Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, May 24, 2015

Customer order - 11 May 2015

Pickup dari City link office..

Mary kay Skincare

Mary kay Skincare and kosmetik

Mary kay Skincare and kosmetik


Mary kay Skincare and kosmetik

satu bakul ..semua utk di pos..

Bukit Merah,Perak
Seri Iskandar, Perak
Baling, Kedah
Shah Alam, SElangor
Kepong
Georgetown, Penang


tqvm my lovely customer...we love mary kay..

kepada anda yang nak order dngn saya ...pm laju2..ready stock anda ..



Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order- 8 May 2015

Alhamdulillah sampai lg satu parcel..

Mary kay Skincare

Mary kay Skincare

promotion..
 Mary kay Regena day treatment , night treatment, 
botanical skincare, mary kay lipsticks , translucent loose powder, perfume..


Mary kay Skincare


Mary kay Skincare

siap packing..

4 parcel utk di pos ke
Kuala terengganu
shah alam, selangor
Dalat, Sarwak
Putrajaya


tqvm to my lovely customer..selalu shopping produk Mary Kay dengan saya...

also say to tqvm abg posman..
tiap2 hari dtg pickup barg Mary kay di rumah saya,


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, May 22, 2015

Ciptakan garis halus dibahagian mata anda menggunakan Mary kay Gel Eyeliner



Mary kay Gel eye liner


Inginkan solekan mata menawan..

Kini Mary Kay telah memperkenalkan Gel Eyeliner di mana anda boleh mencipta garis halus yang cantik di bahagian mata untuk tampil di siang hari atau menggandakannya dengan mudah sekali untuk kesan yang lebih dramatik..kelas gituuu

Apa yang best nye Mary kay Gel Eyeliner  jika dibandingkan dengan eye liner yang banyak di jual di pasaran...kerna ia..

1) memiliki satu berus yang boleh menciptakan tampilan garis mata yang tepat dan tajam dengan mudah sekali

2) memiliki formula gel yang lembut dan halus dan begitu mudah untuk membentuk garisan halus dibahagian keliling mata

3) memiliki hasilan warna yang tebal dan penuh

* sesuai digunakan bagi anda yang mata sensitif..

anda ingin mencubanya???..boleh pm untuk free consultation


Mary kay Gel Eyeliner

Mary kay Gel Eyeliner

Mary kay Gel Eyeliner
 
pelbagai bentuk solekan mata anda blh dibentuk hanya dengan menggnuakan 
Mary kay Gel Eyeliner



Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Mary kay Translucent Loose powder..

Mary kay Translucent Loose powder..


Mary kay Translucent Loose powder


Mary kay Translucent Loose powder


Salah satu makeup yang mesti saya pakai setiap hari ..

Mengapa perlu saya memakainya...kerana ia dapat..

1) membuatkan makeup saya menjadi sekata..dan nampak glowing..dan segar sepanjang hari
2) mengawal kilauan minyak diwajah sepanjang hari 
3) menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit
4) berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit wajah
5) menghilangkan penampilan garis-garis halus 

sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif..

adakah anda ingin mencubanya..boleh pm utk free consultation


Mary kay Translucent Loose powder
sapuan dengan menggunakan berus membuatkan makeup anda kelihatan lebih kemas, rata dan lebih cantik..

Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Bengkel Kecantikan bersama Mary kay di Alor Setar.

Assalammualaikum

Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda kemeriahan bengkel kecantikan yang telah di adakan  di Alor Setar minggu lepas..Alhamdulillah sambutan begitu memberangsangkan..ramai juga orang Alor setar berminat untuk mengikuti bengkel kami.. 

Tujuan kami mengadakan bengkel ini adalah untuk memberi peluang kepada orang-orang Alor Setar merasai sendiri kehebatan produk Mary Kay ..dari skincare hinggalah makeup...

kami juga berkongsi bersama mereka peluang-peluang kerjaya di Mary kay..





Sesi dimulai dengan kelas penjagaan wajah yang disampai kan oleh
 Sales Director Baby (nama glamour )

kami berkongsi tips dan teknik penjagaan wajah dengan betul agar kulit sentiasa kelihatan aweks muda dan sihat..



dan diikuti sesi solekan asas ..


juga perkongsian dari seorang Sales Director...Mr Rahman..


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Mary kay True dimenssion lipsticks


Mary kay True dimensions lipsticks 

** diperkaya dengan vitamin E dan C 
**amat sesuai digunakan bagi anda yang mengalami bibir yang sensitif
**pelbagai warna, 
**pelbagai pilihan
**bibir tidak hitam
**mengandungi moisturizer yang bertindak sebagai pelambap bibir
**ringan dan berkrim


Mary kay True dimension lipsticks
warna yang memukau...

Mary kay True dimension lipsticks

kelihatan seksi..

Mary kay True dimension lipsticks
pink cherie.. warna pink-pink gituuuu

Mary kay True dimension lipsticks

look orange...

Mary kay True dimension lipsticks
orang + red = flamengo red :) 


Mary kay True dimension lipsticks

my favorite  color..sassy fuchia...

Mary kay True dimension lipsticks
nice color

Mary kay True dimension lipsticks


warna-wana disukai ramai..boleh pm untuk order..


Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, May 17, 2015

Hong kong Disneyland with Mary kay


Wow Bestnye p Disney Hong Kong???
Siapa nak p Disney Hong Kong??
Saya ingin mencari 3 orang perunding kecantikan untuk pergi bersama-sama saya melancong secara percuma Ke Hong Kong..di mana ianya dibiayai sepenuhnya oleh MARY KAY...

Sekiranya anda mempunyai impian seperti saya untuk melancong secara percuma..jom sertai saya di dalam cabaran ini..
Hong kong Disneland with Mary kay

Hong kong Disneland with Mary kay

Hong kong Disneland with Mary kay

hubungi saya untuk keterangan lanjut ya..
Call me for free Consultation :
  Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, May 15, 2015

Mary kay Indulge Soothing eye gel dapat membantu mengurangkan biji-biji kolestrol dibawah mata


Anda biasa lihat tak  biji-biji dibawah mata?? Takut kan bila tanda-tanda gini dah ada diwajah kita..
dikatakan punca kuar tanda biji putih dibawah mata adalah disebabkan kolestrol tinggi dalam badan.

Jangan main-main dengan kolestrol ye..kerana ia akan membuatkan saluran darat kita tersumbat.


Mary kay Indulge Soothing eye ge

Mary kay Indulge Soothing eye ge

cara mengatasai :

Selain menegang, memejal dan mengurangkan kewujudan kesembapan dibawah mata (Mata panda). Mary kayIndugle shooting gel juga dapat membantu menghilangkan dan mengurangkan kemunculan biji-biji kolestrol di wajah anda..

so hari ini saya ingin berkongsi dengan anda semua..perkongsian dari seorang rakan saya  di mana beliau mengalamai masalah biji-biji kolestrol di bahagian mata..pelbagai produk telah beliau mencubanya bagi menghilangkan biji2 kolestrol tersebut..tetapi masih juga tiada perubahan..


saya telah mencadangkan beliau menggunakan Mary kay Indulge Soothing eye gel ..
dengan pengunaan yang konsisten selama 3 minggu, biji-biji kolestrol tersebut kelihatan berkurangan 


Mary kay Indulge Soothing eye ge


Indugle Soothing eye gel Mary kay mengandungi bahan botani yang dpt membantu menegang, memejal, menguragkan kesembapan dikawasan mata dan mengurangkan biji-biji kolestrol..

Mary kay Indulge Soothing eye ge


Sekiranya anda juga mengalamai masalah yang sama...blh PM saya untuk keterangan lanjut atau untuk mendapatkan produk yang awesome ini ..mesti anda kaan jatuh cinta dengan nya...


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, May 13, 2015

Lip balm dan lip Mask Mary Kay

Lip mask dan lip balm Mary Kay ini merupakan salah satu produk terlaris dan di minati ramai wanita..kerna ia dapat membantu mengatasi masalah bibir seperti



1) kekeringan sehingga mengelupas yang mungkin kekurangan air di dalam badan
2) bibir kehitaman dan bibir sensitif akibat merokok atau pemakaian lipstik yang mempunyai 'LEAD'
3) bibir kusam tiada penjagaan bibir ...



Lip Mask and Lip Balm Mary kay

Lip Mask and Lip Balm Mary kay

 
Saya juga pengguna setia Lip mask dan lip balm Mary Kay..kerna bibir saya amat sensitif  dan kering..kadang-kadang kekeringaan ini sampai membuatkan bibir saya luka berdarah..saya tahu ramai wanita diluar sana mempunyai masalah yang serupa dengan saya



So hari ni just nak share dengan anda bagaimana cara untuk mengatasi masalah bibir yang sensitif dan kering hanya dengan menggunakan satin lip mary kay..

1) sekiranya anda memakai lipstik, birsihkan terlebih dahulu bibir anda dengan makeup remover atau air
2) sapukan sedikit lip mask di sekitar bibir anda dan biarkan ia kering selama 5 minit, 
3) setelah kering, basahkan sedikit bibir anda dengan air dan gosok seara membulat perlahan-lahan selama 15 saat
4)  bersihkan bibir anda dengan air 
5) dan sapukan lip balm 

hasilnya bibir anda kelihatan merah kemerahan, lembut dan halus..

fungsi lip mask : untuk membuang sel-sel kulit mati di sekitar bibir, memperbaiki tekstur bibir , mencerahkan bibir

fungsi lip balm : untuk memberi kelembapan , memberi perlindungan pd bibir dari kerosakan persekitaran
Lip Mask and Lip Balm Mary kay

Anda ingin mencubanya?? Hubungi saya di talian seperti dibawah..


Call me for free Consultation :
  Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, May 10, 2015

PROJECT SUCCESS II, 9 May 2015

Complete the PROJECT SUCCESS II 9 May 2015...
 
Alhamdulillah semua berjalan lancer..
 
Walaupun ini adalah kali pertama saya menghadiri retreat sebegini...banyak sangat ilmu yang saya perolehi, sharing daripada ESSD, SSD, SD dan rakan2 seperjuangan saya DIQ..tak rugi pun dtg walau pun jauh beratus batu..niat kerana Allah untuk menuntut ilmu..
 
Yang tak tahan..last minutes kena naik ke atas stage..give 5-10 minutes sharing with audience ..hahaha x prepare apa2 pun..
 
yang bestnya dapat hadiah di atas kejaayaan completekan challenge Project success II...dan masuk bulan ke 3 untuk DIQ challenge.. 
 
Bestkan di dalam Mary kay setiap pencapaian dan usaha kita ..kita akan dirai dan dihargai oleh Mary kay..
 
di mana pada bulan Jun 2015, saya diberi peluang untuk melancong sambil belajar ke Hangzhou China selama 5H4M.., all sponsor made by Mary Kay..
 
setiap 3 bulan saya akan mendapat hadiah LOS dari Mary Kay dan
 
di seminar pada September 2015 ini saya akan dihadiahkan Sebentuk cincin belian daripada Mary kay..
 
sungguh bertuah dan bersyukur sgt kerna menceburi business mary kay ini..
so apa tunggu lagi..sekiranya anda jg ingin mendapt hadiah2 percuma dari mary kay, dan ingin mengetahui peluang-peluang kerjay di Mary kay  blh PM saaya..
saaya akan terangkan dgn lebih detail bagaimana untuk Berjaya di dalam Mary kay.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Call me for free Consultation :
  Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, May 8, 2015

Customer order - 7 Mei 2015


parcel untuk hari ini..


mcm biasa..set botanical skincare mesti ada , liquid foundation , 
eye color, lip balm , lip mask
true dimension lipstick , mk men face bar



siap utk di pos ke 

putrajaya
pasir gudang, johor
kluang johor




Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza MK 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Beauty with MK

Sunday, May 24, 2015

Customer order - 11 May 2015

Pickup dari City link office..

Mary kay Skincare

Mary kay Skincare and kosmetik

Mary kay Skincare and kosmetik


Mary kay Skincare and kosmetik

satu bakul ..semua utk di pos..

Bukit Merah,Perak
Seri Iskandar, Perak
Baling, Kedah
Shah Alam, SElangor
Kepong
Georgetown, Penang


tqvm my lovely customer...we love mary kay..

kepada anda yang nak order dngn saya ...pm laju2..ready stock anda ..



Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order- 8 May 2015

Alhamdulillah sampai lg satu parcel..

Mary kay Skincare

Mary kay Skincare

promotion..
 Mary kay Regena day treatment , night treatment, 
botanical skincare, mary kay lipsticks , translucent loose powder, perfume..


Mary kay Skincare


Mary kay Skincare

siap packing..

4 parcel utk di pos ke
Kuala terengganu
shah alam, selangor
Dalat, Sarwak
Putrajaya


tqvm to my lovely customer..selalu shopping produk Mary Kay dengan saya...

also say to tqvm abg posman..
tiap2 hari dtg pickup barg Mary kay di rumah saya,


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, May 22, 2015

Ciptakan garis halus dibahagian mata anda menggunakan Mary kay Gel Eyeliner



Mary kay Gel eye liner


Inginkan solekan mata menawan..

Kini Mary Kay telah memperkenalkan Gel Eyeliner di mana anda boleh mencipta garis halus yang cantik di bahagian mata untuk tampil di siang hari atau menggandakannya dengan mudah sekali untuk kesan yang lebih dramatik..kelas gituuu

Apa yang best nye Mary kay Gel Eyeliner  jika dibandingkan dengan eye liner yang banyak di jual di pasaran...kerna ia..

1) memiliki satu berus yang boleh menciptakan tampilan garis mata yang tepat dan tajam dengan mudah sekali

2) memiliki formula gel yang lembut dan halus dan begitu mudah untuk membentuk garisan halus dibahagian keliling mata

3) memiliki hasilan warna yang tebal dan penuh

* sesuai digunakan bagi anda yang mata sensitif..

anda ingin mencubanya???..boleh pm untuk free consultation


Mary kay Gel Eyeliner

Mary kay Gel Eyeliner

Mary kay Gel Eyeliner
 
pelbagai bentuk solekan mata anda blh dibentuk hanya dengan menggnuakan 
Mary kay Gel Eyeliner



Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Mary kay Translucent Loose powder..

Mary kay Translucent Loose powder..


Mary kay Translucent Loose powder


Mary kay Translucent Loose powder


Salah satu makeup yang mesti saya pakai setiap hari ..

Mengapa perlu saya memakainya...kerana ia dapat..

1) membuatkan makeup saya menjadi sekata..dan nampak glowing..dan segar sepanjang hari
2) mengawal kilauan minyak diwajah sepanjang hari 
3) menyediakan kemasan nipis untuk setiap tona kulit
4) berasa ringan, semulajadi dan lembut bak baldu pada kulit wajah
5) menghilangkan penampilan garis-garis halus 

sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif..

adakah anda ingin mencubanya..boleh pm utk free consultation


Mary kay Translucent Loose powder
sapuan dengan menggunakan berus membuatkan makeup anda kelihatan lebih kemas, rata dan lebih cantik..

Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Bengkel Kecantikan bersama Mary kay di Alor Setar.

Assalammualaikum

Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda kemeriahan bengkel kecantikan yang telah di adakan  di Alor Setar minggu lepas..Alhamdulillah sambutan begitu memberangsangkan..ramai juga orang Alor setar berminat untuk mengikuti bengkel kami.. 

Tujuan kami mengadakan bengkel ini adalah untuk memberi peluang kepada orang-orang Alor Setar merasai sendiri kehebatan produk Mary Kay ..dari skincare hinggalah makeup...

kami juga berkongsi bersama mereka peluang-peluang kerjaya di Mary kay..





Sesi dimulai dengan kelas penjagaan wajah yang disampai kan oleh
 Sales Director Baby (nama glamour )

kami berkongsi tips dan teknik penjagaan wajah dengan betul agar kulit sentiasa kelihatan aweks muda dan sihat..



dan diikuti sesi solekan asas ..


juga perkongsian dari seorang Sales Director...Mr Rahman..


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Mary kay True dimenssion lipsticks


Mary kay True dimensions lipsticks 

** diperkaya dengan vitamin E dan C 
**amat sesuai digunakan bagi anda yang mengalami bibir yang sensitif
**pelbagai warna, 
**pelbagai pilihan
**bibir tidak hitam
**mengandungi moisturizer yang bertindak sebagai pelambap bibir
**ringan dan berkrim


Mary kay True dimension lipsticks
warna yang memukau...

Mary kay True dimension lipsticks

kelihatan seksi..

Mary kay True dimension lipsticks
pink cherie.. warna pink-pink gituuuu

Mary kay True dimension lipsticks

look orange...

Mary kay True dimension lipsticks
orang + red = flamengo red :) 


Mary kay True dimension lipsticks

my favorite  color..sassy fuchia...

Mary kay True dimension lipsticks
nice color

Mary kay True dimension lipsticks


warna-wana disukai ramai..boleh pm untuk order..


Call me for free Consultation :
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, May 17, 2015

Hong kong Disneyland with Mary kay


Wow Bestnye p Disney Hong Kong???
Siapa nak p Disney Hong Kong??
Saya ingin mencari 3 orang perunding kecantikan untuk pergi bersama-sama saya melancong secara percuma Ke Hong Kong..di mana ianya dibiayai sepenuhnya oleh MARY KAY...

Sekiranya anda mempunyai impian seperti saya untuk melancong secara percuma..jom sertai saya di dalam cabaran ini..
Hong kong Disneland with Mary kay

Hong kong Disneland with Mary kay

Hong kong Disneland with Mary kay

hubungi saya untuk keterangan lanjut ya..
Call me for free Consultation :
  Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, May 15, 2015

Mary kay Indulge Soothing eye gel dapat membantu mengurangkan biji-biji kolestrol dibawah mata


Anda biasa lihat tak  biji-biji dibawah mata?? Takut kan bila tanda-tanda gini dah ada diwajah kita..
dikatakan punca kuar tanda biji putih dibawah mata adalah disebabkan kolestrol tinggi dalam badan.

Jangan main-main dengan kolestrol ye..kerana ia akan membuatkan saluran darat kita tersumbat.


Mary kay Indulge Soothing eye ge

Mary kay Indulge Soothing eye ge

cara mengatasai :

Selain menegang, memejal dan mengurangkan kewujudan kesembapan dibawah mata (Mata panda). Mary kayIndugle shooting gel juga dapat membantu menghilangkan dan mengurangkan kemunculan biji-biji kolestrol di wajah anda..

so hari ini saya ingin berkongsi dengan anda semua..perkongsian dari seorang rakan saya  di mana beliau mengalamai masalah biji-biji kolestrol di bahagian mata..pelbagai produk telah beliau mencubanya bagi menghilangkan biji2 kolestrol tersebut..tetapi masih juga tiada perubahan..


saya telah mencadangkan beliau menggunakan Mary kay Indulge Soothing eye gel ..
dengan pengunaan yang konsisten selama 3 minggu, biji-biji kolestrol tersebut kelihatan berkurangan 


Mary kay Indulge Soothing eye ge


Indugle Soothing eye gel Mary kay mengandungi bahan botani yang dpt membantu menegang, memejal, menguragkan kesembapan dikawasan mata dan mengurangkan biji-biji kolestrol..

Mary kay Indulge Soothing eye ge


Sekiranya anda juga mengalamai masalah yang sama...blh PM saya untuk keterangan lanjut atau untuk mendapatkan produk yang awesome ini ..mesti anda kaan jatuh cinta dengan nya...


Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, May 13, 2015

Lip balm dan lip Mask Mary Kay

Lip mask dan lip balm Mary Kay ini merupakan salah satu produk terlaris dan di minati ramai wanita..kerna ia dapat membantu mengatasi masalah bibir seperti



1) kekeringan sehingga mengelupas yang mungkin kekurangan air di dalam badan
2) bibir kehitaman dan bibir sensitif akibat merokok atau pemakaian lipstik yang mempunyai 'LEAD'
3) bibir kusam tiada penjagaan bibir ...



Lip Mask and Lip Balm Mary kay

Lip Mask and Lip Balm Mary kay

 
Saya juga pengguna setia Lip mask dan lip balm Mary Kay..kerna bibir saya amat sensitif  dan kering..kadang-kadang kekeringaan ini sampai membuatkan bibir saya luka berdarah..saya tahu ramai wanita diluar sana mempunyai masalah yang serupa dengan saya



So hari ni just nak share dengan anda bagaimana cara untuk mengatasi masalah bibir yang sensitif dan kering hanya dengan menggunakan satin lip mary kay..

1) sekiranya anda memakai lipstik, birsihkan terlebih dahulu bibir anda dengan makeup remover atau air
2) sapukan sedikit lip mask di sekitar bibir anda dan biarkan ia kering selama 5 minit, 
3) setelah kering, basahkan sedikit bibir anda dengan air dan gosok seara membulat perlahan-lahan selama 15 saat
4)  bersihkan bibir anda dengan air 
5) dan sapukan lip balm 

hasilnya bibir anda kelihatan merah kemerahan, lembut dan halus..

fungsi lip mask : untuk membuang sel-sel kulit mati di sekitar bibir, memperbaiki tekstur bibir , mencerahkan bibir

fungsi lip balm : untuk memberi kelembapan , memberi perlindungan pd bibir dari kerosakan persekitaran
Lip Mask and Lip Balm Mary kay

Anda ingin mencubanya?? Hubungi saya di talian seperti dibawah..


Call me for free Consultation :
  Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, May 10, 2015

PROJECT SUCCESS II, 9 May 2015

Complete the PROJECT SUCCESS II 9 May 2015...
 
Alhamdulillah semua berjalan lancer..
 
Walaupun ini adalah kali pertama saya menghadiri retreat sebegini...banyak sangat ilmu yang saya perolehi, sharing daripada ESSD, SSD, SD dan rakan2 seperjuangan saya DIQ..tak rugi pun dtg walau pun jauh beratus batu..niat kerana Allah untuk menuntut ilmu..
 
Yang tak tahan..last minutes kena naik ke atas stage..give 5-10 minutes sharing with audience ..hahaha x prepare apa2 pun..
 
yang bestnya dapat hadiah di atas kejaayaan completekan challenge Project success II...dan masuk bulan ke 3 untuk DIQ challenge.. 
 
Bestkan di dalam Mary kay setiap pencapaian dan usaha kita ..kita akan dirai dan dihargai oleh Mary kay..
 
di mana pada bulan Jun 2015, saya diberi peluang untuk melancong sambil belajar ke Hangzhou China selama 5H4M.., all sponsor made by Mary Kay..
 
setiap 3 bulan saya akan mendapat hadiah LOS dari Mary Kay dan
 
di seminar pada September 2015 ini saya akan dihadiahkan Sebentuk cincin belian daripada Mary kay..
 
sungguh bertuah dan bersyukur sgt kerna menceburi business mary kay ini..
so apa tunggu lagi..sekiranya anda jg ingin mendapt hadiah2 percuma dari mary kay, dan ingin mengetahui peluang-peluang kerjay di Mary kay  blh PM saaya..
saaya akan terangkan dgn lebih detail bagaimana untuk Berjaya di dalam Mary kay.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Call me for free Consultation :
  Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
IG : Ayzza_Marykay
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, May 8, 2015

Customer order - 7 Mei 2015


parcel untuk hari ini..


mcm biasa..set botanical skincare mesti ada , liquid foundation , 
eye color, lip balm , lip mask
true dimension lipstick , mk men face bar



siap utk di pos ke 

putrajaya
pasir gudang, johor
kluang johor




Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza MK 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB Page : Beauty with MK
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK