yag diaorg order dari aku..tq mary kay coz u give a good services to your customers..



order dari ina, nurul dan ida..

update lagi...
parcel yang di order dari customer...
.


order dari ely, sarina dan Nurul Nazihah















Thursday, June 21, 2012

Untuk jejaka


Lelaki juga memerlukan penjagaan kulit yang sama seperti wanita, disamping produk-produk yang khusus untuk merangsang kesihatan dan keseimbangan kulit. Dapatkan satu set penjagaan kulit untuk lelaki yang terdiri daripada :

  • Facial Cleanser 95g, RM65  / Face Bar 113g, RM65
  • Facial Toner 177ml, RM65
  • Moisturizer Sunscreen SPF25 88ml,  RM100
  • Body spray 113g, RM70

Thursday, June 7, 2012

Beauty with Timewise Miracle Set

Kulit anda terhutang budi kepada anda kerana memberikan rejiman penjagaan kulit yang sungguh hebat. satu peringatan ialah : penggunaan TimeWise Miracle Set dua kali sehari boleh membantu anda memaksimumkan harsil daripada produk pencegah penuaan hebat ini.




Monday, December 24, 2012

PENTINGNYA PELINDUNG UV


APA TU SPF?
Marykay sun protector with SPF35/PA+++ (Price RM120)

SPF maksudnya " Sun Protection Factor" atau ringkasnya merujuk pada jumlah masa seseorang individu boleh terdedah pada cahaya matahari tanpa perlindungan sebelum mengalami kesan kulit terbakar atau kemerahan akibat UVA dan UVB. Jangan malas nak guna pelindung UV kerana ia bukan sahaja melindungi dari kerosakan kulit yg diakibatkan oleh matahari & penuaan kulit. Paling penting dari pre-cancerous growth..atau kanser kulit!!! 

APA PULA UVA & UVB?
Senang jer nak ingat....
# Pancaran UVA akan meninggalkan kesan AGING @ penuaan, pigmentasi, kedut sehingga kelapisan ke2 kulit iaitu dermis.
# Pancaran UVB...B for Bakar @ burning...so pendedahan kulit pada UVB tanpa perlindungan akan membuatkan kulit epidermis terbakar..



Wednesday, December 12, 2012

3 langkah utk dptkan solekan yg sempurna

Untuk dapatkan solekan wajah yang sempurna, sila ikuti 3 langkah dibawahh..









Thursday, December 6, 2012

Rahsia wajah sempurna dgn Cream to Powder Foundation

Rahsia wajah sempurna dengan Cream to powder foundation


Bagi anda yang mempunyai Cela, parut jerawat, jeragat diwajah pasti akan mencacatkan penampilan anda bukan??? Bagi mengatasi masalah ini, Marykay memperkenalkan Cream to Powder Foundation. Compact ini berfungsi seperti foundation yang dapat membantu menututpi celaan diwajah anda.

Di antara kelebihan yang dimiliki oleh Cream to Powder Foundation :
** Compact dua-dalam-satu ini disapukan seperti krim dan kemudian mengering kepada kemasan lembut dan matte, tahan hingga 8 jam 

** Formula ringan yang bebas minyak dan kalis air.
**Provides sheer-to-full buildable coverage
** Can be used for touch-up
** Boleh digunakan sebagai concealer








Tuesday, December 4, 2012

Jeragat hilang, kulit makin gebu & cantik dengan Collagen Powder Shaklee




CANTIK.. GEBU..
MENAWAN....
AWET MUDA...

mesti menjadi dambaan semua orang kan?? terutama kaum hawa ni. Sudah menjadi lumrah kehidupan apabila kita miliki rupa paras yang cantik & bersih ini akan menambahkan keyakinan pada diri apabila berdepan dengan orang lain.


Percaya tak jika kita mempunyai masalah jeragat, jerawat, kulit kusam akan menyebabkan produktiviti harian kita kan merosot? Sudah tentu akan merosot, ia disebabkan perasaan runsing melihat paras rupa yang bermasalah sehingga boleh membuatkan perasaan rendah diri & malu akan menguasai diri kita.


Penyebab utama jeragat walaupun sudah menggunakan pelbagai produk kecantikan :


- Pancaran uv matahari yang menjadikan kelebihan pigmen

- Hormon yang tidak seimbang disebabkan mengandung & menopaus
- Gelisah & tidak cukup tidur
- Menggunakan makeup yang tidak berkualiti & bermutu rendah
- Masalah pada limpa

Untuk menghilangkan masalah jeragat, jerawat, kulit kering ramai antara kita berusaha mencari cara untuk menyelesaikan masalah yang mereka hadapi itu. Shaklee telah mencipta Collegen Powder yang akan membuatkan anda merasai kesan perubahan hilangkan masalah wajah anda yang berkurangan hari demi hari dan kulit wajah makin menjadi cantik, gebu, menawan & awet muda. Selain itu, anda juga akan perasan tubuh anda semakin sihat dan bertenaga, jisim tulang dan pergerakan sendi semakin lancar serta rambut dan kuku lebih bersinar dan sihat.
Ni hari ni saya nak share testimoni dari Puan S (dia tak mahu dikenali dan kita harus hormati). Beliau sangat berpuas hati dengan hasil SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni.
1) Hilangkan Jeragat
2) Ratakan ton kulit
3) Kecilkan liang pori muka
4) Lembutkan kulit
5) Hilangkan parut, calar
 Testimoni pengguna Collagen Powder- kulit cantik semulajadi selepas 6 minggu menggunakan Collegen Powder Shaklee. Bebas pigmentasi & jeragat. Ni gambar original ya, takde edit-edit..

Kajian klinikal membuktikan ia dapat memperbaiki testur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.
♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.
Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut berkenaan dengan Collagen Shaklee boleh la calling-calling saya (Ayzza) ditalian 0194582016 atau email : azaflower@yahoo.com


7 Rutin jadikan anda lebih CANTIK

Terdapat 7 rutin yang perlu anda ikuti untuk lebih kelihatan Cantik,

1 ) Membersihkan wajah setiap hari dengan menggunakan cleanser atau pembersih wajah.

2) Memakai Krim pelembap yang mengandungi SPF yang dapat melindungi kulit wajah dari panahan cahaya matahari.

3) Memakai krim pelembap pada waktu malam

4) memakai lipbalm sebelum memakai gincu bibir untuk memastikan bibir sentiasa kelihatan lembap.

5) Memicit bintik hitam dan bintik putih seminggu 2 kali supaya kulit wajah kelihatan bersih dan bebas jerawat.

6) Menyapu seluruh tubuh dengan losyen bandan sesudah mandi untuk menjaga kelembapan kulit tubuh.

7) Menyapu krim anti selulit dengan cara yang sama seperti menyapukan losyen badan.

Monday, October 29, 2012

Wednesday, October 17, 2012

Facial with Marykay

1. Bersihkan solekan anda dengan menggunakan make-up remover. Elakkan guna minyak baby kerana akan menyebabkan timbul biji minyak d wajah anda.



2. Letakkan cleanser muka 5 titik di wajah anda iaitu dahi,hidung,pipi kiri n kanan dan dagu.

3. Dengan menggunakan 3 jari anda iaitu jari hantu,kelingking dan anak jari utk menggosok secara perlahan-lahan membulat ke atas selama beberapa minit.
Cara ini bertujuan utk mengelakkn wajah anda cepat berkedut.




4. Selepas itu ambil span facial yg berwrna kuning/purple (biasa salon pakai) sapu sisa-sisa pencuci muka di wajah anda. Ini bertujuan utk mbuang segala kotoran dan minyak di wajah anda dgn lebih bersih.



5. Sapu mask ke seluruh wajah anda, kecuali dibahagian kelopak mata dan bibir.Tunggu selama 15 minit sehingga mask kering. Selepas itu celup 3 jari anda di dlm air dan gosok spt mencuci muka.Ini bertujuan utk membuang segala sel kulit mati, white dan blakck head yg menyebabkn wajah anda kelihatan kusam.



6. Bilas wajah anda dgn air dan lap dengan kain kering.


7. Sapukan freshner ke seluruh wajah anda


8. Letakkan day solution/ day moisturizer di 5 titik di wajah anda dan sapu secara nipis ke seluruh wajah anda. Ini sgt penting utk mengelakkan kulit daripada kering, cepat berkedut dan naiknya jeragat pada kulit muka anda.





9. Hasilnya...anda akan mendapat kulit muka yang bersih selepas dicuci dan pakai masker dengan betul..



Sunday, October 7, 2012

Testimoni 2

Saya masih pengguna setia produk marykay, syukur alhamdulillah saya begitu berpuas hati dengan perubahan yang saya miliki selama ni.

Skin care yang masih saya guna ialah :

1) Timewise 3-in-1 Cleanser ( Normal to Dry Skin)
2) Timewise Day solution Sunscreen SPF 25
3) TimeWise Moisturizer ( Normal to Dry skin)
4) TimeWise Night Solution
5) Timewise moisture Renewing Gel Mask
5) Botanical Formula 2 - Mask
6) TimeWise Targeted Action Eye Revitalizer
7) TimeWise Microdermabrasion Step 1 and 2
8) Makeup remover 





Kalau ade sesiapa yang dah menggunakan skin care Mary Kay mesti rasa seronok
untuk terus menggunakan produk-produk lain dari brand Marykay termasuklah barangan make up Mary Kay. ni adalah kosmetik yang saya guna semenjak mengenali MK 


Kosmetics :
1) Timewise Luminous-ware liquid foundation (Ivory 3)
2) Mary Kay Sheer Mineral Pressed Powder ( Ivory 200)
3) Mineral Powerder foundatin ( kalau tak pakai liquid foundation saya pakai mineral powder foundation)
4) Cream Lipstick (sunset)
5) Mineral Cheek color
6) Eye liner
6) Marykay Brush collection







Di samping itu, tahukan anda semua PUNCA masalah jerawat,jeragat,bintik hitam, kulit tidak sekata dan kulit kering berpunca dari dalaman badan kita?? Kenapa saya cakap macam tu kerana ia pernah berlaku pada diri saya..di mana sebenarnya saya ni jenis kulit sensitif, tersalah makan akan naik jerawat, dan gatal2 dibahagian hidung dan mata tp alhmadulillah semenjak saya mengambil supplement shaklee, wajah saya makin nampak perubahannya..kegatalan dibahagian mata dan hiduh pun kurang...hampir 3 bulan saya mengambil supplement shaklee iaitu 



Di antara kelebihan supplement SHaklee : 

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.

Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan
 kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. 
Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya. Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.

ESP -SOYA PROTEIN ISOLATE POWDER  – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula. Ia juga membantu dalam menghilangkan parut jerawat dan jeragat di muka. Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.

GLA complex – Gamma-Linolenic Acid adalah asid lemak omega-6 di mana badan akan menukar kepada bahan untuk mengurangkan inflamasi (keradangan).  Berdasarkan testimony pengguna, kulit mereka menjadi lebih lembab dan masalah jeragat juga berkurangan.**

Saya juga Shaklee Independent Distributor, so sekiranya anda berminat untuk mencuba supplement SHaklee, boleh hubungi saya di talian 0194582016..

Thursday, September 13, 2012

Sheer Mineral Pressed Powder

(dijual berasingan)




Debu yang sangat halus dan ringan ini melitupi wajah dengan rona semula jadi dan bertindak seperti satu lapisan penyerap minyak agar solekan kekal berseri sepanjang hari.

MANFAAT & KEISTIMEWAAN 
 Memberi litupan menyeluruh
 Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
 Formula sehalus sutera
 Memberi rona samar pada kulit
 Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
 Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
 Mudah diadun dengan warna solekan lain
 Mudah digunakan
 Aplikasi yang sempurna tanpa cela
 Kulit tidak berminyak atau melekit
 Menyegarkan kulit
 Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris halus pada wajah
 Tahan lebih lama
 Menyempurnakan solekan sepanjang hari

Sheer Mineral Pressed Powder boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut tona kulit muka anda 
Harga :

Sheer Mineral Pressed Powder 9g RM65

Marykay compact RM55

Cosmetic Sponges pk/2 RM10


Mineral Powder Foundation





MANFAAT & KEISTIMEWAAN
 Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
 Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
 Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh

PELANGGAN SASARAN
 Wanita, walau apa jua jenis kulit, yang inginkan wajah 
cerah dan berseri dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan „matte‟.

BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA
 Alas mekap mineral ini membantu melitupi wajah sebagai asas mekap di samping membuat anda selesa dengan kehalusan bedak yang lembut


Mineral Powder Foundation boleh di dapati dengan pelbagai warna ikut kesesuaian kulit muka anda 






Wednesday, September 12, 2012

Order from Customer

Pesanan dari Rozita dan Maslia pada 12 September 2012.






Monday, September 10, 2012

Tip penjagaan bibir



Tahukah anda, bibir mempunyai lapisan kulit yang paling nipis iaitu hanya 3-5 lapisan sedangkan bahagian kulit lain mempunyai sehingga 16 lapisan. Bibir juga tidak mempunyai sebarang bulu, mahupun kelenjar peluh dan juga kelenjar sebum yang menghasilkan sebum yang bagus untuk melembapkan kulit. Kerana itulah bibir adalah bahagian yang paling cepat kering, paling sensitif, dan paling mudah 'berumur' berbanding bahagian lain pada wajah kita. Seeloknya kita menjaga bibir dengan sebaiknya.

1. Bila Siang - Tabiat menyapu pelembab bibir setiap kali keluar rumah mungkin mudah bagi kita, tetapi  sebenarnya ini adalah asas yang paling penting dalam rutin penjagaan bibir. Pastikan kita menggunakan pelembab bibir/lip protector sunscreen SPF15 yang  boleh 
diaplikasikan dengan sempurna pada bibir, atau bibir yang kering dan merekah akan jadi lebih teruk. Sapulah pelembab bibir/lip protector yang mengandungi SPF 15 untuk melindungi bibir dari kesan cahaya matahari.
Lip protector sun screen SPF15


2. Bila Malam - Sebelum tidur, kesat semua kesan gincu bibir dan eyeliner dengan Marykay make-up remover, kemudian picit sedikit lip mask pada permukaan bibir dan gosok perlahan-lahan. Ia untuk menanggalkan semua  sel-sel mati di permukaan bibir anda dan bersihkan bibir anda. Anda akan dapati bibir anda bersih dan lembut selepas menggunakan lip mask.Sapukan nipis-nipis lip balm pada bibir anda dan biarkan semalaman.


Marykay Make-up remover
 
Mary kay Oil free makeup remover
 
 

Mary kay lip balm & lip mask


3. Jangan Gigit - Tabiat menggigit dan menjilat bibir sebenarnya faktor utama bibir kalian menggelupas. Elakkan menjilat bibir. Jika bibir terasa kering, segeralah menyapu lip protector atau lip balm sekerap mungkin sepanjang hari.

Klik disini untuk testimoni customer saya yang telah menggunakan lip mask dan lip balm


Friday, September 7, 2012

TimeWise® Plus+™ Regena-Firm™ Correcting Eye Cream




Sistem penghantaran cecair kristal unik meningkatkan keberkesanan. Ianya juga terbukti 
membantu menyokong perintang kulit, dan boleh membantu melindungi bahagian rapuh ini daripada faktor tekanan persekitaran.Tambahan juga, cecair kristal boleh membantu memantulkan cahaya bagi wajah yang lebih berseri.



Dalam kajian pengguna bebas selama empat minggu, wanita yang telah menggunakan 
Regena-Firm™ Correcting Eye Cream bersetuju bahawa ia memberikan hasil-hasil berikut:




Wednesday, August 15, 2012

Makeup dalam terang

Untuk bersolek, pastikan anda berada dalam kawasan / tempat yang cahayanya terang dan natural. Lampu yang sesuai adalah dari jenis 'halogen'. Elakkan bermakeup dalam ruang yang memiliki cahaya lampu yang malap atau kekuningan. Memang muka anda cantik pada ketika itu, tetapi apabila terdedah kepada cahaya semula jadi, kulit anda akan kelihatan bertompok!






Sunday, July 29, 2012

Mary Kay Eyeliner Serlahkan Mata anda..

KECANTIKAN mata terserlah dengan Eyeliner for eyes intense terkini dari Marykay. ia merupakan pensel solekan mata yang versatil serta menyerlahkan mata dengan pigmen warna yang menarik. Dengan hanya satu calit, ia mampu bertahan selama 12 jam. Ia terdapat dalam tiga rona menyerlah iaitu black, deep brown dan navy. Anda boleh dapatkan Eyeliner Mk dengan harga RM35. 




Wednesday, July 25, 2012

Cara kenali jenis kulit muka anda..



Kulit normal
  • Jumlah minyak semula jadi atau sebum yang dihasilkan amat rendah. Tidak terlalu banyak dan tidak terlalu sedikit. Tekstur kulit juga lembut dan liang romanya kecil. Kulit jenis ini juga mempunyai kandungan air yang cukup.
  • Bagi mereka yang tergolong dalam kumpulan ini, lihat sama ada liang roma muka anda masih kecil. Kulit jenis ini tampil berseri dari bawah permukaan kulit yang nipis.
  • Pada sebelah tengah hari atau petang, zon T (dari atas dahi ke hujung hidung), permukaannya hanya sedikit berminyak dan berkilau. Hanya sesekali anda mendapat jerawat dan bintik hitam atau jeragat. Pipinya juga tidak selalu kering
  • -    Rejimen penjagaan kulit wajah bagi jenis kulit ini hanya memerlukan pencucian yang lembut. Urut sehingga kedua-dua belah pipi anda berubah kemerahan. Kemudian, gunakan penyegar untuk membuang daki degil yang terlekat jauh ke dalam kulit atau liang roma. Akhiri dengan krim pelembap sambil mengurut dengan jari-jemari menghala ke atas.


Kulit kering
  • Ia menghasilkan kurang sebum lalu muka kita tidak kelihatan berkilat. Pada kebanyakan masa, mereka yang berkulit kering mempunyai raut wajah yang kusam dan mempunyai liang roma yang kecil atau langsung tidak kelihatan.
  • Kulit jenis ini juga menggelupas sesekali dan kadangkala memberi effect rasa kurang selesa.
  • Anda juga harus memberi lebih perhatian terhadap garis-garis halus yang timbul ketika dimamah usia terutamanya di bahagian tepi mata, garisan senyuman dan dahi.
  • -  Tahap kelembapan dan sebumnya rendah. Satu-satunya cara untuk menangani masalah ini ialah menggunakan pencuci muka yang berbuih, kemudian, cuci dengan air sejuk. Pastikan anda menggunakan krim pelembap yang mempunyai tahap kelembapan yang tinggi.


Kulit berminyak
Ia seringkali dibenci oleh ramai remaja, termasuk orang lelaki. Kulit ini mengeluarkan banyak sebum dan membuatkan seseorang nampak seperti tidak menjaga kecantikan diri.
Liang romanya juga besar. Sebab itulah seseorang mudah mendapat jerawat.
§  Bahagian hidung adalah yang paling aktif. Jenis kulit ini memerlukan penjagaan khas. Selepas membersihkan wajah dengan pencuci muka, gunakan losen penegang kulit dan krim pelembap yang berasaskan kandungan air yang rendah.

Kulit kombinasi
  • Ia menggabungkan ketiga-tiga jenis kulit muka iaitu normal, kering dan berminyak. Secara amnya, kulit ini kelihatan normal tetapi mempunyai bahagian-bahagian tertentu yang terasa kering dan berminyak.
  • Tempat yang biasanya kering ialah di bahagian pipi dan berminyak di zon T.
  •  Meskipun tidak berkilat pada keseluruhan bahagian muka, namun ia mempunyai liang roma yang besar di zon T dan cepat mendedahkan seseorang kepada masalah jerawat. Gunakan jenis pencuci muka di waktu pagi dan krim pembersih di sebelah petang untuk melembapkan bahagian muka yang kering.
  • - Gunakan penyegar di bahagian yang kering. Bagaimanapun, akhiri dengan krim pelembap pada keseluruhan muka dan di bahagian yang kering.


Monday, July 16, 2012

Kulit PENUAAN memerlukan pelembap yang lebih

Salah satu cara terbaik untuk melawan penuaan ialah mendapatkan lembapan yang sempurna. Mengekalkan kulit yang lembap sebenarnya memberikan banyak kesan terhadap kehadiran kedutan, garisan halus dan juga masalah kulit. Produk anti penuaan yang berkualiti sangat penting bagi wanita yang sedang menuju ke arah tersebut. Mary Kay TimeWise anti aging merupakan produk anti aging yang paling laris dan diminati ramai kerana produk ini mengandungi aksi cucian dan penyegar dalam satu langkah yang mudah. . Set Time Wise terdiri daripada Cleanser, Day solution, Night Solution dan moisturizer...dengan harga RM520 akan membantu mengekalkan keanjalan kulit dan sekaligus menjadikan anda kelihatan muda sepanjang masa..

Friday, July 13, 2012

Apakah pentingnya 'Concealer'??

Bagi wajah yang berjerawat, jeragat atau berparut, 'Concealer' adalah pilihan yang penting. Ia penting untuk menyamarkan segala cela kecil dan memastikan kesan jerawat, jeragat atau parut itu tidak kelihatan saat anda merias wajah. Sapukan 'concealer' dengan nipis sebelum bersolek dan sudahi dengan bedak asas atau bedak debu. Tetapi pastikan anda memilih 'concealer' yang sesuai dengan kulit anda. Dapatkan 'concealer' dari Mary kay dengan harga RM37 yang kini boleh dimiliki dengan pelbagai warna mengikut kulit wajah anda.



Tuesday, July 3, 2012

Order from my customer

Hari ni dapat parcel dari mary kay. aku order online aje hari sabtu pagi hari tu..dan hari ni dah sampai..so customer aku pun tak la tunggu lelama nk dapatkan brg yag diaorg order dari aku..tq mary kay coz u give a good services to your customers..



order dari ina, nurul dan ida..

update lagi...
parcel yang di order dari customer...
.


order dari ely, sarina dan Nurul Nazihah















Thursday, June 21, 2012

Untuk jejaka


Lelaki juga memerlukan penjagaan kulit yang sama seperti wanita, disamping produk-produk yang khusus untuk merangsang kesihatan dan keseimbangan kulit. Dapatkan satu set penjagaan kulit untuk lelaki yang terdiri daripada :

  • Facial Cleanser 95g, RM65  / Face Bar 113g, RM65
  • Facial Toner 177ml, RM65
  • Moisturizer Sunscreen SPF25 88ml,  RM100
  • Body spray 113g, RM70

Thursday, June 7, 2012

Beauty with Timewise Miracle Set

Kulit anda terhutang budi kepada anda kerana memberikan rejiman penjagaan kulit yang sungguh hebat. satu peringatan ialah : penggunaan TimeWise Miracle Set dua kali sehari boleh membantu anda memaksimumkan harsil daripada produk pencegah penuaan hebat ini.




Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK