Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Friday, July 31, 2015

Day 5 -6 : Amsterdam & Volendam : 30 & 31 May 2015


Cuti-cuti Europe : Episod 2 : Dari London Ke Amsterdam

Bermulalah episod menjelahi 8 negara Europe selama 16 hari dengan menaiki bas..




Dr London ke Dover untuk menaiki train bawah laut menuju ke Calais, France...Hampir sejam setgh perjalanan utk sampai ker Dover




Ni lah bas yang kami naik selama 16 hari berkelana di bumi Europe



bas, keta, van semua beratur masu ke dalam train 


pandangan dari atas bas..

train sedang bergerak di dalam Euro tunnel di dasar Selat Inggeris

tak terasa pun dok di dasar laut...sedar2 dah kuar dr train..


singgah sebentar di Belgian Chocolate Factory















Going to Volendam








Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, July 30, 2015

4 Langkah mudah untuk dapatkan wajah yang flawless dan glowing...

Assalammualaikum..

Hari ni saya nak berkongsi dengan anda bagaimana untuk dapatkan wajah yang lebih flawless dan glowing hanya dengan menggunakan produk kecantikan Mary kay..

just 4 langkah mudah sahaja...di mana rutin ini adalah rutin seharian saya sewaktu pagi bermakeup untuk ke tempat kerja..

Selepas menggunakan skincare set...iaitu Timewise Cleanser ( sambil menggunakan skinvigorate cleansing brush ) , softener (toner ) , melacep Pluss Ultime Serum , Regena Day treatment ... saya akan menggunakan  ...

Flawless dan glowing skin


Langkah 1 : Oil Free Hydrating Gel (OFHG)





saya begitu suka menggunakan  OFHG ini kerana ia dapat :

* melembapkan kulit wajah saya tanpa membuatkan kulit saya berminyak
* menghidrasi kulit wajah saya selama 8 jam, dari pagi hingga petang
* mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah saya
* ia juga bertindak sebagai makeup based supaya liquid foundation dan mineral powder yang saya pakai bertahan lebih lama

*** sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah yang merah dan sensitf akibat pemakaian produk pengelupasan..OFHG dapat membantu meredakan kemerahan tersebut.

Langkah 2 : Foundation Primer SPF15

Mary kay Foundation Primer




selepas pemakaian OFHG..saya akan sapukan foundation primer ini ke seluruh wajah saya..

apa yang bestnya foundation primer ini..

** ia mengandungi SPF15, atleast ia dapat melindungi wajah saya dari sinaran matahari yang blh merosakkan wajah...
** ia bertindak sebagai makeup based , utk memberikan makeup saya tahan lebih lama sehigga 8 jam  ( dr pg sampai ke ptg..makeup still maintan gitu...)
**disamping itu juga primer ini dapat mengurangkan penampilan pori-pori, garis-garis halus, kekedutan dan ketidaksempurnaan kulit wajah..

Langkah 3 : Liquid Foundation



Liquid foundation mary kay ini adalah satu kemestian bagi saya...hampir 5 tahun saya telah menggunakan foundation mk ini..mmg awesome lah liquid foudatin mk ni..

selepas sapuan primer..saya akan menggunakan liquid foundation pada wajah saya..
kelebihan yang dimiliki oleh foundation mk ini...
* liquid nya yang ringan, lembut dan mudah untuk diratakan pada seluruh wajah
* kulit wajah akan lebih tegang, lebih muda dan lebih sihat kerna ia mengandungi formula anti penuaan sesuai digunakan oleh semua wanita tidak kira peringkat usia
*dapat mengurangkan penampilan pori-pori pada wajah saya
* ia dapat melembapkan wajah sehingga 6-8 jam
* jg dapat mengawal pengeluaran minyak berlebihan dan kekilatan minyak pada wajah saya disepanjang hari. 

Langkah 4 : Mineral Powder Foundation







langkah terakhir adalah sapuan mineral powder foundation ini..

kelebihan yang dimiliki...ia dapat :
* memberikan wajah saya nampak lebih glowing, flawless, gebus dan halus
* membantu mengurangkan kekilatan selepas pemakaian liquid foundation dan mengelakkan habuk atau kekotoran dr melekat pada kulit wajah
* dapat menutupi garis-garis halus, pori-pori, kekedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah saya..




nak order...nak cuba...nak free Consultation 
produk mary kay 

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Beauty with MK

Look Flawless face with Mary Kay Liquid foundation

Produk kecantikan Mary kay Liquid foundation..pasti ramai wanita kini menggunakan foundation pada wajah kan...foundation adalah bedak asas dalam bentuk cecair..

hari ni saya nk kongsi dengan anda semua tentang Liquid Foudation Mary Kay..yang dah pakai liquid foudation mary kay ni mesti dah falling in love kan..

Bagi anda yang masih belum mencubanya...boleh dapatkan sample-sample daripada saya..

Yang pastinya penggunaan Liquid foundation Mary kay ini akan menjadikan wajah anda awet muda kerana ia mengandungi formula anti penuaan ..sapu sahaja pada wajah anda confirm berseri-seri wajah anda seperti muda 10 tahun... ia juga mampu bertahan sehingga 8 jam..p kerja pukul 8 pg ..pukul 5 ptg still cantik sepeti diawal pagi jg..;) 


Ni Testimoni dr customer saya...beliau begitu teruja selepas menggunakan
 liquid foundatiom mary kay ini..



nak order...nak cuba...nak free Consultation 

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, July 28, 2015

Day 1 - 4 : London : 26 - 30 May 2015

Conquest of Europe in 20 days...26 May - 16 July 2015

Alhamdulillah rezeki dr mu ya Allah..kami berpeluang mengunjungi 9 Negara dalam tempoh 20 hari..20 hari agak lama kan.. tapi tempoh tersebut masih tidak puas mengunjungi setiap negara..

Cuti-cuti Europe : Day 1 - 4 @ London




perjalanan yang mengambil masa 13 jam..untuk sampaike uk London..



hidangan yg disediakan oleh MAS...


Alhamdulillah dah sampai ke Heathrow Teminal 4 UK







The Tower Bridge 

















Tower Bridge


















Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, July 31, 2015

Day 5 -6 : Amsterdam & Volendam : 30 & 31 May 2015


Cuti-cuti Europe : Episod 2 : Dari London Ke Amsterdam

Bermulalah episod menjelahi 8 negara Europe selama 16 hari dengan menaiki bas..




Dr London ke Dover untuk menaiki train bawah laut menuju ke Calais, France...Hampir sejam setgh perjalanan utk sampai ker Dover




Ni lah bas yang kami naik selama 16 hari berkelana di bumi Europe



bas, keta, van semua beratur masu ke dalam train 


pandangan dari atas bas..

train sedang bergerak di dalam Euro tunnel di dasar Selat Inggeris

tak terasa pun dok di dasar laut...sedar2 dah kuar dr train..


singgah sebentar di Belgian Chocolate Factory















Going to Volendam








Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Thursday, July 30, 2015

4 Langkah mudah untuk dapatkan wajah yang flawless dan glowing...

Assalammualaikum..

Hari ni saya nak berkongsi dengan anda bagaimana untuk dapatkan wajah yang lebih flawless dan glowing hanya dengan menggunakan produk kecantikan Mary kay..

just 4 langkah mudah sahaja...di mana rutin ini adalah rutin seharian saya sewaktu pagi bermakeup untuk ke tempat kerja..

Selepas menggunakan skincare set...iaitu Timewise Cleanser ( sambil menggunakan skinvigorate cleansing brush ) , softener (toner ) , melacep Pluss Ultime Serum , Regena Day treatment ... saya akan menggunakan  ...

Flawless dan glowing skin


Langkah 1 : Oil Free Hydrating Gel (OFHG)





saya begitu suka menggunakan  OFHG ini kerana ia dapat :

* melembapkan kulit wajah saya tanpa membuatkan kulit saya berminyak
* menghidrasi kulit wajah saya selama 8 jam, dari pagi hingga petang
* mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah saya
* ia juga bertindak sebagai makeup based supaya liquid foundation dan mineral powder yang saya pakai bertahan lebih lama

*** sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah yang merah dan sensitf akibat pemakaian produk pengelupasan..OFHG dapat membantu meredakan kemerahan tersebut.

Langkah 2 : Foundation Primer SPF15

Mary kay Foundation Primer




selepas pemakaian OFHG..saya akan sapukan foundation primer ini ke seluruh wajah saya..

apa yang bestnya foundation primer ini..

** ia mengandungi SPF15, atleast ia dapat melindungi wajah saya dari sinaran matahari yang blh merosakkan wajah...
** ia bertindak sebagai makeup based , utk memberikan makeup saya tahan lebih lama sehigga 8 jam  ( dr pg sampai ke ptg..makeup still maintan gitu...)
**disamping itu juga primer ini dapat mengurangkan penampilan pori-pori, garis-garis halus, kekedutan dan ketidaksempurnaan kulit wajah..

Langkah 3 : Liquid Foundation



Liquid foundation mary kay ini adalah satu kemestian bagi saya...hampir 5 tahun saya telah menggunakan foundation mk ini..mmg awesome lah liquid foudatin mk ni..

selepas sapuan primer..saya akan menggunakan liquid foundation pada wajah saya..
kelebihan yang dimiliki oleh foundation mk ini...
* liquid nya yang ringan, lembut dan mudah untuk diratakan pada seluruh wajah
* kulit wajah akan lebih tegang, lebih muda dan lebih sihat kerna ia mengandungi formula anti penuaan sesuai digunakan oleh semua wanita tidak kira peringkat usia
*dapat mengurangkan penampilan pori-pori pada wajah saya
* ia dapat melembapkan wajah sehingga 6-8 jam
* jg dapat mengawal pengeluaran minyak berlebihan dan kekilatan minyak pada wajah saya disepanjang hari. 

Langkah 4 : Mineral Powder Foundation







langkah terakhir adalah sapuan mineral powder foundation ini..

kelebihan yang dimiliki...ia dapat :
* memberikan wajah saya nampak lebih glowing, flawless, gebus dan halus
* membantu mengurangkan kekilatan selepas pemakaian liquid foundation dan mengelakkan habuk atau kekotoran dr melekat pada kulit wajah
* dapat menutupi garis-garis halus, pori-pori, kekedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah saya..




nak order...nak cuba...nak free Consultation 
produk mary kay 

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Beauty with MK

Look Flawless face with Mary Kay Liquid foundation

Produk kecantikan Mary kay Liquid foundation..pasti ramai wanita kini menggunakan foundation pada wajah kan...foundation adalah bedak asas dalam bentuk cecair..

hari ni saya nk kongsi dengan anda semua tentang Liquid Foudation Mary Kay..yang dah pakai liquid foudation mary kay ni mesti dah falling in love kan..

Bagi anda yang masih belum mencubanya...boleh dapatkan sample-sample daripada saya..

Yang pastinya penggunaan Liquid foundation Mary kay ini akan menjadikan wajah anda awet muda kerana ia mengandungi formula anti penuaan ..sapu sahaja pada wajah anda confirm berseri-seri wajah anda seperti muda 10 tahun... ia juga mampu bertahan sehingga 8 jam..p kerja pukul 8 pg ..pukul 5 ptg still cantik sepeti diawal pagi jg..;) 


Ni Testimoni dr customer saya...beliau begitu teruja selepas menggunakan
 liquid foundatiom mary kay ini..



nak order...nak cuba...nak free Consultation 

contact :

 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay) 
019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat) 
IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Tuesday, July 28, 2015

Day 1 - 4 : London : 26 - 30 May 2015

Conquest of Europe in 20 days...26 May - 16 July 2015

Alhamdulillah rezeki dr mu ya Allah..kami berpeluang mengunjungi 9 Negara dalam tempoh 20 hari..20 hari agak lama kan.. tapi tempoh tersebut masih tidak puas mengunjungi setiap negara..

Cuti-cuti Europe : Day 1 - 4 @ London




perjalanan yang mengambil masa 13 jam..untuk sampaike uk London..



hidangan yg disediakan oleh MAS...


Alhamdulillah dah sampai ke Heathrow Teminal 4 UK







The Tower Bridge 

















Tower Bridge


















Call me for free Consultation : 
 Ayzza Alyas (Beauty Consultant Mary Kay)
 019-4582016 (SMS/Whatsapp/WeChat)
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK