Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Sunday, July 24, 2016

Look Flawless skin With OFHG

Flawless skin with Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG)

kini ramai customer akak dah jatuh cinta dengan supplement OFHG ni..u all nak tahu apa yang best nya OFHG ini ...ia dapat...

memberi penghidratan pada kulit wajah..expeciall pd wajah yang kering
dapat menenangkan wajah yang bermasalah
mengandungi formula gel yang ringan...tidak melekit, penuh dengan manafaat antipengoksidaan
meemulihkan kulit wajah yang keringk

Flawless skin with OFHG


 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, July 22, 2016

Wajah bersih tanpa white head dan Black head

Morning u ollsssss

Mary kay Botanical Mask

Bukan sekadar berbedak bermakeup setiap hari yerrr...pori-pori diwajah kena dibersihkan untuk mengelakkan kemunculan white dan black head yang berpunca dari lebihan minyak yang jg penyebab acne bakteria jerawat....sel kulit mati pun penyebab kekusaman...so wajib lah bermasker setiap 2-3 kali seminggu untuk memberishkan nya...

Pembersih kulit wajah biasanya dpt membersih dipermukaan atas kulit shj...tetapi ia tidak dpt membantu membersihkan sehingga ke dlm lobang pori-pori...so Mary kay Botanical mask ini amat..amat..amat penting dipakai untuk mencungkil kekotoran yang terpendam di dlm liang-liang roma diwajah..

so disarankan gunakanlah mask ini...ia sangat..sangat best.. ia dpt membuatkan kulit berasa segar, lembut dan pemakaian y consistent..akan membuatkan pipi anda 'terangkat' seperti dicucuk botox...suka tak...so pas ni x perlu dah p cucuk botox yerrrr...

Mary kay Botanical Mask


Mary kay Botanical Mask


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, July 21, 2016

Customer order on 19 July 2016

mai aiiii 3 kotak sekali smpai...
 
dah order masuk setiap hari so stok pun cepat habis lah...
 
jom mula operasi packing-packing barang customer...
 
 
Produk Mary Kay
 
Produk Mary Kay
 
Produk Mary Kay
 
My customer location :
 
Pasir Gudang Johor
Puchong Selangor
Sungkai Perak
Balik Pulau Penang
tambunan Sabah
pitas Sabah
Alor Setar Kedah
 
 
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, July 19, 2016

Customer Happy skin hampir sihat ..

Perkongsian daripada salah seorang customer akak...yang baru sebulan menggunakan skincare
Mary kay yang akak sugguestkan untuknya...
 
Sebelum mengenali mary kay..Syu telah mengunakan pelbagai produk jenama tempatan..dan akibatnya..skin Syu bertambah oil, jerawat tumbuh none stop, parut jerawat makin hitam..

Semuanya bermula pada 15 Jun 16..Syu mula menghubungi akak untuk mencuba produk kecantikan Mary kay...berdasarkan kepada masalah yang Syu alami..akak membantu syu untuk mendapatkan skincare yang  sesuai untuk kulit dan masalahnya,.

Alhamdulillah kini Syu happy sgt..berkat kesabaran, doa syu dan penggunaan yang consistent kini skin syu hamper pulih,...kini jerawat dah mula kurg tumbuh, skin syu dah bersih tiada lagi parut-parut hitam jerawat tu... ...


Botanical testimoni



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia S
MS/Whatsapp :
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, July 14, 2016

Customer order on 12 July 2016


produk mary kay

stok sampai terus packing-packing order customer..

ready utk di pos ke  :

Klang Selangor
Kuala LUMpur
Alor Setar
+
2 COD





AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016


 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 10, 2016

Look Flawless and Glowing skin with OFHG

so flawless ...so glowing...
 
Anda nak tahu tak produk apa yang membuatkan skin anda flawless dan glowing ...nak tahu ini lah my favorite skin supplement ...namanya Oil free hydrating gel atau nama singkatanya OFHG hehehe,,
ia bukan sekadar mencantikkan, tetapi membantu menyihatkan dan merawat kulit kita juga tauuuu

Mary kay Oil free Hydrating gel

anda kelebihan yang dimiliki oleh OFHG ini...ia dapat
kawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah
merawat skin yang sensitive..especially skin yang merah2 gata2 tue
skin look flawless and glowing
sebagai makeup based..
bagi makeup tahan lama..sehingga 8 jam..kalau makeup pg smpai petg lah makeup tu bertahan..
mencantikkan dan menyihatkan skin anda

Mary kay Oil free Hydrating gel

Boleh di pakai sebelum tido atau apply sebagai makeup based..di mana ia dapat membuatkan makeup kita akan kelihatan sooo flawless, glowing  dan tak berminyak langsung..sangat-sangat selesa dan best ... amat rugi tau sape yang tak de lagi OFHG ini...
 
bulan ni ada promo special tuk OFHG so sape2 nak tau detail pm akak skg..

Mary kay Oil free Hydrating gel
 
Mary kay Oil free Hydrating gel
di antara barisan Independent Sales Director Mary kay..
 
Nampak tak skin kiteorang flawless dan glowing gitu...rahsianya kami menggunakan OFHG Mary kay..
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 3, 2016

Bengkel Jom Cantik Di Kulim Kedah


Salam Ramadhan semua...



di atas permintaan ramai...saya akan mengadakan lagi "Bengkel Jom Cantik" di Kulim pada 29 Julai 2016 ini..


Tempat nya adalah terhad..sekiranya anda berminat untuk menghadirinya PM saya segera untuk tempahan..
 

Semua peralatan disediakan, jika anda bawa 2 orang teman, ada hadiah istimewa daripada saya.


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 24, 2016

Look Flawless skin With OFHG

Flawless skin with Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG)

kini ramai customer akak dah jatuh cinta dengan supplement OFHG ni..u all nak tahu apa yang best nya OFHG ini ...ia dapat...

memberi penghidratan pada kulit wajah..expeciall pd wajah yang kering
dapat menenangkan wajah yang bermasalah
mengandungi formula gel yang ringan...tidak melekit, penuh dengan manafaat antipengoksidaan
meemulihkan kulit wajah yang keringk

Flawless skin with OFHG


 
AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, July 22, 2016

Wajah bersih tanpa white head dan Black head

Morning u ollsssss

Mary kay Botanical Mask

Bukan sekadar berbedak bermakeup setiap hari yerrr...pori-pori diwajah kena dibersihkan untuk mengelakkan kemunculan white dan black head yang berpunca dari lebihan minyak yang jg penyebab acne bakteria jerawat....sel kulit mati pun penyebab kekusaman...so wajib lah bermasker setiap 2-3 kali seminggu untuk memberishkan nya...

Pembersih kulit wajah biasanya dpt membersih dipermukaan atas kulit shj...tetapi ia tidak dpt membantu membersihkan sehingga ke dlm lobang pori-pori...so Mary kay Botanical mask ini amat..amat..amat penting dipakai untuk mencungkil kekotoran yang terpendam di dlm liang-liang roma diwajah..

so disarankan gunakanlah mask ini...ia sangat..sangat best.. ia dpt membuatkan kulit berasa segar, lembut dan pemakaian y consistent..akan membuatkan pipi anda 'terangkat' seperti dicucuk botox...suka tak...so pas ni x perlu dah p cucuk botox yerrrr...

Mary kay Botanical Mask


Mary kay Botanical Mask


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016

 for FEE : 
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, July 21, 2016

Customer order on 19 July 2016

mai aiiii 3 kotak sekali smpai...
 
dah order masuk setiap hari so stok pun cepat habis lah...
 
jom mula operasi packing-packing barang customer...
 
 
Produk Mary Kay
 
Produk Mary Kay
 
Produk Mary Kay
 
My customer location :
 
Pasir Gudang Johor
Puchong Selangor
Sungkai Perak
Balik Pulau Penang
tambunan Sabah
pitas Sabah
Alor Setar Kedah
 
 
 
 
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Tuesday, July 19, 2016

Customer Happy skin hampir sihat ..

Perkongsian daripada salah seorang customer akak...yang baru sebulan menggunakan skincare
Mary kay yang akak sugguestkan untuknya...
 
Sebelum mengenali mary kay..Syu telah mengunakan pelbagai produk jenama tempatan..dan akibatnya..skin Syu bertambah oil, jerawat tumbuh none stop, parut jerawat makin hitam..

Semuanya bermula pada 15 Jun 16..Syu mula menghubungi akak untuk mencuba produk kecantikan Mary kay...berdasarkan kepada masalah yang Syu alami..akak membantu syu untuk mendapatkan skincare yang  sesuai untuk kulit dan masalahnya,.

Alhamdulillah kini Syu happy sgt..berkat kesabaran, doa syu dan penggunaan yang consistent kini skin syu hamper pulih,...kini jerawat dah mula kurg tumbuh, skin syu dah bersih tiada lagi parut-parut hitam jerawat tu... ...


Botanical testimoni



AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia S
MS/Whatsapp :
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Thursday, July 14, 2016

Customer order on 12 July 2016


produk mary kay

stok sampai terus packing-packing order customer..

ready utk di pos ke  :

Klang Selangor
Kuala LUMpur
Alor Setar
+
2 COD





AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp :
 019-4582016


 for FEE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 10, 2016

Look Flawless and Glowing skin with OFHG

so flawless ...so glowing...
 
Anda nak tahu tak produk apa yang membuatkan skin anda flawless dan glowing ...nak tahu ini lah my favorite skin supplement ...namanya Oil free hydrating gel atau nama singkatanya OFHG hehehe,,
ia bukan sekadar mencantikkan, tetapi membantu menyihatkan dan merawat kulit kita juga tauuuu

Mary kay Oil free Hydrating gel

anda kelebihan yang dimiliki oleh OFHG ini...ia dapat
kawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah
merawat skin yang sensitive..especially skin yang merah2 gata2 tue
skin look flawless and glowing
sebagai makeup based..
bagi makeup tahan lama..sehingga 8 jam..kalau makeup pg smpai petg lah makeup tu bertahan..
mencantikkan dan menyihatkan skin anda

Mary kay Oil free Hydrating gel

Boleh di pakai sebelum tido atau apply sebagai makeup based..di mana ia dapat membuatkan makeup kita akan kelihatan sooo flawless, glowing  dan tak berminyak langsung..sangat-sangat selesa dan best ... amat rugi tau sape yang tak de lagi OFHG ini...
 
bulan ni ada promo special tuk OFHG so sape2 nak tau detail pm akak skg..

Mary kay Oil free Hydrating gel
 
Mary kay Oil free Hydrating gel
di antara barisan Independent Sales Director Mary kay..
 
Nampak tak skin kiteorang flawless dan glowing gitu...rahsianya kami menggunakan OFHG Mary kay..
 
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
 
for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Sunday, July 3, 2016

Bengkel Jom Cantik Di Kulim Kedah


Salam Ramadhan semua...



di atas permintaan ramai...saya akan mengadakan lagi "Bengkel Jom Cantik" di Kulim pada 29 Julai 2016 ini..


Tempat nya adalah terhad..sekiranya anda berminat untuk menghadirinya PM saya segera untuk tempahan..
 

Semua peralatan disediakan, jika anda bawa 2 orang teman, ada hadiah istimewa daripada saya.


AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016 for FEE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK