Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, April 29, 2014

Customer order-16 April 2014

 
 
Hasil tangkapan dari Marykay..
 
 
 
 
special gift to my regular customer..
 
 
to my regular customer..shariza kepala BAtas, penang
 

Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

My achievers...Ladder of success Quarter 3, 2014


Syukur Alhamdulillah dapat hadiah dari Mary Kay lagi! Seronok x terkata... bag nie saya dapat sempena kejayaan saya menjadi Ladder of Success Quarter 4 2014..


Produk kecantikan May kay

Produk kecantikan May kay

Produk kecantikan May kay


Produk kecantikan May kay

Produk kecantikan May kay


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, April 22, 2014

MaryKay CC Cream dalam Kosmo


Dapatkan produk terbaru CC Cream Marykay..kini di pasaran..dah kuar kosmo pun..


MaryKay CC Cream with spf15

MaryKay CC Cream with spf15

MaryKay CC Cream with spf15


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Produk Marykay semakinhebat dan dikenali ramai di Malaysia..

Produk Marykay semakinhebat dan dikenali ramai di Malaysia..



Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, April 18, 2014

Customer order - 11 April 2014



untuk dipos ke Semanggol, Perak, Kota Kinabalu, dan Melaka



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 16 April 2014




dlm plastic bag tu..free gift to sha..

 NOrshariza Kepala Batas.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order-9 April 2014

pickup from citylink..
snap picture..
packing..
send to pos laju..





send to Machang, Kelantan..

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Oil Free Makeup Remover



Sejak mengenali Mary Yay pd tahun 2010 saya memang pengguna setia Oil free makeup remover Marykay even di luar sana banyak brand makeup yang ada makeup remover..

Mengapa saya menyukai Oil free makeup remover marykay sebab apa ya..
sebab ia dapat ...

1. Menanggalkan semua jenis solekan mata (termasuk makeup kalis air/water proof) dan bibir dengan lembut, tanpa menyebabkan kulit terasa berminyak. 
2. Namanya pun 'oil free' so ia bebas minyak dan ia mengandungi SILIKON yang dapat merawat dan menganjalkan kulit dalam satu sapuan..
3. Memberi kesegaran pada kulit wajah akibat pemakaian mekap yang terlalu lama.
4. Menanggalkan makeup dengan cara yang lembut, ringan dan cepat dengan hanya satu sapuan



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, April 7, 2014

Botanical Effect user testimony

Testimoni dari customer yang pernah menggunakan Botanical Effect skincare..




customer order-4 April 2014

 
 

 

Untuk di pos ke Ipoh, Perak, dan Kepala Batas Pulau Pinang

 
untuk di pos ke Puchong, dan Tangkak Johor.
 
 
 
 
 
 

customer order - 3 April 2014

 
 
 
 
untuk di pos ke Pitas, Sabah
 
 
 

Customer order - 27 March 2014

Alhamdulilallah barang yang ada order dah sampai. yg mn pos tu.. tghari ni saya akan pos kan.. InsyaAllah Esok dah sampai.. 

 Yang belum pernah mencuba produk Mary Kay, takut2 nk mencuba tu.. anda boleh dapatkan Sample percuma dari saya. Nak sample percuma senang sahaja just WhatsApp /sms/call saya di no hp 0194582016 . semoga anda berpuas hati dengan produk marykay..
 
 
 
 
 
 

Wednesday, April 2, 2014

Skinvigorate Cleansing Brush

Satu kajian klinikal bebas menunjukkan bahawa Skinvigorate Cleansing Brush Mary kay dapat menanggalkan 85 % solekan lebih baik daripada dengan menggunakan tangan.

saya sudah menggunaan cleansing brush ni..memg menakjubkan kerna ia dapat menganggalkan solekat saya dan berus nya juga begitu lembut dan mudah untuk dibersihkan..

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay


Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay


Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay





  Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, April 29, 2014

Customer order-16 April 2014

 
 
Hasil tangkapan dari Marykay..
 
 
 
 
special gift to my regular customer..
 
 
to my regular customer..shariza kepala BAtas, penang
 

Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

My achievers...Ladder of success Quarter 3, 2014


Syukur Alhamdulillah dapat hadiah dari Mary Kay lagi! Seronok x terkata... bag nie saya dapat sempena kejayaan saya menjadi Ladder of Success Quarter 4 2014..


Produk kecantikan May kay

Produk kecantikan May kay

Produk kecantikan May kay


Produk kecantikan May kay

Produk kecantikan May kay


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, April 22, 2014

MaryKay CC Cream dalam Kosmo


Dapatkan produk terbaru CC Cream Marykay..kini di pasaran..dah kuar kosmo pun..


MaryKay CC Cream with spf15

MaryKay CC Cream with spf15

MaryKay CC Cream with spf15


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Produk Marykay semakinhebat dan dikenali ramai di Malaysia..

Produk Marykay semakinhebat dan dikenali ramai di Malaysia..



Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, April 18, 2014

Customer order - 11 April 2014



untuk dipos ke Semanggol, Perak, Kota Kinabalu, dan Melaka



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 16 April 2014




dlm plastic bag tu..free gift to sha..

 NOrshariza Kepala Batas.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order-9 April 2014

pickup from citylink..
snap picture..
packing..
send to pos laju..





send to Machang, Kelantan..

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Oil Free Makeup Remover



Sejak mengenali Mary Yay pd tahun 2010 saya memang pengguna setia Oil free makeup remover Marykay even di luar sana banyak brand makeup yang ada makeup remover..

Mengapa saya menyukai Oil free makeup remover marykay sebab apa ya..
sebab ia dapat ...

1. Menanggalkan semua jenis solekan mata (termasuk makeup kalis air/water proof) dan bibir dengan lembut, tanpa menyebabkan kulit terasa berminyak. 
2. Namanya pun 'oil free' so ia bebas minyak dan ia mengandungi SILIKON yang dapat merawat dan menganjalkan kulit dalam satu sapuan..
3. Memberi kesegaran pada kulit wajah akibat pemakaian mekap yang terlalu lama.
4. Menanggalkan makeup dengan cara yang lembut, ringan dan cepat dengan hanya satu sapuan



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, April 7, 2014

Botanical Effect user testimony

Testimoni dari customer yang pernah menggunakan Botanical Effect skincare..




customer order-4 April 2014

 
 

 

Untuk di pos ke Ipoh, Perak, dan Kepala Batas Pulau Pinang

 
untuk di pos ke Puchong, dan Tangkak Johor.
 
 
 
 
 
 

customer order - 3 April 2014

 
 
 
 
untuk di pos ke Pitas, Sabah
 
 
 

Customer order - 27 March 2014

Alhamdulilallah barang yang ada order dah sampai. yg mn pos tu.. tghari ni saya akan pos kan.. InsyaAllah Esok dah sampai.. 

 Yang belum pernah mencuba produk Mary Kay, takut2 nk mencuba tu.. anda boleh dapatkan Sample percuma dari saya. Nak sample percuma senang sahaja just WhatsApp /sms/call saya di no hp 0194582016 . semoga anda berpuas hati dengan produk marykay..
 
 
 
 
 
 

Wednesday, April 2, 2014

Skinvigorate Cleansing Brush

Satu kajian klinikal bebas menunjukkan bahawa Skinvigorate Cleansing Brush Mary kay dapat menanggalkan 85 % solekan lebih baik daripada dengan menggunakan tangan.

saya sudah menggunaan cleansing brush ni..memg menakjubkan kerna ia dapat menganggalkan solekat saya dan berus nya juga begitu lembut dan mudah untuk dibersihkan..

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay


Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay


Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush, mesin cuci muka,  berus cuci muka mary kay





  Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK