Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, December 31, 2014

Peluang kerjaya di Mary kay


Ada sesiapa yang berminat nak buat part time business dengan Mary Kay nie?? Apa syarat utama nak jadi Mary Kay Beauty Consultant? 

There are 3 basic rules how to become a Mary Kay beauty consultant :

1) Registration fees RM200
2) Joint ESRS training, training fee RM50 jer for 2 days
3) Purchase minimum 150 points (around RM340++) at least sekali dalam 3 bulan untuk retain membership

Registration fee

Bayar registration fee RM200 tue tak rugi tau sebabnya nanti anda akan dapat starter kid yang worth RM600++ gitu..memang berbalol?  

Peluang kerjaya di mary kay



Untuk pengetahuan, Starter Kit baru ini bermula pada Oktober 2012 ini akan menjadi milik anda sekiranya anda menandatangani BC Agreement Form dan membuat bayaran RM200 sahaja. Starter kid yang akan anda dapat adalah seperti sebuah beg Mary Kay yang dilengkapi dengan tools, literature untuk anda memulakan perniagaan di dalam Mary Kay, Applause ( majalah MK), 3 katalog MK, sample lipsticks, Timewise skin care dan 2 jenis liquid foundation Mary kay..

Peluang kerjaya di mary kay

ESRS Training

ESRS Training tue maksud dia Essential Step to Reach Success Training. Bila dah register as Mary Kay Beauty Consultant (BC), dia takkan biarkan kite terkapai2. Dalam training nie dia akan ajar everything about Mary Kay business + kelas mekap + kelas facial and semua tue hanya dengan bayaran RM50 jer untuk 2 hari. Bayar RM50 nanti dapat free gift yang around RM50 gak.


after complete of esrs class, uall boleh dapat cash voucher RM200 plak tue (if join within 3 months after dah jadi BC), esrs graduate certificate, graduation pin, dan free cream lipstik y harge RM50, dan MK planner. So agak berbaloi tak...yg cash voucher tue uall blh beli produk Mary Kay untuk pakai sendiri or untuk jual or untuk kegunaan business (mekap, facial, etc.) Banyak lagi kelebihan if join ESRS nie, so memang sangat tak rugi if join. 

Sejujurnye, training nie tak wajib pun, tapi yerla, alang2 nak serius jadi beauty consultant better pegi kan..




Peluang kerjaya di mary kay


Maintaining  Membership
Nak maintain membership pun tak de lah stress sgt tahap gaban, just kena maintain point tiap2 bulan aje..at least dalam 3 bulan tue adalah kena buat order sebanyak 150 point in a single receipt, average around RM380++ ( harga bc )

if nak tau lebih detail the benefit when u join the MK uall boleh calling2 i ookkk.. 0194582016 (sms/whatsapp)




Tuesday, December 30, 2014

Set kecantikan untuk kulit berjerawat

Adakah anda mempunyai masalah kulit berjerawat?

Jerawat adalah disebabkan oleh beberapa faktor antaranya
1) pori-pori tersumbat
2) minyak terperangkap di bawah lapisan kulit

Apabila kulit terus menghasilkan minyak, penyumbatan itu bertambah teruk lalu menyebabkan terhasilnya jerawat.

Mary Kay System For Acne_Pron SKin dirumus khas dengan 2% Asid Salisilik dimana ia membantu menembusi pori-pori untuk mengeluarkan minyak yg terpendam dan daki yang terperangkap,
membersihkan jerawat dan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan.


Terdapat 4 langkah mudah untuk memperbaiki kulit yg berjerawat:-

LANGKAH 1 : Membersih ( cleanser / pencuci)
- berperanan menanggalkan minyak berlebihan, mencegah pengumpulan sel-sel kulit mati di dalam pori dan membantu menghilangkan parut.

LANGKAH 2 : Menyegar ( proe purifying serum)
- menggunakan serum dengan tekstur yang smooth membantu mengeringkan acne/jerawat dan mencegah kemunculan jerawat, selain mengecilkan pori dan mengurangkan kilatan.

LANGKAH 3 : Merawat (sport solution)
- menggunakan krim dengan rumusan asid salisilik dan botanical yang menghilangkan jerawat dan cela, krim yang cepat serap tanpa meninggalkan kesan.
- juga dapat membantu mempercepatkan pengecutan jerawat yang muncul.
 

LANGKAH 4 : Melembap ( Pelembap/ hydrate)
- kulit memerlukan kelembapan yang optimum untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih dan mengelakkan jerawat daripada  muncul lagi.

set trial acne prone skin ini terdiri daripada :

1.. Clarifying Cleanser
2.. Pore Purifying Serum
3.. Spot Solution


mary kay set jerawat


Set acne prone skin ini tiada pelembap..so sebagai tambahan anda bolehlah guna botanical hydrate untuk memberi kelembapan pada kulit agar kulit akan sentiasa sihat dan lembap.


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 
(SMS/Whatsapp)

Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay True Dimensions Lipstick


mudah menggabungkan kewanitaan memikat dengan keindahan sains.
 Formula maju mensasarkan kualiti utama yang memberikan bibir kontur dan dimensi mereka - kenyang, kemontokan dan ketegasan.
Bahan-bahan utama :
1) Kompleks Umur-ingkar - Membantu meningkatkan pengeluaran kolagen, asid hyaluronik dan aquaporin
2) Vitamin E - antioksidan yang kuat untuk membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
3) Minyak bunga matahari benih, Jojoba, Mango Butter - gabungan bahan-bahan berkhasiat yang disediakan oleh alam semula jadi yang terkenal dengan manfaat pelembap mereka


Bibir berasa lembap sepanjang hari!
selepas cuba Mary Kay ® Ukuran Benar ™ Gincu. Bayangkan bagaimana invitingly kissable bibir anda boleh menjadi dengan keputusan seperti ini:
     92% mengatakan ia berasa menenangkan, pelembab dan menenangkan di bibir.
     76% berkata bibir kelihatan lebih muda, menggiurkan dan barisan percuma.
     85% bersetuju ia mengisi semula dan syarat bibir, meninggalkan mereka kelihatan sihat terbaik.
     87% berkata bibir kelihatan lebih licin dan rasa lembut.

 
 
 
 
 
 
Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Timewise Liquid Foundation

Sharing is caring. ..

Sebelum ini, saya juga hadapi masalah memilih bedak asas ATAU liquid foundation yang sesuai. Kebanyakannya tidak best dan tidak puas dipakai...apatah lagi untuk utk kegunaan seharian dan dan selamat utk digunakan..

Kebanyakkan bedak asas yang pernah saya guna tidak memberikan hasil yang memuaskan kerana :
- liquid nya terasa melikit-lekit.
- agak sukar untuk diratakan pada seluruh wajah (bertompok-tompok).
- apabila berpeluh, bedak menjadi tidak sekata dan comot.
- penampilan kulit wajah tidak sekata.

Namun begitu, ada juga bedak asas yang cantik tapi penggunaannya tebal dan ia hanya sesuai utk mekap pengantin dan artis-artis shj. Maka ia tak sesuai untuk kegunaan harian seperti saya..

kini saya telah menemui bedak asas /liquid foundation MARY KAY,  dan ia amat memberi kepuasan pada saya..kini genap lah 4 tahun saya pengguna setia liquid foundation Mary kay..

Anda pasti teruja untuk merasai sendiri liquid foundation Mary kay..saya sedia membantu untuk konsultasi dan pemilihan warna yang sesuai dengan 
kulit anda

Mary kay Timewise Liquid foundation

Mary kay Timewise Liquid foundation

Mary kay Timewise Liquid foundation

Mary kay Timewise Liquid foundation



.Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sunday, December 28, 2014

Mary kay TimeWise® Miracle Set M

TimeWise® Miracle Set adalah set kecantikan untuk anti penuaan..

ia mengandungi 11 Manfaat Anti-Penuaan
untuk Diri Anda :
Mencuci, mengelupas, menyegar, mengaktif, 
melembap, menghalus, menegang, 

melembut, melindungi, menjana,
mengurangkan garis-garis
halus dan kedutan.

Terdapat formulasi untuk kulit biasa/kering atau
kombinasi/berminyak

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Saturday, December 27, 2014

MAry Kay The Look ..katalog terbaru Mary Kay

Mary Kay The Look adalah katalog terbaru Mary Kay keluaran December 2014..banyak produk terbaru keluaran Mary kay..


klik pada katalog dibawah 
http://www.marykay.com.my/pdf/TheLook_Dec2014_ENBM_MY.pdf


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask

TimeWise Moisture Renewing Gel Mask sebagai masker tidur.

- 100% mengatakan ia membantu kulit kelihatan lebih licin
- 98% mengatakan keanjalan kulit mereka dipertingkatkan
- 93% mengatakan kulit mereka berasa lebih tegang
- 90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda
- 87% mengatakan ia membantu mengurangkan garis halus
- 84% mengatakan kulit mereka dihidratkan serta-merta

** keputusan yang dilaporkan dalam kajian pengguna secara bebas selama 2 minggu.


Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Timewise Plus Wrinkle Corrector

Timewise Plus Wrinkle Corrector

Timewise Plus Wrinkle Corrector

TimeWise Plus Wrinkle Corrector produk terbaru keluaran Mary Kay yang direka khas 
untuk memberi manfaat dan kesannya dengan cepat.
Formula termaju dapat menambah-baik 6 bahagian kedutan wajah :-

- Dahi
- Diantara kening
- Sekeliling mata
- Sekeliling bibir dan garisan senyum 
- Tepi bibir yang mempengaruhi tampilan mulut dari
- Hidung ke dagu

Timewise Plus Wrinkle Corrector

Timewise Plus Wrinkle Corrector

instant result..dalam 2 minit sahaja dan nmpak kesannya..sekiranya pakai dngn consistent lama kelamaan garis-garis halus pada wajah akan hilang.



Call me :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, December 12, 2014

Mary kay CC Cream with SPF15


Kenapa CC Cream Mary Kay best?


1. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit
2. Sesuai untuk kulit berjerawat (Oil Free)
3. Sesuai untuk kulit Sensitif
4. Bebas Minyak
5. Bebas Wangian
6. Tidak menutupi pori (non-comodogenic)
7. Diuji oleh pakar dermologi dan telah diuji ke atas kulit yg merengsa dan alergik






Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Belara Midnight Perfume


Wangiann yg sungguh memukauuu kalbu.....juga sesuai untuk dijadikan hantaran perkahwinan kerana di bulan Dec ini ada promotion .....bolehlh grab satu utk koleksiii anda.



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, December 9, 2014

Customer order 5 December 2014

Baru pickup dr Citylink..



Alhamdulillah di awal bulan dah banyak order..



3 set Penjagaan Kaki..

kepada anda anda yang mempunyai masalah kaki kering, mengelupas, dan pecah-pecah boleh menggunakan set penjagaan kaki ini..

ada promotion bulan ni..boleh pm saya..


siap packing..

utk di pos ke :

Jelutong Penang, Parit Buntar Perak, Raub Pahang, KEpala Batas Pulau Pinang, Permatang Pauh Penang dan Sungai Petani Kedah.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Beauty Fair @Autocity

Beauty fair @Autocity Juru Penang 

pd 5 & 6 Dec 2014..

ahahah baru nak update..kebusyan teramat sgt..





ada customer yang ingin merasai makeup marykay..







Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Kulit yang halus, licin dan pori-pori kecil


Adakan anda inginkan kulit yang halus, licin dan pori-pori kecil..
dapatkan Microdermabrasion ..
di mana ianya
satu-satunya skrub keluaran Mary kay..
ia didatangi dengan

1) micro step 1 (REfine) :
**mengandungi skrub halus seperti kertas pasir..
ia dapat melawan kemunculan garis-garis halus, menyerlahkan kulit yang tampak sihat dan berseri, dapat mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel kulit mati yang terbentuk secara semula jadi di dalam 
dan di sekeliling tepi setiap pori halus, mengecilkan pori dan mencergaskan semula kulit supaya ia tampak lebih lembut dan licin.


2) Micro step 2 (replenish) :
o Membantu proses peremajaan dan melindungi kulit daripada bahan cemar persekitaran.
o Menenangkan kulit dan membantu mengembalikan keseimbangan.
o Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

sekiranya anda ingin merasai microdermabarasion (skrub) marykay ini boleh pm/whatsap saya di talian 0194582016 Ayzza Mary Kay Beauty Consultant


Sunday, December 7, 2014

Testimoni...True Dimension Lipstics..

dimension lipstick ..wild about pink..
Sicomel jadi model lipstick marykay..
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer Order - 4 December 2014

preparation packing before pick up the parcel
 
 
 
 
 
Marykay + Shaklee = utk kecantikan dari dalam dan luar..
 
#VitaC,E&BComplex
 
 
ready to pos to :
 
# Kota Bharu , Kelantan
# Bukit mertajam, Penang
#Kepala Batas, Penang
# Kangar, Perlis
#Malim Nawar, Perak
#Bukit Minyak, Penang
 
##iLoveMaryKay
#iLoveShaklee
#JomCantikDalamdanLuar
 
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, December 5, 2014

Ingin menjana pendapatan dgn Mary Kay?

Ada sesiapa yang berminat nak buat part time/full time business dengan Mary Kay nie?? Apa syarat utama nak jadi Mary Kay Beauty Consultant? 

1. Yuran keahlian hanya RM200 shj dan anda akan mendapat Starter Kit yg bernilai hampir RM600++.

2. Pendapatan yang lumayan iaitu dari Retail Profit dan Team Commission. Boleh dilakukan secara fulltime dan juga part time.

3. Kursus diadakan disetiap peringkat. Anda juga berpeluang menghadiri Training di luar negara dan semuanya adalah PERCUMA.

4. Berpeluang memiliki Cincin Berlian, Pink Car dan hadiah-hadiah percuma dari Mary Kay..

Dan banyakkk lagi..







Ingin mengetahui dgn lebih lanjut? Boleh  Hubungi saya ..


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, December 3, 2014

Testimoni Lemon Parfait Pedicure Collection

Adakah kulit tumit kaki anda berbau, pecah, kering dan kusam...

dapatkan Lemon Parfait Pedicure Collection Mary Kay..di mana ia dapat membantu mengatasi masalah kulit tumit kaki anda..

Sangat mudah untuk melakukannya sendiri di rumah.  Sangat murah.  Dan hasilnya pula sangat tidak mengecewakan.

Cuma rendamkan kaki di dalam besen berair ini,  masukkan tablet sebanyak 2 biji,  urut dan bilas.  Mudah bukan?

Set ini sangat menjimatkan. 

Cubalah ya, pasti anda berpuas hati menggunakannha..,



Set ini merangkumi : 

Jel Kaki, Skrub Kaki, Pemisah jari, Fizzies Kaki , 
papan Emeri dan beg istimewa






 Testimoni penggunaan Lemon Parfait Pedicure Collection
sebelum dan selepas menggunakan lemon parfait pendicure 



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Selfiee with Mary kay


We love Mary Kay..

Berselfieee dgn produk Mary Kay @ Mary Kay Beauty Centre..Penang







Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, December 31, 2014

Peluang kerjaya di Mary kay


Ada sesiapa yang berminat nak buat part time business dengan Mary Kay nie?? Apa syarat utama nak jadi Mary Kay Beauty Consultant? 

There are 3 basic rules how to become a Mary Kay beauty consultant :

1) Registration fees RM200
2) Joint ESRS training, training fee RM50 jer for 2 days
3) Purchase minimum 150 points (around RM340++) at least sekali dalam 3 bulan untuk retain membership

Registration fee

Bayar registration fee RM200 tue tak rugi tau sebabnya nanti anda akan dapat starter kid yang worth RM600++ gitu..memang berbalol?  

Peluang kerjaya di mary kay



Untuk pengetahuan, Starter Kit baru ini bermula pada Oktober 2012 ini akan menjadi milik anda sekiranya anda menandatangani BC Agreement Form dan membuat bayaran RM200 sahaja. Starter kid yang akan anda dapat adalah seperti sebuah beg Mary Kay yang dilengkapi dengan tools, literature untuk anda memulakan perniagaan di dalam Mary Kay, Applause ( majalah MK), 3 katalog MK, sample lipsticks, Timewise skin care dan 2 jenis liquid foundation Mary kay..

Peluang kerjaya di mary kay

ESRS Training

ESRS Training tue maksud dia Essential Step to Reach Success Training. Bila dah register as Mary Kay Beauty Consultant (BC), dia takkan biarkan kite terkapai2. Dalam training nie dia akan ajar everything about Mary Kay business + kelas mekap + kelas facial and semua tue hanya dengan bayaran RM50 jer untuk 2 hari. Bayar RM50 nanti dapat free gift yang around RM50 gak.


after complete of esrs class, uall boleh dapat cash voucher RM200 plak tue (if join within 3 months after dah jadi BC), esrs graduate certificate, graduation pin, dan free cream lipstik y harge RM50, dan MK planner. So agak berbaloi tak...yg cash voucher tue uall blh beli produk Mary Kay untuk pakai sendiri or untuk jual or untuk kegunaan business (mekap, facial, etc.) Banyak lagi kelebihan if join ESRS nie, so memang sangat tak rugi if join. 

Sejujurnye, training nie tak wajib pun, tapi yerla, alang2 nak serius jadi beauty consultant better pegi kan..




Peluang kerjaya di mary kay


Maintaining  Membership
Nak maintain membership pun tak de lah stress sgt tahap gaban, just kena maintain point tiap2 bulan aje..at least dalam 3 bulan tue adalah kena buat order sebanyak 150 point in a single receipt, average around RM380++ ( harga bc )

if nak tau lebih detail the benefit when u join the MK uall boleh calling2 i ookkk.. 0194582016 (sms/whatsapp)




Tuesday, December 30, 2014

Set kecantikan untuk kulit berjerawat

Adakah anda mempunyai masalah kulit berjerawat?

Jerawat adalah disebabkan oleh beberapa faktor antaranya
1) pori-pori tersumbat
2) minyak terperangkap di bawah lapisan kulit

Apabila kulit terus menghasilkan minyak, penyumbatan itu bertambah teruk lalu menyebabkan terhasilnya jerawat.

Mary Kay System For Acne_Pron SKin dirumus khas dengan 2% Asid Salisilik dimana ia membantu menembusi pori-pori untuk mengeluarkan minyak yg terpendam dan daki yang terperangkap,
membersihkan jerawat dan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan.


Terdapat 4 langkah mudah untuk memperbaiki kulit yg berjerawat:-

LANGKAH 1 : Membersih ( cleanser / pencuci)
- berperanan menanggalkan minyak berlebihan, mencegah pengumpulan sel-sel kulit mati di dalam pori dan membantu menghilangkan parut.

LANGKAH 2 : Menyegar ( proe purifying serum)
- menggunakan serum dengan tekstur yang smooth membantu mengeringkan acne/jerawat dan mencegah kemunculan jerawat, selain mengecilkan pori dan mengurangkan kilatan.

LANGKAH 3 : Merawat (sport solution)
- menggunakan krim dengan rumusan asid salisilik dan botanical yang menghilangkan jerawat dan cela, krim yang cepat serap tanpa meninggalkan kesan.
- juga dapat membantu mempercepatkan pengecutan jerawat yang muncul.
 

LANGKAH 4 : Melembap ( Pelembap/ hydrate)
- kulit memerlukan kelembapan yang optimum untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih dan mengelakkan jerawat daripada  muncul lagi.

set trial acne prone skin ini terdiri daripada :

1.. Clarifying Cleanser
2.. Pore Purifying Serum
3.. Spot Solution


mary kay set jerawat


Set acne prone skin ini tiada pelembap..so sebagai tambahan anda bolehlah guna botanical hydrate untuk memberi kelembapan pada kulit agar kulit akan sentiasa sihat dan lembap.


Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 
(SMS/Whatsapp)

Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay True Dimensions Lipstick


mudah menggabungkan kewanitaan memikat dengan keindahan sains.
 Formula maju mensasarkan kualiti utama yang memberikan bibir kontur dan dimensi mereka - kenyang, kemontokan dan ketegasan.
Bahan-bahan utama :
1) Kompleks Umur-ingkar - Membantu meningkatkan pengeluaran kolagen, asid hyaluronik dan aquaporin
2) Vitamin E - antioksidan yang kuat untuk membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
3) Minyak bunga matahari benih, Jojoba, Mango Butter - gabungan bahan-bahan berkhasiat yang disediakan oleh alam semula jadi yang terkenal dengan manfaat pelembap mereka


Bibir berasa lembap sepanjang hari!
selepas cuba Mary Kay ® Ukuran Benar ™ Gincu. Bayangkan bagaimana invitingly kissable bibir anda boleh menjadi dengan keputusan seperti ini:
     92% mengatakan ia berasa menenangkan, pelembab dan menenangkan di bibir.
     76% berkata bibir kelihatan lebih muda, menggiurkan dan barisan percuma.
     85% bersetuju ia mengisi semula dan syarat bibir, meninggalkan mereka kelihatan sihat terbaik.
     87% berkata bibir kelihatan lebih licin dan rasa lembut.

 
 
 
 
 
 
Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp) Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Timewise Liquid Foundation

Sharing is caring. ..

Sebelum ini, saya juga hadapi masalah memilih bedak asas ATAU liquid foundation yang sesuai. Kebanyakannya tidak best dan tidak puas dipakai...apatah lagi untuk utk kegunaan seharian dan dan selamat utk digunakan..

Kebanyakkan bedak asas yang pernah saya guna tidak memberikan hasil yang memuaskan kerana :
- liquid nya terasa melikit-lekit.
- agak sukar untuk diratakan pada seluruh wajah (bertompok-tompok).
- apabila berpeluh, bedak menjadi tidak sekata dan comot.
- penampilan kulit wajah tidak sekata.

Namun begitu, ada juga bedak asas yang cantik tapi penggunaannya tebal dan ia hanya sesuai utk mekap pengantin dan artis-artis shj. Maka ia tak sesuai untuk kegunaan harian seperti saya..

kini saya telah menemui bedak asas /liquid foundation MARY KAY,  dan ia amat memberi kepuasan pada saya..kini genap lah 4 tahun saya pengguna setia liquid foundation Mary kay..

Anda pasti teruja untuk merasai sendiri liquid foundation Mary kay..saya sedia membantu untuk konsultasi dan pemilihan warna yang sesuai dengan 
kulit anda

Mary kay Timewise Liquid foundation

Mary kay Timewise Liquid foundation

Mary kay Timewise Liquid foundation

Mary kay Timewise Liquid foundation



.Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Sunday, December 28, 2014

Mary kay TimeWise® Miracle Set M

TimeWise® Miracle Set adalah set kecantikan untuk anti penuaan..

ia mengandungi 11 Manfaat Anti-Penuaan
untuk Diri Anda :
Mencuci, mengelupas, menyegar, mengaktif, 
melembap, menghalus, menegang, 

melembut, melindungi, menjana,
mengurangkan garis-garis
halus dan kedutan.

Terdapat formulasi untuk kulit biasa/kering atau
kombinasi/berminyak

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Saturday, December 27, 2014

MAry Kay The Look ..katalog terbaru Mary Kay

Mary Kay The Look adalah katalog terbaru Mary Kay keluaran December 2014..banyak produk terbaru keluaran Mary kay..


klik pada katalog dibawah 
http://www.marykay.com.my/pdf/TheLook_Dec2014_ENBM_MY.pdf


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask

TimeWise Moisture Renewing Gel Mask sebagai masker tidur.

- 100% mengatakan ia membantu kulit kelihatan lebih licin
- 98% mengatakan keanjalan kulit mereka dipertingkatkan
- 93% mengatakan kulit mereka berasa lebih tegang
- 90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda
- 87% mengatakan ia membantu mengurangkan garis halus
- 84% mengatakan kulit mereka dihidratkan serta-merta

** keputusan yang dilaporkan dalam kajian pengguna secara bebas selama 2 minggu.


Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask

Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel mask


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Timewise Plus Wrinkle Corrector

Timewise Plus Wrinkle Corrector

Timewise Plus Wrinkle Corrector

TimeWise Plus Wrinkle Corrector produk terbaru keluaran Mary Kay yang direka khas 
untuk memberi manfaat dan kesannya dengan cepat.
Formula termaju dapat menambah-baik 6 bahagian kedutan wajah :-

- Dahi
- Diantara kening
- Sekeliling mata
- Sekeliling bibir dan garisan senyum 
- Tepi bibir yang mempengaruhi tampilan mulut dari
- Hidung ke dagu

Timewise Plus Wrinkle Corrector

Timewise Plus Wrinkle Corrector

instant result..dalam 2 minit sahaja dan nmpak kesannya..sekiranya pakai dngn consistent lama kelamaan garis-garis halus pada wajah akan hilang.



Call me :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, December 12, 2014

Mary kay CC Cream with SPF15


Kenapa CC Cream Mary Kay best?


1. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona kulit
2. Sesuai untuk kulit berjerawat (Oil Free)
3. Sesuai untuk kulit Sensitif
4. Bebas Minyak
5. Bebas Wangian
6. Tidak menutupi pori (non-comodogenic)
7. Diuji oleh pakar dermologi dan telah diuji ke atas kulit yg merengsa dan alergik






Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Belara Midnight Perfume


Wangiann yg sungguh memukauuu kalbu.....juga sesuai untuk dijadikan hantaran perkahwinan kerana di bulan Dec ini ada promotion .....bolehlh grab satu utk koleksiii anda.



Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Tuesday, December 9, 2014

Customer order 5 December 2014

Baru pickup dr Citylink..



Alhamdulillah di awal bulan dah banyak order..



3 set Penjagaan Kaki..

kepada anda anda yang mempunyai masalah kaki kering, mengelupas, dan pecah-pecah boleh menggunakan set penjagaan kaki ini..

ada promotion bulan ni..boleh pm saya..


siap packing..

utk di pos ke :

Jelutong Penang, Parit Buntar Perak, Raub Pahang, KEpala Batas Pulau Pinang, Permatang Pauh Penang dan Sungai Petani Kedah.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
 Email : ayzaflower@yahoo.com

Mary Kay Beauty Fair @Autocity

Beauty fair @Autocity Juru Penang 

pd 5 & 6 Dec 2014..

ahahah baru nak update..kebusyan teramat sgt..





ada customer yang ingin merasai makeup marykay..







Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Kulit yang halus, licin dan pori-pori kecil


Adakan anda inginkan kulit yang halus, licin dan pori-pori kecil..
dapatkan Microdermabrasion ..
di mana ianya
satu-satunya skrub keluaran Mary kay..
ia didatangi dengan

1) micro step 1 (REfine) :
**mengandungi skrub halus seperti kertas pasir..
ia dapat melawan kemunculan garis-garis halus, menyerlahkan kulit yang tampak sihat dan berseri, dapat mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel kulit mati yang terbentuk secara semula jadi di dalam 
dan di sekeliling tepi setiap pori halus, mengecilkan pori dan mencergaskan semula kulit supaya ia tampak lebih lembut dan licin.


2) Micro step 2 (replenish) :
o Membantu proses peremajaan dan melindungi kulit daripada bahan cemar persekitaran.
o Menenangkan kulit dan membantu mengembalikan keseimbangan.
o Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

sekiranya anda ingin merasai microdermabarasion (skrub) marykay ini boleh pm/whatsap saya di talian 0194582016 Ayzza Mary Kay Beauty Consultant


Sunday, December 7, 2014

Testimoni...True Dimension Lipstics..

dimension lipstick ..wild about pink..
Sicomel jadi model lipstick marykay..
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Customer Order - 4 December 2014

preparation packing before pick up the parcel
 
 
 
 
 
Marykay + Shaklee = utk kecantikan dari dalam dan luar..
 
#VitaC,E&BComplex
 
 
ready to pos to :
 
# Kota Bharu , Kelantan
# Bukit mertajam, Penang
#Kepala Batas, Penang
# Kangar, Perlis
#Malim Nawar, Perak
#Bukit Minyak, Penang
 
##iLoveMaryKay
#iLoveShaklee
#JomCantikDalamdanLuar
 
 
 
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp)
Email : ayzaflower@yahoo.com

Friday, December 5, 2014

Ingin menjana pendapatan dgn Mary Kay?

Ada sesiapa yang berminat nak buat part time/full time business dengan Mary Kay nie?? Apa syarat utama nak jadi Mary Kay Beauty Consultant? 

1. Yuran keahlian hanya RM200 shj dan anda akan mendapat Starter Kit yg bernilai hampir RM600++.

2. Pendapatan yang lumayan iaitu dari Retail Profit dan Team Commission. Boleh dilakukan secara fulltime dan juga part time.

3. Kursus diadakan disetiap peringkat. Anda juga berpeluang menghadiri Training di luar negara dan semuanya adalah PERCUMA.

4. Berpeluang memiliki Cincin Berlian, Pink Car dan hadiah-hadiah percuma dari Mary Kay..

Dan banyakkk lagi..







Ingin mengetahui dgn lebih lanjut? Boleh  Hubungi saya ..


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Wednesday, December 3, 2014

Testimoni Lemon Parfait Pedicure Collection

Adakah kulit tumit kaki anda berbau, pecah, kering dan kusam...

dapatkan Lemon Parfait Pedicure Collection Mary Kay..di mana ia dapat membantu mengatasi masalah kulit tumit kaki anda..

Sangat mudah untuk melakukannya sendiri di rumah.  Sangat murah.  Dan hasilnya pula sangat tidak mengecewakan.

Cuma rendamkan kaki di dalam besen berair ini,  masukkan tablet sebanyak 2 biji,  urut dan bilas.  Mudah bukan?

Set ini sangat menjimatkan. 

Cubalah ya, pasti anda berpuas hati menggunakannha..,



Set ini merangkumi : 

Jel Kaki, Skrub Kaki, Pemisah jari, Fizzies Kaki , 
papan Emeri dan beg istimewa






 Testimoni penggunaan Lemon Parfait Pedicure Collection
sebelum dan selepas menggunakan lemon parfait pendicure 



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Selfiee with Mary kay


We love Mary Kay..

Berselfieee dgn produk Mary Kay @ Mary Kay Beauty Centre..Penang







Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK