Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Friday, August 11, 2017

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless


Mary kay timewise set anti penuaan


Mary Kay Timewise skincare adalah set untuk wanita yang mementingkan  kesempurnaan wajah, ingin awek muda dan kulit wajah kekal anjal. Set ini dirumus khas untuk menentang penuaan dan mengembalikan keremajaan pada kulit wajah di mana ia mempunyai 11 manafaat dalam satu set yang akan membuatkan kulit wajah kelihatan lebih cantik, kurang kekedutan dan garis halus, kulit berasa lebih lembut dan segar.

Tahu tak kulit wajah kita mengalami proses penuaan seawal umur 25 tahun. Rasa rugi sagat kalau kita tak jaga kulit dari awal , nanti kulit pun dah tak anjal, muka dah kusam dan mulalah kekedutan kelihatan pada wajah.
Mary kay testimoni  timewise set anti penuaan
Timewise Cleanser 3 in 1


Mary kay  timewise Cleanser

  • membantu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegarkan kulit
  • mengandungi manik pembersih lembut untuk menanggalkan sel kulit mati
  • kompleks berpaten dalam cleanser berfungsi untuk mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan dengan menggalakkan proses pembaharuan semula jadi kulit.

Timewise age Fighting Moisturizer 
Mary kay  timewise age Fighting Moisturizer

  • Texture yang  lembut, ringan, dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
  • melambatkan kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • mengandungi antioksidan yang dapat melindungi kulit dari bahan radikan 
  • menjadikan kulit lebih lembut, licin, berseri, sihat, bersih dan awek muda


              Timewise Day solution Sunscreen SPF35
Mary kay  timewise Day  solution

  • bertindak untuk melindungi kulit anda dari sinaran UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya dan membantu mengelakkan kemunculan garis-garis halus
  • mengandungi formula anti penuaan  yang membantu melambatkan proses kekedutan, kemunculan garis-garis halus

Timewise Night Solution 
Mary kay  timewise Night solution

  • Mengandungi vitamin A, E, C
  • Ramuannya yang terdiri dari miro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan yang tinggi sebagai penguat kologen bagi mengurangkan garis-garis kekedutan. 
  • Bertindak untuk memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kologen semula jadi pada waktu malam. 
  • Result yang sangat-sangat best...kulit berasa sejuk, lembat, firm, dan nampak lebih cerah...bangun pagi rasa lembut je kulit
  • Memperbaiki sel-sel kulit wajah




Jom tengok feedback / testimoni customer-customer sis yang pernah pakai produk anti penuaan ini


Testimoni 1


Mary kay testimoni timewise set anti penuaan


"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Testimoni 2
Mary kay  timewise user testimoni 2

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan konsisten pakai Skincare Mary kay..Skin sis ni dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka diorang bila dah bersih & sihat kan...



sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





 
AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 


for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Friday, August 11, 2017

"16 hari guna set timewise.." skin dah look flawless


Mary kay timewise set anti penuaan


Mary Kay Timewise skincare adalah set untuk wanita yang mementingkan  kesempurnaan wajah, ingin awek muda dan kulit wajah kekal anjal. Set ini dirumus khas untuk menentang penuaan dan mengembalikan keremajaan pada kulit wajah di mana ia mempunyai 11 manafaat dalam satu set yang akan membuatkan kulit wajah kelihatan lebih cantik, kurang kekedutan dan garis halus, kulit berasa lebih lembut dan segar.

Tahu tak kulit wajah kita mengalami proses penuaan seawal umur 25 tahun. Rasa rugi sagat kalau kita tak jaga kulit dari awal , nanti kulit pun dah tak anjal, muka dah kusam dan mulalah kekedutan kelihatan pada wajah.
Mary kay testimoni  timewise set anti penuaan
Timewise Cleanser 3 in 1


Mary kay  timewise Cleanser

  • membantu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegarkan kulit
  • mengandungi manik pembersih lembut untuk menanggalkan sel kulit mati
  • kompleks berpaten dalam cleanser berfungsi untuk mengurangkan garis-garis halus dan kekedutan dengan menggalakkan proses pembaharuan semula jadi kulit.

Timewise age Fighting Moisturizer 
Mary kay  timewise age Fighting Moisturizer

  • Texture yang  lembut, ringan, dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
  • melambatkan kemunculan garis-garis halus dan kekedutan
  • mengandungi antioksidan yang dapat melindungi kulit dari bahan radikan 
  • menjadikan kulit lebih lembut, licin, berseri, sihat, bersih dan awek muda


              Timewise Day solution Sunscreen SPF35
Mary kay  timewise Day  solution

  • bertindak untuk melindungi kulit anda dari sinaran UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya dan membantu mengelakkan kemunculan garis-garis halus
  • mengandungi formula anti penuaan  yang membantu melambatkan proses kekedutan, kemunculan garis-garis halus

Timewise Night Solution 
Mary kay  timewise Night solution

  • Mengandungi vitamin A, E, C
  • Ramuannya yang terdiri dari miro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan yang tinggi sebagai penguat kologen bagi mengurangkan garis-garis kekedutan. 
  • Bertindak untuk memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kologen semula jadi pada waktu malam. 
  • Result yang sangat-sangat best...kulit berasa sejuk, lembat, firm, dan nampak lebih cerah...bangun pagi rasa lembut je kulit
  • Memperbaiki sel-sel kulit wajah




Jom tengok feedback / testimoni customer-customer sis yang pernah pakai produk anti penuaan ini


Testimoni 1


Mary kay testimoni timewise set anti penuaan


"16 hari guna set timewise.."

"Mmg xsia2 sy invest beli mhal2 kak tq kak jumpa seller yg baik cm akak..layan jer sy.."

"Tq so much kak buat sy rasa confident skrg..kena tggu lama lg utk pulihkan skin"

Tqvm my dear share testimoni dengan akak .

Testimoni 2
Mary kay  timewise user testimoni 2

Alhamdulillah .. Berkat kesabaran dan konsisten pakai Skincare Mary kay..Skin sis ni dah makin pulih and look flawless . Memang puas hati & suka jer tengok kulit muka diorang bila dah bersih & sihat kan...



sape nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar lah ke produk kecantikan
Mary kay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..





 
AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 


for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK