Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Monday, September 22, 2014

Wrinkle Corrector Testimoni

Wrinkle Corrector..produk terbaru keluaran Mary Kay. ia baru dilancarkan di Malaysia pada 1 September 2014..

Jika anda ada masalah seperti garis-garis halus di sekitar dahi, antara kening, hujung mata, tepi-tepi bibir , di atas bibir atau garis senyuman 
boleh lah dapatkan wrinkle corrector ini daripada saya..
saya kini telah  mencubanya..mmg amat berkesan..

jom tgk testimoni kesan penggunaan wrinkle corrector.

instant result..dalam 2 minit sahaja dan nmpak kesannya..sekiranya pakai dngn consistent lama kelamaan garis-garis halus pada wajah akan hilang.





Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Saturday, September 20, 2014

Set penjagaan Kulit berjerawat

Set penjagaan Kulit berjerawat 

Kini Marykay telah mengeluarkan satu set penjagaan kulit yang mempunyai masalah seperti berjerawat dan berminyak..anda yang mempunyai masalah tersebut boleh mencubanya dalam set percubaan yan terdiri daripada  Clarifying Cleanser for Acne-Prone, Pore-Purifying Serum dan sport solution..




PRoduk apakah yang terkandung di dalam System For Acne prone skin

Dirumus dengan 2% asid salisilik, produk ini menembusi pori untuk membersihkan minyak dan daki terperangkap, membantu membersihkan kecelaan akne dan mengawal minyak berlebihan. Semua produk ini mengandungi bahan botani seperti Canadian willowherb, sea heather dan burdock root. 



Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin
 Pembersih jernis,ringan ini pantas berubah kepada buih lembut utk membantu menanggalkan minyak berlebihan. Ia dibilas bersih tanpa meninggalkan sisa dan memastikan kulit mati dipermukaan tidak terkumpul atau menyumbat pori-pori. 

 Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin 
serum lut cahaya, lembut bak sutera yang diformula berasaskan bahan botani untuk membantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. Ia juga membantu meluncur licin, pantas terserap sambil ia mengecilkan pori-pori serta membantu mengurangkan kilat muka. Ia dirumus untuk disapu pada seluruh muka, kecuali di kawasan mata. 

 Spot Solution for Acne-Prone Skin
Formula yang berasaskan bahan botani ini membantu mengatasti kecelaan dan membantu mengurangkan bakal letusan kulit akan datang dengan mengelupas kulit secara lembut. Krim yang amat berkesan ini pantas terserap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada tempat-tempat yang berjerawat, bukannya disapu pada seluruh muka. 


BAGAIMANA SET BERFUNGSI :

Akne berpunca daripada satu rangkaian peristiwa. Untuk memastikan kulit bersih dan bebas daripada akne, kitaran ini perlu dikendalikan, dan Mary Kay® System for Acne-Prone Skin dirumus untuk menjalankan tugas ini. 

 Ia menghalang pori-pori daripada tersumbat 
Apabila minyak dihasilkan, ia mengembara ke atas dan keluar melalui pori untuk melincirkan kulit. Tetapi dalam kes kulit yang mudah diserang akne, sel kulit mati yang biasanya tanggal begitu sahaja telah terkumpul di dalam pori, memerangkap minyak di dalamnya. Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin dirumus untuk menanggalkan kulit mati di permukaan daripada pori. 

 Ia membantu mengurangkan minyak yang berlebihan. 
Minyak dihasilkan dalam kelenjar sebum yang terletak betul-betul di bawah permukaan kulit. Hanya sejumlah tertentu minyak diperlukan untuk melembutkan kulit serta mengekalkan sekatan pelindungnya, minyak berlebihan boleh menyumbat pori-pori. Mary Kay® System for Acne-Prone Skin dirumus untuk membantu menanggalkan minyak 
berlebihan. 

FEEDBACK DARIPADA CUSTOMER SAYA YANG PERNAH MENCUBA SET PENJAGAAN KULIT BERJERAWAT







Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, September 19, 2014

Customer order - 18 September 2014











Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Kenali jenis kulit anda..



Anda di antara kita masih ragu-ragu kulit muka kita jenis apa..samaada normal, kering, berminyak atau kombinasi..so untuk mengetahui kulit anda jenis apa..anda boleh try jawab kuiz berikut di mana kuiz ini dapat mmbantu anda pastikan jenis kulit anda..

selamat mencuba..




Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order- 11 September 2014






Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 4 September 2014




utk di pos ke Johor dan Taiping PErak

Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, September 15, 2014

Customer order - 1 September 2014




Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Seminar 2014

Mary Kay Seminar2014, Malaysia & Singapor ..
@Berjaya Time SQuare, KL 
12-13 September 2014..

Alhamdulillah Syukur kepada Allah kerana dianugerahkan sebagai "Year of Consistency Star" kerana saya telah mencapai target dalam 'Ladder of Success' dalam 4 Quarter berturut-turut..so dapat lah naik stage semasa seminar 2014 tu.. glamour uuu..

 dan dpt lunch bersama-sama national director from Amerika dan sales2 Director di Malaysia ....Insyaallah target utk seminar 2015 nak dapat cincin berlian dari Mary kay pulak..

my name in the list..




with my Sales Director..







with National Director Mary Kay from America





lunch dulu..

bersama-sama crystal swans unit

kereta idaman ku..Marykay Pink car

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, September 9, 2014

Ladder of success Quarter 4, 2014

Syukur alhamdulillah dari yang maha esa..di bulan yg mulia ni, semalam dapt lg hadiah dari Marykay. Boleh dikatakan setiap 3 bulan mesti dapt hadiah dr MK..

Untuk kali ni saya telah di nobatkan sebagai

star consultant ladder of success for Quarter 4 in April-June 2014..
dan
 Year of consistency Star Achievers.



Syukur sgt2 dgn segala usaha dan feedback yang positif daripada my customer
saya telah dihadiahkan sebuah luggage..cantik, purple color lagi..


Seronok x terkata..kata tau...minggu depan bolehlah isi baju raya dlm luggage bag cute ni..






Luggage bag..cute kan..




Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, September 1, 2014

Marykay NouriShine Plus Lip Gloss

Marykay NouriShine Plus Lip Gloss

Kompleks kaya-antioksidan yang mengandungi Vitamin E, Derivatif Vitamin C dan di Ekstrak dgn Daun Lidah Buaya

Sembilan daripada sepuluh wanita bersetuju bahawa ia memberikan lembapan* serta-merta!
Inilah yang dikatakan oleh mereka dalam satu kajian penggunan bebas* tentang glos bibir yang menyegarkan dan tanpa comot ini:


• 90% berkata bahawa bibir berasa sihat dan licin sempurna
• 89% berkata bibir berasa lebih sihat
• 80% berkata ia mempunyai pemakaian kilauan yang berkekalan
• 83% berkata ia memulihkan tekstur bibir dan membantu bibir kelihatan lebih muda




Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Makeup finishing Spray

Mk makeup finishing spray.

Ia menjadikan mekap anda thn lebih lama..

Beauty Tips# Makeup Finishing Spray is especially great for weddings, photos or a night out. ~ Keiko Takagi, Mary Kay Global Make Up Artist.

 
 

Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, September 22, 2014

Wrinkle Corrector Testimoni

Wrinkle Corrector..produk terbaru keluaran Mary Kay. ia baru dilancarkan di Malaysia pada 1 September 2014..

Jika anda ada masalah seperti garis-garis halus di sekitar dahi, antara kening, hujung mata, tepi-tepi bibir , di atas bibir atau garis senyuman 
boleh lah dapatkan wrinkle corrector ini daripada saya..
saya kini telah  mencubanya..mmg amat berkesan..

jom tgk testimoni kesan penggunaan wrinkle corrector.

instant result..dalam 2 minit sahaja dan nmpak kesannya..sekiranya pakai dngn consistent lama kelamaan garis-garis halus pada wajah akan hilang.





Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Saturday, September 20, 2014

Set penjagaan Kulit berjerawat

Set penjagaan Kulit berjerawat 

Kini Marykay telah mengeluarkan satu set penjagaan kulit yang mempunyai masalah seperti berjerawat dan berminyak..anda yang mempunyai masalah tersebut boleh mencubanya dalam set percubaan yan terdiri daripada  Clarifying Cleanser for Acne-Prone, Pore-Purifying Serum dan sport solution..




PRoduk apakah yang terkandung di dalam System For Acne prone skin

Dirumus dengan 2% asid salisilik, produk ini menembusi pori untuk membersihkan minyak dan daki terperangkap, membantu membersihkan kecelaan akne dan mengawal minyak berlebihan. Semua produk ini mengandungi bahan botani seperti Canadian willowherb, sea heather dan burdock root. 



Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin
 Pembersih jernis,ringan ini pantas berubah kepada buih lembut utk membantu menanggalkan minyak berlebihan. Ia dibilas bersih tanpa meninggalkan sisa dan memastikan kulit mati dipermukaan tidak terkumpul atau menyumbat pori-pori. 

 Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin 
serum lut cahaya, lembut bak sutera yang diformula berasaskan bahan botani untuk membantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. Ia juga membantu meluncur licin, pantas terserap sambil ia mengecilkan pori-pori serta membantu mengurangkan kilat muka. Ia dirumus untuk disapu pada seluruh muka, kecuali di kawasan mata. 

 Spot Solution for Acne-Prone Skin
Formula yang berasaskan bahan botani ini membantu mengatasti kecelaan dan membantu mengurangkan bakal letusan kulit akan datang dengan mengelupas kulit secara lembut. Krim yang amat berkesan ini pantas terserap dan tidak meninggalkan sisa. Ia dirumus untuk dipakai pada tempat-tempat yang berjerawat, bukannya disapu pada seluruh muka. 


BAGAIMANA SET BERFUNGSI :

Akne berpunca daripada satu rangkaian peristiwa. Untuk memastikan kulit bersih dan bebas daripada akne, kitaran ini perlu dikendalikan, dan Mary Kay® System for Acne-Prone Skin dirumus untuk menjalankan tugas ini. 

 Ia menghalang pori-pori daripada tersumbat 
Apabila minyak dihasilkan, ia mengembara ke atas dan keluar melalui pori untuk melincirkan kulit. Tetapi dalam kes kulit yang mudah diserang akne, sel kulit mati yang biasanya tanggal begitu sahaja telah terkumpul di dalam pori, memerangkap minyak di dalamnya. Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin dirumus untuk menanggalkan kulit mati di permukaan daripada pori. 

 Ia membantu mengurangkan minyak yang berlebihan. 
Minyak dihasilkan dalam kelenjar sebum yang terletak betul-betul di bawah permukaan kulit. Hanya sejumlah tertentu minyak diperlukan untuk melembutkan kulit serta mengekalkan sekatan pelindungnya, minyak berlebihan boleh menyumbat pori-pori. Mary Kay® System for Acne-Prone Skin dirumus untuk membantu menanggalkan minyak 
berlebihan. 

FEEDBACK DARIPADA CUSTOMER SAYA YANG PERNAH MENCUBA SET PENJAGAAN KULIT BERJERAWAT







Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, September 19, 2014

Customer order - 18 September 2014











Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Kenali jenis kulit anda..



Anda di antara kita masih ragu-ragu kulit muka kita jenis apa..samaada normal, kering, berminyak atau kombinasi..so untuk mengetahui kulit anda jenis apa..anda boleh try jawab kuiz berikut di mana kuiz ini dapat mmbantu anda pastikan jenis kulit anda..

selamat mencuba..




Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order- 11 September 2014






Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer order - 4 September 2014




utk di pos ke Johor dan Taiping PErak

Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, September 15, 2014

Customer order - 1 September 2014




Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Seminar 2014

Mary Kay Seminar2014, Malaysia & Singapor ..
@Berjaya Time SQuare, KL 
12-13 September 2014..

Alhamdulillah Syukur kepada Allah kerana dianugerahkan sebagai "Year of Consistency Star" kerana saya telah mencapai target dalam 'Ladder of Success' dalam 4 Quarter berturut-turut..so dapat lah naik stage semasa seminar 2014 tu.. glamour uuu..

 dan dpt lunch bersama-sama national director from Amerika dan sales2 Director di Malaysia ....Insyaallah target utk seminar 2015 nak dapat cincin berlian dari Mary kay pulak..

my name in the list..




with my Sales Director..







with National Director Mary Kay from America





lunch dulu..

bersama-sama crystal swans unit

kereta idaman ku..Marykay Pink car

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, September 9, 2014

Ladder of success Quarter 4, 2014

Syukur alhamdulillah dari yang maha esa..di bulan yg mulia ni, semalam dapt lg hadiah dari Marykay. Boleh dikatakan setiap 3 bulan mesti dapt hadiah dr MK..

Untuk kali ni saya telah di nobatkan sebagai

star consultant ladder of success for Quarter 4 in April-June 2014..
dan
 Year of consistency Star Achievers.



Syukur sgt2 dgn segala usaha dan feedback yang positif daripada my customer
saya telah dihadiahkan sebuah luggage..cantik, purple color lagi..


Seronok x terkata..kata tau...minggu depan bolehlah isi baju raya dlm luggage bag cute ni..






Luggage bag..cute kan..




Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, September 1, 2014

Marykay NouriShine Plus Lip Gloss

Marykay NouriShine Plus Lip Gloss

Kompleks kaya-antioksidan yang mengandungi Vitamin E, Derivatif Vitamin C dan di Ekstrak dgn Daun Lidah Buaya

Sembilan daripada sepuluh wanita bersetuju bahawa ia memberikan lembapan* serta-merta!
Inilah yang dikatakan oleh mereka dalam satu kajian penggunan bebas* tentang glos bibir yang menyegarkan dan tanpa comot ini:


• 90% berkata bahawa bibir berasa sihat dan licin sempurna
• 89% berkata bibir berasa lebih sihat
• 80% berkata ia mempunyai pemakaian kilauan yang berkekalan
• 83% berkata ia memulihkan tekstur bibir dan membantu bibir kelihatan lebih muda




Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Makeup finishing Spray

Mk makeup finishing spray.

Ia menjadikan mekap anda thn lebih lama..

Beauty Tips# Makeup Finishing Spray is especially great for weddings, photos or a night out. ~ Keiko Takagi, Mary Kay Global Make Up Artist.

 
 

Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK