Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Tuesday, March 31, 2015

Customer order - 23 March 2015

Dua parcel hari ni..

2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep mask+ sheer mineral pressed powder +


2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep mask+ sheer mineral pressed powder +
2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep night cream + sheer mineral pressed powder + 

2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep mask+ sheer mineral pressed powder +

penghantaran melalui pos laju..

sungai petani, kedah
kota samaran, sarawak
Kuala terengganu, terengganu
Miri , sarawak
Setiawangsa Kuala Lumpur
Shah Alam, SElangor
gombak selangor,  

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Monday, March 30, 2015

Regimen anti penuaan Mary Kay


Regimen anti penuaan..
 
Mary kay Timewise Day solution sunscreen SPF35 dan Mary kay Timewise Night solution  merupakan salah satu produk keluaran mary kay di mana keduap-dua produk ini mengandungi formula anti penuaan yang bertindak bersama-sama dalam menyediakan Pronewal System sepanjang masa dengan perlindungan penting pada siang hari dan menggalakkan pembaharuan sel kulit pada waktu malam
 
Day solution

timewise day solution

kandungannya adalah terdiri daripada bahan botani penuh khasiat yang bertindak bersama-sama untuk menyediakan Pronowel System sepanjang masa, dapat membantu mencergaskan sel kulit wajah dan sebagai penghalang dari sinaran matahari UVA dan UVB .
 
 
 
Night solution :
Timewise night solution

Mary kay Timewise Night solution kandungannya adalah terdiri daripada peptida antipenuaan yang dapat merangsang penghasilan kolegen baru dibawah lapisan kulit, membantu pembaharuan sel-sel kulit dan menegangkan kulit kulit wajah.
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Sunday, March 29, 2015

Customer order - 19 March 2015

19 March 2015 ,,receive 1 parcel..

satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite


satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite
satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite 

satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite
siap packing utk di pos ke :::

Tasek gelugor Pulau Pinang
Shah Alam, SElangor
Kuala TErengganu.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 17 March 2015


batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm

batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm
3 set of botanical formula 1 + 3 set fo botanical formula 2  + mary kay makeupssss


batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm
ramai yang order set makeup promotion..

batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm

batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm
dah siap packing..5 utk pos + 1 COD

utk di pos ke

** simpan Renggam, JOhor
** Pasir gudang, Johor..
**Skudai,  Johor
**Air TAwar , Perak
Kepala batas, Pulau Pinang

COD, Selama Perak


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 13 March 2015

receive 1 parcel today....tqvm Mary kay..

botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim


botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim

botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim
di antara produk yg di order ...hydration lotion, mineral powder, oil free hydrating gel, baked eye trio, lipsticks , foundation primer , cc cream dan botanical cleanser

botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim


utk di pos ke :
Cheras, Kuala Lumpur
Maran, Pahang,
 Kuala Perlis ,perlis



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Saturday, March 28, 2015

Awas krim Pemutih wajah

Setiap wanita selalu impikan kulit yang halus, gebuss , tiada masalah seperti jerawat dan jeragat kerana ianya akan menyerlahkan kejelitaan seseorang dan tampak lebih menawan. Tidak hariranlah jika wanita akan mencuba pelbagai jenama produk kecantikan di pasaran y ang menjanjikan kulit gebus, licin putih , dapat menanggalkan bintik hitam, jeragat, jerawat, kedut dan sebagainya. Banyak wang ringgit sanggup dibelanjakan untuk tujuan ini. Tetapi malangnya di dala beberapa kes muka bukan bertambah cantik tetapi menjadi rosak, lebih teruk dari yang asal ( sesetangah cantik pada permulaan tetapi selepas satu jangka masa akan menjadi teruk) Dan ada yang lebih malang lagi kes kesihatan diri terjejas. Semuanya ini memang berlaku setiap hari kerana ketidakprihatinan pengguna memakai produk kecantikan yang tidak mendapat

 " KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)"

So...pilihlah produk kecantikan yang selamat, mendapat kelulusan KKM, dan bebas dari bahan kimia yang merbahaya yang boleh merosakkan wajah anda.


oily free hydrating gel mary kay, liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise, cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay

oily free hydrating gel mary kay, liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise, cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay

oily free hydrating gel mary kay, liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise, cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay


Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Wednesday, March 25, 2015

Oil Free Hydrating Gel Mary kay

Mary kay Oil free Hydrating gel atau nama manja nya OFHG gitu..

ialah sejenis moisturizer tetapi termasuk jugak dalam kategori supplement utk wajah..

Apakah kegunaan dan manafaat OFHG ini ??

1) tekstur gel yang sangat-sangat-sangat ringan dan cepat meresap

2) dapat melembapkan kulit wajah tanpa membuatkan kulit bertambah berminyak
3) dapat control/pengeluaran minyak  
4) boleh jadi make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
5) sebagai cooling gel selepas berjemur kat matahari sbb ia juga sejuk bila di sapu pd wajah
6) Meredakan radang iaitu seperti kulit yang cepat merah2 atau jerawat yang merah2

7) Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat

8) meredakan kulit wajah yang mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi Mercury dan HYdroquinone ( produk pengelupasan)
9) Gel yang tidak berminyak ini dapat diserap dengan segera, meninggalkan kulit berasa SEGAR sementara ia menghidrat sehingga 10 JAM. 

Pakar-pakar mengesyorkan pelembap optimum ini sesuai utk semua kulit agar kulit LEBIH LEMBUT, HALUS dan tampil LEBIH MUDAH...

cara penggunaan : Hanya sapu gel ke seluruh wajah selepa penggunaan pelembap ( botanical hydrate / timewise moisturizer) .

Siapakah yang sesuai memiliki OFHG ini?
Amat sesuai bagi anda yang mempunyai kulit
 NORMAL, KOMBINASI DAN BERMINYAK


oily free hydrating gel mary kay

oily free hydrating gel mary kay




Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Kereta Mary Kay ku...

Sejak berkecimpung dalam dunia Mary Kay..akhirnya dapat juga saya membeli sebuah kereta Myvi.. syukur alhamdulillah rezeki daripadaNya..walaupun kereta ini kecil tapi bagi saya ia begitu bermakna dan saya begitu berpuasa hati kerana semuanya dari titik peluh saya sendiri dlm dunia mary kay


kepada anda yang ingin memiliki sebuah kereata idaman atau menambah pendapatan sampingan boleh lah calling2 saya , saya akan share dengan anda bagimana untuk berjaya di dalam dunia perniagaan Mary Kay ini..

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, March 23, 2015

Event di Kuala Terengganu - 27 March 2015

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Saya Ayzza Beauty Consultant Mary Kay ingin menjemput wanita-wanita yang berada disekitar Kuala Terengganu dan berdekatan dengan nya untuk menghadiri ke satu program yang dianjurkan oleh Mary kay pada 27 March 2015 ini..

Event ini adalah bertujuan untuk memberi peluang kepada wanita pantai timur merasai kehebatan produk Mary Kay di mana sesi pagi akan di adakan sesi penjagaan wajah. Kami ingin memberi peluang kepada anda untuk mencuba sendiri produk mary kay dari skincare sehinggalah makeup. 

liquid foundation mary kay, cc cream mary kay, skincare class , mary kay business, produk mary kay, botanical effect skincare, timewise mary kay

Dan sebelah petangnya kami akan mengadakan guest event kepada anda yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai peluang kerjaya di Mary kay dan dalam masa yang sama juga Mary kay ingin menghulurkan membantu kepada Beauty consultant yang terlibat semasa bencana banjir baru-baru ini..


oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay

Sesi Petang, peluang kerjaya dan sumbangan bantuan kepada Beauty Consultant Mary Kay yang terlibat semasa bencana banjir.

hubungi saya 01945852016 sekiranya anda berminat untuk menghadiri
mana-mana sesi di atas.
.
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order -9 March 2015

assalammualaikum..
kesibukkan y melampau..agak kelewatan untuk mengupdate oder dr customer2 ..


botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,

botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,



botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,


botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,

utk di pos ke cheras, Petaling jaya , selangor dan Kangar..


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Perfect Flawless Face with mary kay makeup

hi guy..

what a Flawless FACE ??Here's how :
1. Apply Mary Kay Concealer to make an extra coverage is needed
2.  Apply Mary Kay CC cream as a base under foundation
3.  Apply your favorite Mary Kay Liquid foundation 
4. Use the Mary Kay Highlighting Pen on inner corners of eyes, sides of nose , above top lip, below lip and the crease of the chin  
5. Set your look with Mary kay Mineral Powder or Mary Kay Translucent Powder

Perfect Flawless Face with mary kay makeup

if interested  PM ...


Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Monday, March 16, 2015

Mary Kay Cream Lipstik terbaik...

Siapa pernah pakai cream lipstik mary kay?? angkat tgn...hehehehe

kepada y pernah pakai lipstik mk mesti rasa best kan..dan jatuh cinta kan :)

di antara kebaikan cream lipstik mary kay..
1) matte ( bersifat krim)
2) kekal lama
3) diperkaya dngan vitamin E dan C ( amat sesuai bagi anda yang mengalami bibir sensitif)
4) amat ringan
5) mudah untuk dicuci
6) menngandungi moisturizer  (bersifat sebagai pelembap bibir)



oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
warna natural pink..


oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
warna rose..

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
natural look..akan2 warna coklat + merah..

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
dark red..cantik jugak kalau pakai sekali sekala..


oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
merahnya..seksi gitu..

jika anda mengalami bibir sensitif, dan berminat untuk mencuba cream lipstik..boleh pm saya..

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Saturday, March 14, 2015

Bengkel Kecantikan Percuma di Juru, Penang.

Asssalammualaikum
Apa yang menarik dihujung minggu ini..Jom sertai kami ke Bengkel kecantikan secara percuma dan solekan asas maklumat berikut :
BENGEK KECANTIKAN PERCUMA
Tarikh : 21 March 2015 (Sabtu)
Masa : 10 Pagi
Tempat : Mary kay Beauty Center, Autociti Juru, Penang.

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set,

Kepada anda yang berada di sekitara Kulim, Penang, Baling, Juru, Padang Serai dan berdekatan dengan nya anda dijemput hadir ke bengkel ini..
Sekiranya anda berminat untuk merasai produk kecantikan Mary kay secara PERCUMA boleh lah menghubungi saya seperti maklumat dibawah :
Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Thursday, March 12, 2015

Basic makeup : HOw to get a flawless face

Adakah anda inginkan wajah yang 'flawless' di hadapan camera atau juga di luar camera?? 
hanya dengan memakai set kecantikan mary kay ini ia akan membantu wajah anda kelihatan cantik, berseri, flawless, glowing dan makeup anda akan kekal lama ssehingga 8 jam

1) Mary kay Hydrate @ Oily Free hydrating gel
2) Mary kay Foundation primer - membantu makeup tahan lebih lama sehingga 8 jam 
3) Mary kay CC cream SPF15 
4) Mary kay Mineral Powder foundation

Seriouslay wajah anda akan kelihatan cantik dan makeup anda akan kekal lama  jika berminat boleh PM saya..

Perfect Flawless Face with mary kay makeup


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 5 March 2015

Syukur alhamdulillah selamat smpai pesanan produk Mary Kay  ku..

sekali mai 3 parcel..



produk mary kay


produk mary kay
Set botanical formula 1 + 2 + 3, pampering set, lip balm , lip mask, 
liquid foundation, eye brow definer pencil, 

produk mary kay

2 set skinvigorate cleansing brush, miracle timewise set (set anti penuaan), loofah body cleanser, mini compact powder, sheer mineral pressed powder, mineral powder,  oil free hydrating gel
2 set skinvigorate cleansing brush, miracle timewise set (set anti penuaan), loofah body cleanser, mini compact powder, sheer mineral pressed powder, mineral powder, 
oil free hydrating gel


Marykay Botanical Effect skincare


timewise serum C, oily free hydrating gel,  timewise cleanser ,  botanical skincare formula 2
timewise serum C, oily free hydrating gel, 
timewise cleanser , 
botanical skincare formula 2

timewise serum C, oily free hydrating gel,  timewise cleanser ,  botanical skincare formula 2
dah siap packing..utk dipos ke..:

Kuala lumpur,
Bachok Kelantan
Banting Selangor
Pasir gudang, Johor
UMT, Terengganu
Paka Terengganu
Tuaran Sabah
Batu Caves Selangor
Kuala Lumpur
Kuala Terengganu
Pulau Pinang

customer ku...nnti saya whtsp tracking no ya..

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 26 February 2015

alhamdulillah dah selamat sampai satu box..

produk marykay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set,


produk marykay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set,
ready for delivery. ..




Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) Email : ayzaflower@yahoo.com FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Tuesday, March 31, 2015

Customer order - 23 March 2015

Dua parcel hari ni..

2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep mask+ sheer mineral pressed powder +


2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep mask+ sheer mineral pressed powder +
2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep night cream + sheer mineral pressed powder + 

2 set botanical effect + set makeup  promotion tuuuu + cream lipstick + oil free hydration gel+ melacep mask+ sheer mineral pressed powder +

penghantaran melalui pos laju..

sungai petani, kedah
kota samaran, sarawak
Kuala terengganu, terengganu
Miri , sarawak
Setiawangsa Kuala Lumpur
Shah Alam, SElangor
gombak selangor,  

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Monday, March 30, 2015

Regimen anti penuaan Mary Kay


Regimen anti penuaan..
 
Mary kay Timewise Day solution sunscreen SPF35 dan Mary kay Timewise Night solution  merupakan salah satu produk keluaran mary kay di mana keduap-dua produk ini mengandungi formula anti penuaan yang bertindak bersama-sama dalam menyediakan Pronewal System sepanjang masa dengan perlindungan penting pada siang hari dan menggalakkan pembaharuan sel kulit pada waktu malam
 
Day solution

timewise day solution

kandungannya adalah terdiri daripada bahan botani penuh khasiat yang bertindak bersama-sama untuk menyediakan Pronowel System sepanjang masa, dapat membantu mencergaskan sel kulit wajah dan sebagai penghalang dari sinaran matahari UVA dan UVB .
 
 
 
Night solution :
Timewise night solution

Mary kay Timewise Night solution kandungannya adalah terdiri daripada peptida antipenuaan yang dapat merangsang penghasilan kolegen baru dibawah lapisan kulit, membantu pembaharuan sel-sel kulit dan menegangkan kulit kulit wajah.
 
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Sunday, March 29, 2015

Customer order - 19 March 2015

19 March 2015 ,,receive 1 parcel..

satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite


satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite
satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite 

satu set botanical formula 2, lip balm , lip mask, 2 cream lipsticks, eye color , time wise body cellulite
siap packing utk di pos ke :::

Tasek gelugor Pulau Pinang
Shah Alam, SElangor
Kuala TErengganu.


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 17 March 2015


batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm

batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm
3 set of botanical formula 1 + 3 set fo botanical formula 2  + mary kay makeupssss


batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm
ramai yang order set makeup promotion..

batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm

batonical skincare, makeup mary ka, liquid foundation , cc cream, eye color, mineral powder foundation, lip mask, lip balm
dah siap packing..5 utk pos + 1 COD

utk di pos ke

** simpan Renggam, JOhor
** Pasir gudang, Johor..
**Skudai,  Johor
**Air TAwar , Perak
Kepala batas, Pulau Pinang

COD, Selama Perak


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 13 March 2015

receive 1 parcel today....tqvm Mary kay..

botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim


botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim

botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim
di antara produk yg di order ...hydration lotion, mineral powder, oil free hydrating gel, baked eye trio, lipsticks , foundation primer , cc cream dan botanical cleanser

botanical skincare, melacep skincare, liquid foundation, cc cream, mineral powder, lip mask lip balim


utk di pos ke :
Cheras, Kuala Lumpur
Maran, Pahang,
 Kuala Perlis ,perlis



Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Saturday, March 28, 2015

Awas krim Pemutih wajah

Setiap wanita selalu impikan kulit yang halus, gebuss , tiada masalah seperti jerawat dan jeragat kerana ianya akan menyerlahkan kejelitaan seseorang dan tampak lebih menawan. Tidak hariranlah jika wanita akan mencuba pelbagai jenama produk kecantikan di pasaran y ang menjanjikan kulit gebus, licin putih , dapat menanggalkan bintik hitam, jeragat, jerawat, kedut dan sebagainya. Banyak wang ringgit sanggup dibelanjakan untuk tujuan ini. Tetapi malangnya di dala beberapa kes muka bukan bertambah cantik tetapi menjadi rosak, lebih teruk dari yang asal ( sesetangah cantik pada permulaan tetapi selepas satu jangka masa akan menjadi teruk) Dan ada yang lebih malang lagi kes kesihatan diri terjejas. Semuanya ini memang berlaku setiap hari kerana ketidakprihatinan pengguna memakai produk kecantikan yang tidak mendapat

 " KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)"

So...pilihlah produk kecantikan yang selamat, mendapat kelulusan KKM, dan bebas dari bahan kimia yang merbahaya yang boleh merosakkan wajah anda.


oily free hydrating gel mary kay, liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise, cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay

oily free hydrating gel mary kay, liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise, cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay

oily free hydrating gel mary kay, liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise, cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay


Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Wednesday, March 25, 2015

Oil Free Hydrating Gel Mary kay

Mary kay Oil free Hydrating gel atau nama manja nya OFHG gitu..

ialah sejenis moisturizer tetapi termasuk jugak dalam kategori supplement utk wajah..

Apakah kegunaan dan manafaat OFHG ini ??

1) tekstur gel yang sangat-sangat-sangat ringan dan cepat meresap

2) dapat melembapkan kulit wajah tanpa membuatkan kulit bertambah berminyak
3) dapat control/pengeluaran minyak  
4) boleh jadi make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
5) sebagai cooling gel selepas berjemur kat matahari sbb ia juga sejuk bila di sapu pd wajah
6) Meredakan radang iaitu seperti kulit yang cepat merah2 atau jerawat yang merah2

7) Membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat

8) meredakan kulit wajah yang mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi Mercury dan HYdroquinone ( produk pengelupasan)
9) Gel yang tidak berminyak ini dapat diserap dengan segera, meninggalkan kulit berasa SEGAR sementara ia menghidrat sehingga 10 JAM. 

Pakar-pakar mengesyorkan pelembap optimum ini sesuai utk semua kulit agar kulit LEBIH LEMBUT, HALUS dan tampil LEBIH MUDAH...

cara penggunaan : Hanya sapu gel ke seluruh wajah selepa penggunaan pelembap ( botanical hydrate / timewise moisturizer) .

Siapakah yang sesuai memiliki OFHG ini?
Amat sesuai bagi anda yang mempunyai kulit
 NORMAL, KOMBINASI DAN BERMINYAK


oily free hydrating gel mary kay

oily free hydrating gel mary kay




Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Kereta Mary Kay ku...

Sejak berkecimpung dalam dunia Mary Kay..akhirnya dapat juga saya membeli sebuah kereta Myvi.. syukur alhamdulillah rezeki daripadaNya..walaupun kereta ini kecil tapi bagi saya ia begitu bermakna dan saya begitu berpuasa hati kerana semuanya dari titik peluh saya sendiri dlm dunia mary kay


kepada anda yang ingin memiliki sebuah kereata idaman atau menambah pendapatan sampingan boleh lah calling2 saya , saya akan share dengan anda bagimana untuk berjaya di dalam dunia perniagaan Mary Kay ini..

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay,Lemon Parfait Pedicure Collection, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating lotion, mary kay brush collection, berus makeu mary kay, eye liner, lip liner loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,mary kay    oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set, testimoni produk mary kay, sheer mineral pressed powder, beauty consultant mary kay, kerjaya di mary kay, business mary kay, botanical effect formula 1 untuk kulit kering,  botanical efferct formula 2 untuk kulit normal, botanical effect formula 3 untuk kulit berminyak, bengkel kecantikan percuma,mARY KAY Timewise Body Smooth Cellulite gel Cream, microdermabrasion mary kay


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp) 
Email : ayzaflower@yahoo.com

Monday, March 23, 2015

Event di Kuala Terengganu - 27 March 2015

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Saya Ayzza Beauty Consultant Mary Kay ingin menjemput wanita-wanita yang berada disekitar Kuala Terengganu dan berdekatan dengan nya untuk menghadiri ke satu program yang dianjurkan oleh Mary kay pada 27 March 2015 ini..

Event ini adalah bertujuan untuk memberi peluang kepada wanita pantai timur merasai kehebatan produk Mary Kay di mana sesi pagi akan di adakan sesi penjagaan wajah. Kami ingin memberi peluang kepada anda untuk mencuba sendiri produk mary kay dari skincare sehinggalah makeup. 

liquid foundation mary kay, cc cream mary kay, skincare class , mary kay business, produk mary kay, botanical effect skincare, timewise mary kay

Dan sebelah petangnya kami akan mengadakan guest event kepada anda yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai peluang kerjaya di Mary kay dan dalam masa yang sama juga Mary kay ingin menghulurkan membantu kepada Beauty consultant yang terlibat semasa bencana banjir baru-baru ini..


oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay

Sesi Petang, peluang kerjaya dan sumbangan bantuan kepada Beauty Consultant Mary Kay yang terlibat semasa bencana banjir.

hubungi saya 01945852016 sekiranya anda berminat untuk menghadiri
mana-mana sesi di atas.
.
Call me :
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order -9 March 2015

assalammualaikum..
kesibukkan y melampau..agak kelewatan untuk mengupdate oder dr customer2 ..


botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,

botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,



botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,


botanical skincare, timewise skincare, melacep skincare,liquid foundation, melacep pluss ultimate serum, marykay serum, mineral powder foundation, mary kay lipstick, cc cream mary kay, regena skincare,

utk di pos ke cheras, Petaling jaya , selangor dan Kangar..


Call me :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Perfect Flawless Face with mary kay makeup

hi guy..

what a Flawless FACE ??Here's how :
1. Apply Mary Kay Concealer to make an extra coverage is needed
2.  Apply Mary Kay CC cream as a base under foundation
3.  Apply your favorite Mary Kay Liquid foundation 
4. Use the Mary Kay Highlighting Pen on inner corners of eyes, sides of nose , above top lip, below lip and the crease of the chin  
5. Set your look with Mary kay Mineral Powder or Mary Kay Translucent Powder

Perfect Flawless Face with mary kay makeup

if interested  PM ...


Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Monday, March 16, 2015

Mary Kay Cream Lipstik terbaik...

Siapa pernah pakai cream lipstik mary kay?? angkat tgn...hehehehe

kepada y pernah pakai lipstik mk mesti rasa best kan..dan jatuh cinta kan :)

di antara kebaikan cream lipstik mary kay..
1) matte ( bersifat krim)
2) kekal lama
3) diperkaya dngan vitamin E dan C ( amat sesuai bagi anda yang mengalami bibir sensitif)
4) amat ringan
5) mudah untuk dicuci
6) menngandungi moisturizer  (bersifat sebagai pelembap bibir)



oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
warna natural pink..


oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
warna rose..

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
natural look..akan2 warna coklat + merah..

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
dark red..cantik jugak kalau pakai sekali sekala..


oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set
merahnya..seksi gitu..

jika anda mengalami bibir sensitif, dan berminat untuk mencuba cream lipstik..boleh pm saya..

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Saturday, March 14, 2015

Bengkel Kecantikan Percuma di Juru, Penang.

Asssalammualaikum
Apa yang menarik dihujung minggu ini..Jom sertai kami ke Bengkel kecantikan secara percuma dan solekan asas maklumat berikut :
BENGEK KECANTIKAN PERCUMA
Tarikh : 21 March 2015 (Sabtu)
Masa : 10 Pagi
Tempat : Mary kay Beauty Center, Autociti Juru, Penang.

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set,

Kepada anda yang berada di sekitara Kulim, Penang, Baling, Juru, Padang Serai dan berdekatan dengan nya anda dijemput hadir ke bengkel ini..
Sekiranya anda berminat untuk merasai produk kecantikan Mary kay secara PERCUMA boleh lah menghubungi saya seperti maklumat dibawah :
Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Thursday, March 12, 2015

Basic makeup : HOw to get a flawless face

Adakah anda inginkan wajah yang 'flawless' di hadapan camera atau juga di luar camera?? 
hanya dengan memakai set kecantikan mary kay ini ia akan membantu wajah anda kelihatan cantik, berseri, flawless, glowing dan makeup anda akan kekal lama ssehingga 8 jam

1) Mary kay Hydrate @ Oily Free hydrating gel
2) Mary kay Foundation primer - membantu makeup tahan lebih lama sehingga 8 jam 
3) Mary kay CC cream SPF15 
4) Mary kay Mineral Powder foundation

Seriouslay wajah anda akan kelihatan cantik dan makeup anda akan kekal lama  jika berminat boleh PM saya..

Perfect Flawless Face with mary kay makeup


Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 5 March 2015

Syukur alhamdulillah selamat smpai pesanan produk Mary Kay  ku..

sekali mai 3 parcel..



produk mary kay


produk mary kay
Set botanical formula 1 + 2 + 3, pampering set, lip balm , lip mask, 
liquid foundation, eye brow definer pencil, 

produk mary kay

2 set skinvigorate cleansing brush, miracle timewise set (set anti penuaan), loofah body cleanser, mini compact powder, sheer mineral pressed powder, mineral powder,  oil free hydrating gel
2 set skinvigorate cleansing brush, miracle timewise set (set anti penuaan), loofah body cleanser, mini compact powder, sheer mineral pressed powder, mineral powder, 
oil free hydrating gel


Marykay Botanical Effect skincare


timewise serum C, oily free hydrating gel,  timewise cleanser ,  botanical skincare formula 2
timewise serum C, oily free hydrating gel, 
timewise cleanser , 
botanical skincare formula 2

timewise serum C, oily free hydrating gel,  timewise cleanser ,  botanical skincare formula 2
dah siap packing..utk dipos ke..:

Kuala lumpur,
Bachok Kelantan
Banting Selangor
Pasir gudang, Johor
UMT, Terengganu
Paka Terengganu
Tuaran Sabah
Batu Caves Selangor
Kuala Lumpur
Kuala Terengganu
Pulau Pinang

customer ku...nnti saya whtsp tracking no ya..

Call me : 
Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Customer order - 26 February 2015

alhamdulillah dah selamat sampai satu box..

produk marykay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set,


produk marykay

oily free hydrating gel mary kay,  liquid foundation marykay, gel mask, botanical skincare, timewise,regena skincare mary kay, serum c mary kay, regena day treatment, regena night treatment, regena intensive serum  cc cream, soothing eye gel, makeu finishing spray, mary kay,  liptstik mary kay, foundation primer,  eye color mary kay, eye brow definer, marcara mary kay, mineral powder mary kay, translucent loose powder, soothing eye gel lip mask, lip balm,hydrating  lotion, loofah body cleanser,makeup remover mary kay,acne mary kay , melacep skincare mary kay,skinvigorate cleansing brush,   oil free hydrating gel, gel mask, set jerawat mary kay, melacep pluss ultimate serum, peach satin hand pampering set,
ready for delivery. ..




Call me : Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) Email : ayzaflower@yahoo.com FB Page : Ayzza Mary Kay Beauty Consultant

Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK