Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, January 31, 2016

Leadership Conference 2016

Assalammualikum

kesibukan yang amat sgt...baru nak update pasal Leadership Conference di Kuching Sarawak yanag lalu..

First time attend LC yang dianjurkan oleh Mary kay..best sgt2 kerna dikelilingi sister-sister hebat di Mary Kay..

LC kali ni semua Mary Kay director dari Malaysia dan Singapore berkampung di Pullman Hotel Kuching..dari 15-17 Jan 2016.. disamping mengeratkan hubungan silaturarhim sesama Mary kay consultant...pelbagai ilmu, inspirasi dan motivasi kami perolehi disana..

paling tak dapat dilupakan ...saya salah seorang achiever Dream Come True Disneyland Hong KOng, Dallas achiever dan on track court of personal sales...dan dijemput naik ke stage semasa LC hari tu..alhamdulillah rezeki tahun 2016...



Special from Mary Kay...

Jam tangan exclusive , t-shirt and shawl ...
semuanya hanya utk Mary Kay director yang hadir ke Leader Conference..
Tqvm Mary Kay..










Dallas achiever


On track court of personal sales..








Cat & Retro Night..meow..meow








Treasure hunt activities..


































Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, January 30, 2016

Percutian Percuma Bersama Mary kay

My second trip ke Disneyland Hong Kong pulak...yehhhhh!!!!

ini adalah percutian percuma saya yang ditaja sepenuhnya oleh Mary kay..

Mary kay spend about RM6000 for one consultant Mary Kay ...best!best!best!  kaalau nak pakai duit sendiri for sure pikir 10 kali nak p ke tidak kan...

Syukur alhamdulillah sejak menjadi ahli keluarga Mary kay penghargaan demi penghargaan saya terima...daripada hadiah-hadiah, education free...dan kini percutian percuma pula..

TQVM Mary Kay kerna memberi penghargaan yang tidak ternilai ini buat saya..

so ...
Jika anda sukakan hadiah dan percutian secara percuma seperti saya...

blh pm saya /whatsapp saya ...saya akan share dengan anda bagaimana nak buat business bersama Mary kay..


percutian percuma bersama Mary kay

percutian percuma bersama Mary kay
Itinerary sepanjang berkampung di HK 4H3M 

Here is hotel that we stay during Hong Kong trip...


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia  SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016 

IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, January 27, 2016

Customer order - 11 January 2016

produk kecantikan mary kay

utk di pos ke :

Mersing Johor
Pangkalan Hulu Perak
Shah Alam SElangor
WAkaf Bahru Kelantan
Balik Pulau Pulau Pinang
Kuala Lumpur

Call me 019-4582016 for :

Free Consultation 
Free Skincare Class
Free Makeup Class


 AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

Customer order - 10 January 2016

produk kecantikan mary kay

alhamdulillah order masuk banyak hari ni..
ada customer yang  repeat order..ada new customer

get ready to delivery ...

Alor setar Kedah 
Banting Selangor
Kota Samarahan Sarawak
Shah alam Selangor
Kuala Lumpur
Johor Bahru Johor
Melaka
Bangi Selangor


Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 8 January 2016


produk kecantikan mary kay

untuk di pos ke :

Pontian Johor
Alor Setar Kedah - 2
Kota Bahru Kelantan




Call me for Free Consultation : 
 ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Monday, January 25, 2016

Bengkel Kecantikan di Terengganu

kelas makeup percuma


Sape-sape orang Terengganu!!! Jom sertai kami..

Bengkel Kecantikan di Besut

Aktiviti :
Spa Tangan & bibir
Relaxing FAcial
Flawless Skin Makeup
Penggayaan hijab terkini

Tempat :  Kolej Komuniti Besut, Terengganu
Tarikh : 29 Januari 2016
Masa : 10.00 pg - 2.00 ptg

Peralatan disediakan
Bawa 2 kawan ..anda akan menerima hadiah istimewa daripada saya...
TEmpat terhad!!


Cepat! cepat! jangan lepaskan peluang..

berminat PM akak sekarang

0194582016 
AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay 


Wednesday, January 20, 2016

Customer order :6 Jan 2016

                                                                 second order dah smpai
 





produk kecantikan mary kay

dah siap pun packing...warna merah lagi..


kemaman TErengganu
kuantan pahang
Kota kinabalu sabah
pangkalan Hulu Perak
Kuantan pahang 
Johor Bahru, Johor
kuala lumpur
Maran Pahang
Kota Bahru Kelantan



Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order : 5 Jan 2016

My First order on Jan 2016 

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

utk di pos ke :

Maran Pahang
Cheras Kuala lumpur
Kluang Johor
Johor Bahru, Johor
Hulu Teranggunu
Ipoh Perak


Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, January 9, 2016

Mary Kay Translucent Loose Powder

Mary Kay Translucent Loose Powder...salah satu makeup yang mesti saya pakai setiap hari..

Anda ingin tahu mengapa saya perlu memakainya setiap hari??? yang bestnya...
translucent ini dapat ..
Mary Kay Translucent Loose Powder

  • membuatkan makeup saya menjadi lebih sekata..kelihatan glowing, flawless dan kelihatan segar sepanjang hari
  • ia dapat mengawal kekilatan minyak di wajah saya...terutamanya sewaktu tengahari
  • powdernya yang ringan, semula jadi, lembut bak baldu pada kulit wajah saya
  • dapat menghilangkan penampilan garis-garis halus yang kehilatan pada wajah saya
  • satu pilihan warna..dan amat sesuai digunakan utk semua warna kulit..tidak kira anda berkulit gelap, cerah..atau kulit sawo matang..

utk membuatkan makeup anda kelihatan lebih kemas, rata dan cantik...sapuan powder perlulah menggunakan berus makeup



Mary Kay Translucent Loose Powder

Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, January 8, 2016

Bedak Magic @ Translucent Loose Powder

Bedak Magic...Atau nama nya Translucent Loose Powder...Wowmemang terbaiklah bedak ni..sape-sape pernah pakai bedak magic ni pasti dah jatuh cinta tau..


Mary Kay Translucent Loose Powder


nak tahu mengapa saya katakan ia bedak magic...ini jawapannya...


  • ia dapat membantu menyerap lebihan minyak pada wajah kita sepanjang hari...so sape2 y skin oily atau combination wajib lah pakai bedak ni..
  • kandungan nya adalah daripada serbuk mutiara..tu membuatkan skin kita nampak glowing, flawless + gebu gebas sepanjang hari ...mak aiiiiii!!!
  • tekstur  nya yang halus, ringan..so bila sapu jer kat wajah kita..tak rasa mcm pakai bedak pun..nampak natural jerrrr
  • amat sesuai digunakan utk semua jenis kulit...tak kiralah anda berkulit cerah, gelap , sawo matang, atau terlalu gelap...semua boleh guna.


so apa tunggu lagi mai pm akk sekarang...



Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, January 2, 2016

Limited Edition Mary kay Skinvigorate Cleansing brush

Morning semua...

Jom lepas bangun tido..dan sebelum tido kita cuci muka bersih-bersih...bukan apa..jika kita tak cuci muka dengan bersih dan tido dalam keadaan muka penuh dgn makeup...so nnti jerawat mulalah akan kuar..hehehe


So apa kata u all cuba skinvigorate Cleansing Brush Mary kay ini..memang terbaik dan dapat membantu menanggalkan sekala makeup dan kekotoran yang melekat pada wajah anda..

apa yang istimewanya cleansing brush Mary kay ini???

@ ia dapat menanggalkan 85% makeup + kekotoran berbanding anda mencuci muka dgn menggunakan jari jemari..
@ dapat menghaluskan garis-garis halus dan kekedutan disekitar wajah anda
@ liang pori-pori kelihatan lebih kecil
@ memperbaiki penampilan kulit wajah dengan lebih cepat
@ membersihkan wajah dari black dan white head
@ seperti membuat rawatn facial spa dengan berus yang berkelajuan dua-speed.

apa tunggu lagi..dptkan yang terbaru bulan Jan 2016 ini... .warna purple + hijau lagi...ni limited edition ya..dah habis memang dah x kuar ...nnti nyesal pulak..

Mary kay Skinvigorate Cleansing brush
2 pilihan warna..putih dan purple...

Mary kay Skinvigorate Cleansing brush

Mary kay Skinvigorate Cleansing brush


Call me for Free Consultation :
AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
0194582016
IG : Ayzza_Marykay
FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Sunday, January 31, 2016

Leadership Conference 2016

Assalammualikum

kesibukan yang amat sgt...baru nak update pasal Leadership Conference di Kuching Sarawak yanag lalu..

First time attend LC yang dianjurkan oleh Mary kay..best sgt2 kerna dikelilingi sister-sister hebat di Mary Kay..

LC kali ni semua Mary Kay director dari Malaysia dan Singapore berkampung di Pullman Hotel Kuching..dari 15-17 Jan 2016.. disamping mengeratkan hubungan silaturarhim sesama Mary kay consultant...pelbagai ilmu, inspirasi dan motivasi kami perolehi disana..

paling tak dapat dilupakan ...saya salah seorang achiever Dream Come True Disneyland Hong KOng, Dallas achiever dan on track court of personal sales...dan dijemput naik ke stage semasa LC hari tu..alhamdulillah rezeki tahun 2016...



Special from Mary Kay...

Jam tangan exclusive , t-shirt and shawl ...
semuanya hanya utk Mary Kay director yang hadir ke Leader Conference..
Tqvm Mary Kay..










Dallas achiever


On track court of personal sales..








Cat & Retro Night..meow..meow








Treasure hunt activities..


































Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 0194582016 IG : Ayzza_Marykay Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, January 30, 2016

Percutian Percuma Bersama Mary kay

My second trip ke Disneyland Hong Kong pulak...yehhhhh!!!!

ini adalah percutian percuma saya yang ditaja sepenuhnya oleh Mary kay..

Mary kay spend about RM6000 for one consultant Mary Kay ...best!best!best!  kaalau nak pakai duit sendiri for sure pikir 10 kali nak p ke tidak kan...

Syukur alhamdulillah sejak menjadi ahli keluarga Mary kay penghargaan demi penghargaan saya terima...daripada hadiah-hadiah, education free...dan kini percutian percuma pula..

TQVM Mary Kay kerna memberi penghargaan yang tidak ternilai ini buat saya..

so ...
Jika anda sukakan hadiah dan percutian secara percuma seperti saya...

blh pm saya /whatsapp saya ...saya akan share dengan anda bagaimana nak buat business bersama Mary kay..


percutian percuma bersama Mary kay

percutian percuma bersama Mary kay
Itinerary sepanjang berkampung di HK 4H3M 

Here is hotel that we stay during Hong Kong trip...


AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia  SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016 

IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Wednesday, January 27, 2016

Customer order - 11 January 2016

produk kecantikan mary kay

utk di pos ke :

Mersing Johor
Pangkalan Hulu Perak
Shah Alam SElangor
WAkaf Bahru Kelantan
Balik Pulau Pulau Pinang
Kuala Lumpur

Call me 019-4582016 for :

Free Consultation 
Free Skincare Class
Free Makeup Class


 AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia

Customer order - 10 January 2016

produk kecantikan mary kay

alhamdulillah order masuk banyak hari ni..
ada customer yang  repeat order..ada new customer

get ready to delivery ...

Alor setar Kedah 
Banting Selangor
Kota Samarahan Sarawak
Shah alam Selangor
Kuala Lumpur
Johor Bahru Johor
Melaka
Bangi Selangor


Call me for Free Consultation : AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016 

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order - 8 January 2016


produk kecantikan mary kay

untuk di pos ke :

Pontian Johor
Alor Setar Kedah - 2
Kota Bahru Kelantan




Call me for Free Consultation : 
 ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Monday, January 25, 2016

Bengkel Kecantikan di Terengganu

kelas makeup percuma


Sape-sape orang Terengganu!!! Jom sertai kami..

Bengkel Kecantikan di Besut

Aktiviti :
Spa Tangan & bibir
Relaxing FAcial
Flawless Skin Makeup
Penggayaan hijab terkini

Tempat :  Kolej Komuniti Besut, Terengganu
Tarikh : 29 Januari 2016
Masa : 10.00 pg - 2.00 ptg

Peralatan disediakan
Bawa 2 kawan ..anda akan menerima hadiah istimewa daripada saya...
TEmpat terhad!!


Cepat! cepat! jangan lepaskan peluang..

berminat PM akak sekarang

0194582016 
AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay 


Wednesday, January 20, 2016

Customer order :6 Jan 2016

                                                                 second order dah smpai
 





produk kecantikan mary kay

dah siap pun packing...warna merah lagi..


kemaman TErengganu
kuantan pahang
Kota kinabalu sabah
pangkalan Hulu Perak
Kuantan pahang 
Johor Bahru, Johor
kuala lumpur
Maran Pahang
Kota Bahru Kelantan



Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016
 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Customer order : 5 Jan 2016

My First order on Jan 2016 

produk kecantikan mary kay

produk kecantikan mary kay

utk di pos ke :

Maran Pahang
Cheras Kuala lumpur
Kluang Johor
Johor Bahru, Johor
Hulu Teranggunu
Ipoh Perak


Call me for Free Consultation :
 AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay 
Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, January 9, 2016

Mary Kay Translucent Loose Powder

Mary Kay Translucent Loose Powder...salah satu makeup yang mesti saya pakai setiap hari..

Anda ingin tahu mengapa saya perlu memakainya setiap hari??? yang bestnya...
translucent ini dapat ..
Mary Kay Translucent Loose Powder

  • membuatkan makeup saya menjadi lebih sekata..kelihatan glowing, flawless dan kelihatan segar sepanjang hari
  • ia dapat mengawal kekilatan minyak di wajah saya...terutamanya sewaktu tengahari
  • powdernya yang ringan, semula jadi, lembut bak baldu pada kulit wajah saya
  • dapat menghilangkan penampilan garis-garis halus yang kehilatan pada wajah saya
  • satu pilihan warna..dan amat sesuai digunakan utk semua warna kulit..tidak kira anda berkulit gelap, cerah..atau kulit sawo matang..

utk membuatkan makeup anda kelihatan lebih kemas, rata dan cantik...sapuan powder perlulah menggunakan berus makeup



Mary Kay Translucent Loose Powder

Call me for Free Consultation : 

 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
 0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com 
FB : Ayzza Alyas Mk 
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Friday, January 8, 2016

Bedak Magic @ Translucent Loose Powder

Bedak Magic...Atau nama nya Translucent Loose Powder...Wowmemang terbaiklah bedak ni..sape-sape pernah pakai bedak magic ni pasti dah jatuh cinta tau..


Mary Kay Translucent Loose Powder


nak tahu mengapa saya katakan ia bedak magic...ini jawapannya...


  • ia dapat membantu menyerap lebihan minyak pada wajah kita sepanjang hari...so sape2 y skin oily atau combination wajib lah pakai bedak ni..
  • kandungan nya adalah daripada serbuk mutiara..tu membuatkan skin kita nampak glowing, flawless + gebu gebas sepanjang hari ...mak aiiiiii!!!
  • tekstur  nya yang halus, ringan..so bila sapu jer kat wajah kita..tak rasa mcm pakai bedak pun..nampak natural jerrrr
  • amat sesuai digunakan utk semua jenis kulit...tak kiralah anda berkulit cerah, gelap , sawo matang, atau terlalu gelap...semua boleh guna.


so apa tunggu lagi mai pm akk sekarang...



Call me for Free Consultation : 
 AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat 
0194582016

 IG : Ayzza_Marykay
 Email : ayzaflower@yahoo.com
 FB : Ayzza Alyas Mk
 FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay

Saturday, January 2, 2016

Limited Edition Mary kay Skinvigorate Cleansing brush

Morning semua...

Jom lepas bangun tido..dan sebelum tido kita cuci muka bersih-bersih...bukan apa..jika kita tak cuci muka dengan bersih dan tido dalam keadaan muka penuh dgn makeup...so nnti jerawat mulalah akan kuar..hehehe


So apa kata u all cuba skinvigorate Cleansing Brush Mary kay ini..memang terbaik dan dapat membantu menanggalkan sekala makeup dan kekotoran yang melekat pada wajah anda..

apa yang istimewanya cleansing brush Mary kay ini???

@ ia dapat menanggalkan 85% makeup + kekotoran berbanding anda mencuci muka dgn menggunakan jari jemari..
@ dapat menghaluskan garis-garis halus dan kekedutan disekitar wajah anda
@ liang pori-pori kelihatan lebih kecil
@ memperbaiki penampilan kulit wajah dengan lebih cepat
@ membersihkan wajah dari black dan white head
@ seperti membuat rawatn facial spa dengan berus yang berkelajuan dua-speed.

apa tunggu lagi..dptkan yang terbaru bulan Jan 2016 ini... .warna purple + hijau lagi...ni limited edition ya..dah habis memang dah x kuar ...nnti nyesal pulak..

Mary kay Skinvigorate Cleansing brush
2 pilihan warna..putih dan purple...

Mary kay Skinvigorate Cleansing brush

Mary kay Skinvigorate Cleansing brush


Call me for Free Consultation :
AYZZA ALYAS Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp/WeChat
0194582016
IG : Ayzza_Marykay
FB : Ayzza Alyas Mk
FB Page : Ayzza Alyas Mary Kay
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK