Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Thursday, December 29, 2016

Customer order, 27 December 2016




Postage everyday..
fast service ...
Ready stok .. 

Semua service ini utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y oder dgn sis..mcm goreng pisang panas pulak.. Ada y repeat order .. Ada new customer.. .

..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..


Misi sis... memperkayakan kehidupan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..

pm sis sape nk cantik dgn mary kay

untuk di pos ke :

Kota Kinabalu Sabah
Jerantut Pahang
Alor Setar kedah
Kangar Perlis
Labuan Sabah
Kuching Sarawak
Johor Bahru, Johor
Air Keroh Melaka
Banting Selangor
Petaling Jaya Selangor
Kudat Sabah
Temerloh Pahang
Jeli Kelantan
Pasir Putih Kelantan
Sibu Sabah
Miri Sabah
Pokok Sena Kedah
Kuala nerang Kedah
Bukit Baru Melaka
Selayang Selangor




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 28, 2016

Set Pencerahan Mary Kay tanpa proses pengeluasan

MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu 

  • Foaming Cleanser 
  • Mask
  • Freshen 
  • Serum ( winning "whitening awards" CLEO 2016), 
  • Ultimate Cream. .
Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser

Antara Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser : 

✔️Berkesan membuang kotoran pada kulit
✔ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
✔ Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yg lebih cekap
✔ Kulit terasa lembut,  licinbersih dan segar
✔ Memperbaiki tekstur kulit
✔ Mencerahkan kulit kusam
✔ Dapat membilas dengan mudah
✔ Cukup lembut untuk kegunaan harian

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Mask


Kelebihan yang dimilik oleh Melacep Mask..
✔️Kulit kelihatan bercahaya dan berseri
✔️Meningkatkan daya hidup kulit
✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit
✔️Dapat dibilas dengan mudah
✔️Lembut pada kulit.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kelebihan MelaCEP Plus+™ ✅ Freshener... adalah Losyen yang mencerahkan dan melembutkan, dirumuskan dengan MelaCEP Plus+™ Luminous Complex yang eksklusif, membuatkan kulit lembut dan berseri.

✔ Kulit terasa lebih sihat dan segar.
✔ Kulit terasa lebih cerah dengan ketara.
✔ Kulit tampak berseri dari dalam.




Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Ultimate Cream

✔ Menyediakan pelembapan serta-merta.
✔ 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam pencerahan kulit.
✔ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
✔ Meresap masuk ke dalam kulit dengan cepat.
✔ Meningkatkan kilauan kulit dengan segera.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Ultimate Serum


Kebaikan Melacep Plus Ultimate Serum :
✔️ Mencerah kan kulit

✔️Mensekata kan tona kulit wajah anda

✔️ Menaikkan seri wajah

✔️ Memudarkan jeragat

✔️ Memudarkan parut2 jerawat

✔️ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan

✔️ Cepat absorb dalam kulit .
.

Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless. 

Pm akak skg... 



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 22, 2016






 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, December 17, 2016

Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Haii Selamat pagi semua!! 


Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Pagi ni akak nak share dengan anda semua tentang NEW! Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 

Pernah cube Satin Hands sebelum ni?? Kalau yg lama pun dah cukup hebat dan mengujakan!! Yang baru ni lagii bestt tau.. Rugi sangat anda tak mencubanya .

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay
 yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau 



Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan .

Jom kita Buat Spa Sendiri Dekat Rumah  .

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .

PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .

NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .

NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera 
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .

Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp akak ye  .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 7, 2016

Customer order, 7 December 2016



Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Mcm goreng pisang panas pulak produk mary kay ni.. 
Hari-hari ada je customer ordee skincare dan makeup.
 Alhamdulillah


Jom sape nak selit ordee pm akak terus.. 
Ready stok +
 Fast service..

 Atau ada sape2 nk join biz dgn akak.. Partime @ fulltime .. Dpt Income setiap hari...lekas pm akak skg.. Akak akan guide u dr 0 to Hero..Mesti puas hati nya...

Location :
Bayan Baru, Pulau Pinang
KAngar, Perlis
Subang Jaya, Selangor
Puchong, Selangor
Batu Pahat,Johor
Mersing Johor
Kuantan Pahang
Kemaman, Terengganu



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda  ! Belum lagi memakainya kan..dah pakai confirm bertambah jatuh cinta .
.
New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera..Set  ni difomulasikan untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

Sape nak flawless halus mulus, inilah jawapannya. 100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja..  ye la kann..para remaja ni kan aktif... so ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...jd awet muda gituuu😘
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
✅ kaya dengan b complex
✅ kaya dengan mineral
✅ anti penuaan
✅ antioxidant
.
Aloe vera pula::
✅ memberi kelembapan kulit maksima
✅ membantu memulihkan masalah kulit .
✅ memberi nutrien kepada kulit .

Apa ada dalam set ni?? ada 5 jenis yer..


1. cleansing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


2. refreshing toner


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


3. invigorating scrub

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


4. moisturizing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


5. moisturizing lotion spf30 sunscreen
.

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

`
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp sis ya .


Harga yang mampu dimiliki oleh semua .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, November 29, 2016

Wajah cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing



Marykay Melacep ultimate Cream
 
Marykay Melacep ultimate Cream
 


Must have this product!!  Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH inilah jawapannya...Melacep Ultimate Cream

Kenapa akak cakap compulsory? sebab melacep ultimate cream ni kan banyak sangat kelebihan yang dimilikinya...antaranya...


🌸 Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta.
🌸 Memberi manfaat pelembab yang luar biasa.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan.
🌸 Kulit menjadi berseri.
🌸 Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
🌸 Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit.
🌸 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
🌸 Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.

If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp akak okey...akak akan share lebih detail berkenaaan ultimate cream ni..


 
 
AYZZA ALYAS
 
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 24, 2016

Mary Kay Perfecting Consealer


video




Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Marykay Perfecting Concealer




video


Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Pori-pori besar

Marykay Pore Minimizer




."Alhamdulillah makin okay dah kak"...
.
"Dah kurang berminyak, pori pon makin mengecil"

.
Alhamdulillah..seronok dapat feedback macam ni! Tq my dear share your feedback .. Dan setia order order dgn akak. Doa akak semoga kulit u semakin cantik , sihat , bersih dan makin flawless



Marykay Pore Minimizer

so sape ada masalah pori - pori besar??? akak boleh recommend u all pakai Timewise Pore Minimizer ni..


Antara kelebihannya :

  • Menyuburkan dan menenangkan kulit terutamanya selepas penggunaan refine serta bagus untuk mengembalikan keseimbangan pada kulit wajah.
  • Selain itu, fungsi utamanya adalah untuk menghaluskan pori pori dan membuatkan kulit wajah lebih licin dan flawless. Pore Minimizer juga sangat bagus untuk kulit yang sangat sensitif
  • cubalah mesti u all puas hati nyaa.... 



so apa lagi pm akak skg utk dapatkan free consultation .. tak perlu tunggu lama...semua Ready stock.. Fast service okey



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp

 : 019-4582016 
for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 21 NOv 2016

produk kecantikan marykay

Postage everyday..

setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. 

Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .
Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer .. 

Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..
.
Misi akak diteruskan... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita di Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay


LOCATION :

Gemas Negeri Sembilan
Sungai Dua, Pulau Pinang
Tawau Sabah
Jitra Kedah
Skudai Johor
Pontian Johor
Lahat Datu Sabah

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class


Sunday, November 20, 2016

Set Anti penuaan Mary kay



Set anti penuaan Mary kay

Mary kay TimeWise Miracle Set ni berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda-tanda awal penuaan dan garis halus!

Fungsi setiap produk dalam set ni .

✔Cleanser

Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleanser menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

✔Moisturizer
Kompleks berpaten dalam TimeWise® moisturizer mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

Satu sebatian humektan implan dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap .

✔Day Solution
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari dan penyebab jeragat! .

✔Night Solution
Peptida antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit sewaktu kita tidur .

So what are you waiting for? Let's fight the early signs of aging with TimeWise Miracle Set now!

Dapatkan free skin consultation dari saya🙋 .



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016

for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 29, 2016

Customer order, 27 December 2016




Postage everyday..
fast service ...
Ready stok .. 

Semua service ini utk customer tersayang sis..


Alhamdulillah setiap hari makin ramai y oder dgn sis..mcm goreng pisang panas pulak.. Ada y repeat order .. Ada new customer.. .

..tq to all my beautiful customer .. Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..


Misi sis... memperkayakan kehidupan dan mencantikkan wanita-wanita Malaysia..

pm sis sape nk cantik dgn mary kay

untuk di pos ke :

Kota Kinabalu Sabah
Jerantut Pahang
Alor Setar kedah
Kangar Perlis
Labuan Sabah
Kuching Sarawak
Johor Bahru, Johor
Air Keroh Melaka
Banting Selangor
Petaling Jaya Selangor
Kudat Sabah
Temerloh Pahang
Jeli Kelantan
Pasir Putih Kelantan
Sibu Sabah
Miri Sabah
Pokok Sena Kedah
Kuala nerang Kedah
Bukit Baru Melaka
Selayang Selangor




AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp 

019-4582016 

for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 28, 2016

Set Pencerahan Mary Kay tanpa proses pengeluasan

MelaCEP Plus+ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu 

  • Foaming Cleanser 
  • Mask
  • Freshen 
  • Serum ( winning "whitening awards" CLEO 2016), 
  • Ultimate Cream. .
Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate).
.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser

Antara Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Cleanser : 

✔️Berkesan membuang kotoran pada kulit
✔ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya
✔ Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yg lebih cekap
✔ Kulit terasa lembut,  licinbersih dan segar
✔ Memperbaiki tekstur kulit
✔ Mencerahkan kulit kusam
✔ Dapat membilas dengan mudah
✔ Cukup lembut untuk kegunaan harian

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Mask


Kelebihan yang dimilik oleh Melacep Mask..
✔️Kulit kelihatan bercahaya dan berseri
✔️Meningkatkan daya hidup kulit
✔️Kulit terasa lembut dan licin ✔️Mengurangkan perubahan warna kulit
✔️Dapat dibilas dengan mudah
✔️Lembut pada kulit.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kelebihan MelaCEP Plus+™ ✅ Freshener... adalah Losyen yang mencerahkan dan melembutkan, dirumuskan dengan MelaCEP Plus+™ Luminous Complex yang eksklusif, membuatkan kulit lembut dan berseri.

✔ Kulit terasa lebih sihat dan segar.
✔ Kulit terasa lebih cerah dengan ketara.
✔ Kulit tampak berseri dari dalam.




Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Freshen

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus Ultimate Cream

✔ Menyediakan pelembapan serta-merta.
✔ 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam pencerahan kulit.
✔ 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
✔ Meresap masuk ke dalam kulit dengan cepat.
✔ Meningkatkan kilauan kulit dengan segera.

Mary Kay MelaCEP Plus Foaming Ultimate Serum


Kebaikan Melacep Plus Ultimate Serum :
✔️ Mencerah kan kulit

✔️Mensekata kan tona kulit wajah anda

✔️ Menaikkan seri wajah

✔️ Memudarkan jeragat

✔️ Memudarkan parut2 jerawat

✔️ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan

✔️ Cepat absorb dalam kulit .
.

Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless. 

Pm akak skg... 



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, December 22, 2016






 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, December 17, 2016

Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Haii Selamat pagi semua!! 


Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set

Pagi ni akak nak share dengan anda semua tentang NEW! Mary kay White Tea & Citrus Satin Hands® Pampering Set 

Pernah cube Satin Hands sebelum ni?? Kalau yg lama pun dah cukup hebat dan mengujakan!! Yang baru ni lagii bestt tau.. Rugi sangat anda tak mencubanya .

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay
 yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau 



Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan .

Jom kita Buat Spa Sendiri Dekat Rumah  .

NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .

PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .

NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .

NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera 
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .

Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp akak ye  .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, December 7, 2016

Customer order, 7 December 2016



Produk kecantikan Mary kay

Produk kecantikan Mary kay

Mcm goreng pisang panas pulak produk mary kay ni.. 
Hari-hari ada je customer ordee skincare dan makeup.
 Alhamdulillah


Jom sape nak selit ordee pm akak terus.. 
Ready stok +
 Fast service..

 Atau ada sape2 nk join biz dgn akak.. Partime @ fulltime .. Dpt Income setiap hari...lekas pm akak skg.. Akak akan guide u dr 0 to Hero..Mesti puas hati nya...

Location :
Bayan Baru, Pulau Pinang
KAngar, Perlis
Subang Jaya, Selangor
Puchong, Selangor
Batu Pahat,Johor
Mersing Johor
Kuantan Pahang
Kemaman, Terengganu



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda  ! Belum lagi memakainya kan..dah pakai confirm bertambah jatuh cinta .
.
New Evolution! Diperkaya dengan estrak dragon fruit & aloe vera..Set  ni difomulasikan untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

Sape nak flawless halus mulus, inilah jawapannya. 100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit 
.
Sesuai untuk jenis kulit dari usia remaja..  ye la kann..para remaja ni kan aktif... so ia boleh elakkan dari pigmentasi, jerawat, sunburn, berminyak, kering, kusam, yg kulit yg kasar2 tu haaa... nk polish bg licin blik...jd awet muda gituuu😘
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
✅ kaya dengan b complex
✅ kaya dengan mineral
✅ anti penuaan
✅ antioxidant
.
Aloe vera pula::
✅ memberi kelembapan kulit maksima
✅ membantu memulihkan masalah kulit .
✅ memberi nutrien kepada kulit .

Apa ada dalam set ni?? ada 5 jenis yer..


1. cleansing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


2. refreshing toner


Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


3. invigorating scrub

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


4. moisturizing gel

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare


5. moisturizing lotion spf30 sunscreen
.

Mary kay Botanical  Effect Evolution Skincare

`
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp sis ya .


Harga yang mampu dimiliki oleh semua .



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, November 29, 2016

Wajah cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing



Marykay Melacep ultimate Cream
 
Marykay Melacep ultimate Cream
 


Must have this product!!  Compulsory tau IF NAK KULIT CERAH inilah jawapannya...Melacep Ultimate Cream

Kenapa akak cakap compulsory? sebab melacep ultimate cream ni kan banyak sangat kelebihan yang dimilikinya...antaranya...


🌸 Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta.
🌸 Memberi manfaat pelembab yang luar biasa.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan.
🌸 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan.
🌸 Kulit menjadi berseri.
🌸 Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. .
🌸 Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit.
🌸 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
🌸 Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.

If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp akak okey...akak akan share lebih detail berkenaaan ultimate cream ni..


 
 
AYZZA ALYAS
 
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 
 019-4582016
 for FREE :
 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, November 24, 2016

Mary Kay Perfecting Consealer


video




Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Marykay Perfecting Concealer




video


Sukanyaaa...MARYKAY PREFECTING CONCEALER


It is the latest concealer from Mary Kay ! And the effect of this concealer on my skin is soo amazinggg!!!

Paling best tentang concealer ni ia dapat menutup cela yang masih tidak dapat ditutup dengan foundation! .

Ada lingkaran gelap bawah mata...?
jgn risau just dap dap dap kan jer concealer ni bwh mata anda utk kelihatan lebih fresh dan jelita

Tompok2 merah, bintik2 hitam juga boleh disembunyikan dengan mudah! Ia juga boleh dijadikan highlight di kawasan seperti atas tulang hidung utk menyerlahkan lagi kawasan itu

Ia dipakai bersama foundation untuk mendapatkan hasil yang lebih sempurna & flawless😘

Dont miss out to grab it.



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 

019-4582016
 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Pori-pori besar

Marykay Pore Minimizer




."Alhamdulillah makin okay dah kak"...
.
"Dah kurang berminyak, pori pon makin mengecil"

.
Alhamdulillah..seronok dapat feedback macam ni! Tq my dear share your feedback .. Dan setia order order dgn akak. Doa akak semoga kulit u semakin cantik , sihat , bersih dan makin flawless



Marykay Pore Minimizer

so sape ada masalah pori - pori besar??? akak boleh recommend u all pakai Timewise Pore Minimizer ni..


Antara kelebihannya :

  • Menyuburkan dan menenangkan kulit terutamanya selepas penggunaan refine serta bagus untuk mengembalikan keseimbangan pada kulit wajah.
  • Selain itu, fungsi utamanya adalah untuk menghaluskan pori pori dan membuatkan kulit wajah lebih licin dan flawless. Pore Minimizer juga sangat bagus untuk kulit yang sangat sensitif
  • cubalah mesti u all puas hati nyaa.... 



so apa lagi pm akak skg utk dapatkan free consultation .. tak perlu tunggu lama...semua Ready stock.. Fast service okey



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia SMS/Whatsapp

 : 019-4582016 
for FREE : 

@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Customer order on 21 NOv 2016

produk kecantikan marykay

Postage everyday..

setiap hari makin ramai y oder dgn akak.. 

Ada y repeat ordee .. Ada new customer.. .
Alhamdulillah..tq to all my beautiful customer .. 

Semoga skin u all makin sihat, cantik and look gorgeous ..
.
Misi akak diteruskan... memperkayakan hidup dan mencantikkan wanita-wanita di Malaysia..pm akak sape nk cantik dgn mary kay


LOCATION :

Gemas Negeri Sembilan
Sungai Dua, Pulau Pinang
Tawau Sabah
Jitra Kedah
Skudai Johor
Pontian Johor
Lahat Datu Sabah

AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class


Sunday, November 20, 2016

Set Anti penuaan Mary kay



Set anti penuaan Mary kay

Mary kay TimeWise Miracle Set ni berupaya dan berfungsi untuk menentang tanda-tanda awal penuaan dan garis halus!

Fungsi setiap produk dalam set ni .

✔Cleanser

Manik pembersih lembut dalam TimeWise® cleanser menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan. Kompleks berpaten dalam TimeWise® mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

✔Moisturizer
Kompleks berpaten dalam TimeWise® moisturizer mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit .

Satu sebatian humektan implan dalam TimeWise® Age-Fighting Moisturizer memastikan kulit sentiasa lembap .

✔Day Solution
Bahan botani penuh khasiat dalam TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF35, membantu mencergaskan sel kulit sementara penghalang matahari UVA dan UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman matahari dan penyebab jeragat! .

✔Night Solution
Peptida antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen melicin dan menegangkan kulit sewaktu kita tidur .

So what are you waiting for? Let's fight the early signs of aging with TimeWise Miracle Set now!

Dapatkan free skin consultation dari saya🙋 .



AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :

019-4582016

for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK