Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, July 31, 2014

Customer Order-16 July 2014

Baru nak updatessss..

di antara barang-barang yang di order oleh my customer..semuanya nak cantik semasa raya ni..harap sampai sebelum raya la..





untuk di pos ke Bukit Mertajam, Penang, Pasir Gudang dan Kuala Kedah.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 10 July 2014




untuk di pos ke lahat datu dan putrajaya

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 9 July 2014





Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, July 25, 2014

Mary Kay botanical effect skincare

Botanical Effect skin care dirumus khas daripada Bunga Silymarin dan Buah Lou Han Guo yang mengandungi antioksidan yang dipercayai membantu membersihkan, menyihatkan dan memperbaiki kulit wajah serta mencerahkan kulit sedia ada..


mary kay botanical skincare

Rejim yang ringkas dan dikhususkan khas bagi jenis kulit normal, kering dan berminyak di mana ia dapat membersihkan dengan cara mengangkat kotoran debu dan minyak di atas permukaan kulit. Ianya juga bertindak merawat kulit yang bermasalah seperti berjerawat, berjeragat, parut hitam, parut lubang bekas jerawat,  memperbaiki sel-sel mati dan menghilangkan kekusaman kulit muka.

Set Botanical Effect menjadikan kulit muka anda :

  • Putih berseri bak salju
  • Halus, mulus bak telur dikupas
  • Tegang dan anjal bak selembut kulit bayi
  • Bersih bak mutiara

mary kay botanical skincare

Mary kay Botanical Skincare

Dengan setiap pembelian satu set Botanical Effect 
Dapatkan free gitf daripada saya...

sampel liquid foundation Mary Kay  

sekiranya berminat boleh calling2 saya ya..


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 
(SMS/Whatsapp/WeChat)

 IG : Ayzza_MK 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Beauty with MK

Sunday, July 20, 2014

Skin care Class at USM - 14 Mei 2011


Thanks to team member from KL yg sudi datang dr jauh utk semata-mata buat kelas penjagaan wajah dan makep asas di USM semalam. Begitu juga kepada guests yang sudi datang untuk belaajar semalam ya..


Alamilah sendiri bagaimana lembutnya kulit wajah anda selepas cucian.

Lihat sendiri bagaimana anjalnya wajah anda dan bagaimana blackhead dan whitehead dihilangkan selepas di masker kan pada wajah masing-masing. Semuanya buat sendiri ya, bukan org lain yg tempek2 kan kat muka kita tu..

Rasai sendiri bagaimana pelembap Mary Kay bekerja tanpa rasa melekit.
Lihat sendiri betapa licin dan berserinya wajah anda selepas di facial dan selepas disapukan bedak asas yang tampak begitu natural dan tidak bercapuk.

Dan untuk bibir anda, lihat sendiri warna merah semulajadinya! selepas di maskerkan dengan lips mask.










sebelum 



.

tada...selepas dimake-up dengan menggunakan produk Mary Kay, Soba kelihatan lebih anggun dan cantik

Before Mary Kay

After Mary Kay



Testimoni trial set acne

syukur Alhamdulillah setelah 4 minggu menggunakan trial set acne ..masalah jerawat yang dialami oleh customer saya ini dapat dikurangkan..


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Testimoni Trial Set Acne

Ada seorang customer saya ( lelaki) dari utara, berminat utk mencuba set trial acne..katanya dah bermacam2 produk dia pakai ..tp jerawat bagai mcm tu juga..so kini setelah 4 minggu mencuba trial set acne feedback yang positif beliau perolehi..jerawatnya dah makin kurg kuar.. skg beliau ingin menukar ke set acne botol besar pulak..


kepada anda mempunyai masalah jerawat boleh lah mencuba trial set acne..insyaallah ia dapat membantu mengurangkan masalah yang anda hadapi..


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)

019-4582016
 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sunday, July 13, 2014

Customer order - 7 July 2014




untuk di pos ke 
Kuantan Pahang, Bayan Lepas dan Dungun TErengganu

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 4 July 2014







Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Lip Mask & lip balm Mary Kay

Semasa di bulan puasa ni, bibir kita cepat kering ..so apa kata try apply lip balm pada bibir anda..saya dah mencubanya.. mmg bibir tak kering & tak menggelupas lg...
lip mask pulak dapat membantu memudarkan garis2 hitam,  
menyingkirkan sel kulit mati (kuping-kuping putih) di tepi bibir ...

Lip Mask and Lip Balm Mary kay

sekiranya anda ingin mencuba satin lip boleh ...

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

The Look (katalog ) Mary Kay kini berwajah baru

 Bermula pada May 2014 The Look kini berwajah baru..di mana terdapat banyak produk baru keluaran dari Mary Kay... 
Untuk melihat produk-produk terbaru Mary Kay bolehlah Klik pada link bawah.. 



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, July 10, 2014

CC Cream with spf15

SAKSIKAN KESEMPURNAAN ANDA!

Satu produk terhangat di Asia untuk beberapa tahun, Mary Kay® CC Cream Suncreen SPF 15
mengabungkan kesemua yang anda cintai berkenaan pelembap dan primer berwarna dengan manfaat penjagaan kulit serta fungsi tabir matahari dalam krim yang hebat ini. Jadi lebih cantik dalam Musim bunga ini dengan cara yang paling mudah, Mary Kay® CC Cream Suncreen SPF 15 baharu adalah produk sempurna yang harus ditambah ke dalam keperluan kecantikan anda.

Buat anda yang tercari-cari foundation / cream yang 
mempunyai good coverage ,flawless skin, tekstur ringan dan ada sun 
protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya! Produk terbaru keluaran dari Mary Kay!

Saya kini really fall in love with cc cream..mmg best cc cream ni..kalau x pakai cc cream rasa mcm x puas...so utk dptkan skin yg fawless dan shinning saya sapukan liquid foundation selepas pakai cc cream and lastly touchp dengan mineral powder foundation..

jom try kalau x percaya..

jika anda berminat untuk merasai kehebatan cc cream ni boleh calling2/whatsapp saya di no 0194582016


4 Pilihan Warna bagi CC Cream







Thursday, July 3, 2014

Customer order - 1 July 2014




utk dipos ke Tuaran Sabah, Kangar, Pantai Remis Perak, Balik Pulau.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, July 2, 2014

Customer order - 27 Jun 2014

 
 
 
untuk dipos ke Lahat Datu Sabah, Putrajaya dan Petaling Jaya.
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, July 1, 2014

Customer order - 20 Jun 2014

 

utk di pos ke Kota Tinggi, Johor
 
untuk di pos ke Kota Kinabalu
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, July 31, 2014

Customer Order-16 July 2014

Baru nak updatessss..

di antara barang-barang yang di order oleh my customer..semuanya nak cantik semasa raya ni..harap sampai sebelum raya la..





untuk di pos ke Bukit Mertajam, Penang, Pasir Gudang dan Kuala Kedah.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 10 July 2014




untuk di pos ke lahat datu dan putrajaya

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 9 July 2014





Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, July 25, 2014

Mary Kay botanical effect skincare

Botanical Effect skin care dirumus khas daripada Bunga Silymarin dan Buah Lou Han Guo yang mengandungi antioksidan yang dipercayai membantu membersihkan, menyihatkan dan memperbaiki kulit wajah serta mencerahkan kulit sedia ada..


mary kay botanical skincare

Rejim yang ringkas dan dikhususkan khas bagi jenis kulit normal, kering dan berminyak di mana ia dapat membersihkan dengan cara mengangkat kotoran debu dan minyak di atas permukaan kulit. Ianya juga bertindak merawat kulit yang bermasalah seperti berjerawat, berjeragat, parut hitam, parut lubang bekas jerawat,  memperbaiki sel-sel mati dan menghilangkan kekusaman kulit muka.

Set Botanical Effect menjadikan kulit muka anda :

  • Putih berseri bak salju
  • Halus, mulus bak telur dikupas
  • Tegang dan anjal bak selembut kulit bayi
  • Bersih bak mutiara

mary kay botanical skincare

Mary kay Botanical Skincare

Dengan setiap pembelian satu set Botanical Effect 
Dapatkan free gitf daripada saya...

sampel liquid foundation Mary Kay  

sekiranya berminat boleh calling2 saya ya..


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 
(SMS/Whatsapp/WeChat)

 IG : Ayzza_MK 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Beauty with MK

Sunday, July 20, 2014

Skin care Class at USM - 14 Mei 2011


Thanks to team member from KL yg sudi datang dr jauh utk semata-mata buat kelas penjagaan wajah dan makep asas di USM semalam. Begitu juga kepada guests yang sudi datang untuk belaajar semalam ya..


Alamilah sendiri bagaimana lembutnya kulit wajah anda selepas cucian.

Lihat sendiri bagaimana anjalnya wajah anda dan bagaimana blackhead dan whitehead dihilangkan selepas di masker kan pada wajah masing-masing. Semuanya buat sendiri ya, bukan org lain yg tempek2 kan kat muka kita tu..

Rasai sendiri bagaimana pelembap Mary Kay bekerja tanpa rasa melekit.
Lihat sendiri betapa licin dan berserinya wajah anda selepas di facial dan selepas disapukan bedak asas yang tampak begitu natural dan tidak bercapuk.

Dan untuk bibir anda, lihat sendiri warna merah semulajadinya! selepas di maskerkan dengan lips mask.










sebelum 



.

tada...selepas dimake-up dengan menggunakan produk Mary Kay, Soba kelihatan lebih anggun dan cantik

Before Mary Kay

After Mary Kay



Testimoni trial set acne

syukur Alhamdulillah setelah 4 minggu menggunakan trial set acne ..masalah jerawat yang dialami oleh customer saya ini dapat dikurangkan..


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Testimoni Trial Set Acne

Ada seorang customer saya ( lelaki) dari utara, berminat utk mencuba set trial acne..katanya dah bermacam2 produk dia pakai ..tp jerawat bagai mcm tu juga..so kini setelah 4 minggu mencuba trial set acne feedback yang positif beliau perolehi..jerawatnya dah makin kurg kuar.. skg beliau ingin menukar ke set acne botol besar pulak..


kepada anda mempunyai masalah jerawat boleh lah mencuba trial set acne..insyaallah ia dapat membantu mengurangkan masalah yang anda hadapi..


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)

019-4582016
 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sunday, July 13, 2014

Customer order - 7 July 2014




untuk di pos ke 
Kuantan Pahang, Bayan Lepas dan Dungun TErengganu

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 4 July 2014







Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Lip Mask & lip balm Mary Kay

Semasa di bulan puasa ni, bibir kita cepat kering ..so apa kata try apply lip balm pada bibir anda..saya dah mencubanya.. mmg bibir tak kering & tak menggelupas lg...
lip mask pulak dapat membantu memudarkan garis2 hitam,  
menyingkirkan sel kulit mati (kuping-kuping putih) di tepi bibir ...

Lip Mask and Lip Balm Mary kay

sekiranya anda ingin mencuba satin lip boleh ...

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

The Look (katalog ) Mary Kay kini berwajah baru

 Bermula pada May 2014 The Look kini berwajah baru..di mana terdapat banyak produk baru keluaran dari Mary Kay... 
Untuk melihat produk-produk terbaru Mary Kay bolehlah Klik pada link bawah.. 



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Thursday, July 10, 2014

CC Cream with spf15

SAKSIKAN KESEMPURNAAN ANDA!

Satu produk terhangat di Asia untuk beberapa tahun, Mary Kay® CC Cream Suncreen SPF 15
mengabungkan kesemua yang anda cintai berkenaan pelembap dan primer berwarna dengan manfaat penjagaan kulit serta fungsi tabir matahari dalam krim yang hebat ini. Jadi lebih cantik dalam Musim bunga ini dengan cara yang paling mudah, Mary Kay® CC Cream Suncreen SPF 15 baharu adalah produk sempurna yang harus ditambah ke dalam keperluan kecantikan anda.

Buat anda yang tercari-cari foundation / cream yang 
mempunyai good coverage ,flawless skin, tekstur ringan dan ada sun 
protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya! Produk terbaru keluaran dari Mary Kay!

Saya kini really fall in love with cc cream..mmg best cc cream ni..kalau x pakai cc cream rasa mcm x puas...so utk dptkan skin yg fawless dan shinning saya sapukan liquid foundation selepas pakai cc cream and lastly touchp dengan mineral powder foundation..

jom try kalau x percaya..

jika anda berminat untuk merasai kehebatan cc cream ni boleh calling2/whatsapp saya di no 0194582016


4 Pilihan Warna bagi CC Cream







Thursday, July 3, 2014

Customer order - 1 July 2014




utk dipos ke Tuaran Sabah, Kangar, Pantai Remis Perak, Balik Pulau.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, July 2, 2014

Customer order - 27 Jun 2014

 
 
 
untuk dipos ke Lahat Datu Sabah, Putrajaya dan Petaling Jaya.
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, July 1, 2014

Customer order - 20 Jun 2014

 

utk di pos ke Kota Tinggi, Johor
 
untuk di pos ke Kota Kinabalu
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK