Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Saturday, May 20, 2017

Mary kay True Dimension Lipsticks



mary Kay True Dimension lipstik

mary Kay True Dimension lipstik




Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstick bagus untuk bibir kite...
so pagi ni sis nak share lipstick Mary Kay yang super duper best ..
oles sekali pasti jatuh cinta...
U all pasti ramai yang nak pilih lipstick yang selesa, warna yang cantik  dan tahan lama...sebab malas nak touch up lagi kan...jom buat pilihan yang bijak



Apa yang best sangat True Dimension Lipstick Mary Kay Ini??

  • melembapkan bibir
  • tahan lama
  • sesuai untuk bibir sensitif
  • Mengandungi vitamin C & E
  • Skincare untuk bibir
  • tiada bahan kimia yang boleh merosakkan bibir

sape nak try...pm sis skg ..all color ready stock..
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Liquid foundation Mary Kay



Mary kay testimoni liquid foundation terbaik

Mary kay testimoni liquid foundation terbaik





Tqvm my dear...share feedback dengan sis..
syukur sangat-sangat sekarang dah ramai jatuh cinta dengan
Liquid foundation Mary Kay kerana

  • texture yang ringan
  • natural look , lembut
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • water based foundation
  •  tahan sehingga 8 bulan mengikut penggunaan
Terdapat 2 jenis formula :
1. Normal to dry skin ( Pink Line)
2. combination to oily (purple line)
Liquid foundation Mary Kay satu-satu nya produk yang diperbuat daripada 100% bahan organic dengan kualiti antarabangsa...
Kandungannya ekstrak daripada lemon dan timun untuk sejukkan kulit.
Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit.
Dapatkan liquid foundation hari ini untuk tampil flawless dan glowing sepanjang hari.
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, May 17, 2017

Free Holiday with Mary Kay



Produk mary kay



Produk mary kay


Vienna , Austria...tunggu aku datang...

sape pernah pergi Vienna angkat tgn sat....hehehe


First of all ..syukur alhamdulillah sis dah compete Challenge Top Director Trip (TDT) ke Vienna, Austria yehhhhhhhh

Happy nya tak terkata la..ni adalah salah satu trip yang di sponser oleh Mary Kay untuk Sales Director dan Husband tercinta..

TQVM Mary Kay for special reward untuk kami berdua..

Alhamdulillah sekali lagi tahun ni sis dapat free trip dari Mary Kay..

March 2017 - Hong Kong Disneyland
July - Singapore
October - Vienna Austria
Discember - Hangzhou, China


so u all nak tak dapat FREE holiday mcm sis ni??? Setiap tahun dapat melancong ke luar negara yang di sponser 100% oleh Company..? 

kalau nak ...cepat2 pm sis..sis akan bantu anda bukan sekadar hanya dapat income sahaja tapi juga dapat melancong seperti sis...best!!!


AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 8, 2017

Testimoni Sunprotecor SPF35 Mary Kay



Mary Kay sun protector spf35


Puas hati betul customer sis ni...baru je pakai Sunprotector SPF35 Mary kay skin dah sekata, burn dah kurang...member selalu tegur muka dah glowing...
Wow terbaik lah sunprotector ni...


So u all wajib pakai Sunprotector sebelum kuar rumah ya...memandangkan cuaca kini memang panas...kulit muka kita kalau terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari akan mudah mengalami penuaan pramatang seperti kekedutan dan tona tidak sekata 
(burn) malah kita juga beresiko mendapat kanser kulit ...oh tidakkkk!!!

so apa lagi lepas ni wajib..wajib pakai sunprotector ..sayangilah kulit wajah anda...



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Saturday, May 20, 2017

Mary kay True Dimension Lipsticks



mary Kay True Dimension lipstik

mary Kay True Dimension lipstik




Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstick bagus untuk bibir kite...
so pagi ni sis nak share lipstick Mary Kay yang super duper best ..
oles sekali pasti jatuh cinta...
U all pasti ramai yang nak pilih lipstick yang selesa, warna yang cantik  dan tahan lama...sebab malas nak touch up lagi kan...jom buat pilihan yang bijak



Apa yang best sangat True Dimension Lipstick Mary Kay Ini??

  • melembapkan bibir
  • tahan lama
  • sesuai untuk bibir sensitif
  • Mengandungi vitamin C & E
  • Skincare untuk bibir
  • tiada bahan kimia yang boleh merosakkan bibir

sape nak try...pm sis skg ..all color ready stock..
AYZZA ALYAS
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
 019-4582016
for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Testimoni Liquid foundation Mary Kay



Mary kay testimoni liquid foundation terbaik

Mary kay testimoni liquid foundation terbaik





Tqvm my dear...share feedback dengan sis..
syukur sangat-sangat sekarang dah ramai jatuh cinta dengan
Liquid foundation Mary Kay kerana

  • texture yang ringan
  • natural look , lembut
  • mudah untuk dicuci
  • tidak melekit
  • water based foundation
  •  tahan sehingga 8 bulan mengikut penggunaan
Terdapat 2 jenis formula :
1. Normal to dry skin ( Pink Line)
2. combination to oily (purple line)
Liquid foundation Mary Kay satu-satu nya produk yang diperbuat daripada 100% bahan organic dengan kualiti antarabangsa...
Kandungannya ekstrak daripada lemon dan timun untuk sejukkan kulit.
Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit.
Dapatkan liquid foundation hari ini untuk tampil flawless dan glowing sepanjang hari.
AYZZA ALYAS
  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
SMS/Whatsapp :
019-4582016
 for FREE :
@Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, May 17, 2017

Free Holiday with Mary Kay



Produk mary kay



Produk mary kay


Vienna , Austria...tunggu aku datang...

sape pernah pergi Vienna angkat tgn sat....hehehe


First of all ..syukur alhamdulillah sis dah compete Challenge Top Director Trip (TDT) ke Vienna, Austria yehhhhhhhh

Happy nya tak terkata la..ni adalah salah satu trip yang di sponser oleh Mary Kay untuk Sales Director dan Husband tercinta..

TQVM Mary Kay for special reward untuk kami berdua..

Alhamdulillah sekali lagi tahun ni sis dapat free trip dari Mary Kay..

March 2017 - Hong Kong Disneyland
July - Singapore
October - Vienna Austria
Discember - Hangzhou, China


so u all nak tak dapat FREE holiday mcm sis ni??? Setiap tahun dapat melancong ke luar negara yang di sponser 100% oleh Company..? 

kalau nak ...cepat2 pm sis..sis akan bantu anda bukan sekadar hanya dapat income sahaja tapi juga dapat melancong seperti sis...best!!!


AYZZA ALYAS

 Independent Beauty Consultant 
 Mary Kay Malaysia SMS/Whatsapp :

 019-4582016

 for FREE :

 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Monday, May 8, 2017

Testimoni Sunprotecor SPF35 Mary Kay



Mary Kay sun protector spf35


Puas hati betul customer sis ni...baru je pakai Sunprotector SPF35 Mary kay skin dah sekata, burn dah kurang...member selalu tegur muka dah glowing...
Wow terbaik lah sunprotector ni...


So u all wajib pakai Sunprotector sebelum kuar rumah ya...memandangkan cuaca kini memang panas...kulit muka kita kalau terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari akan mudah mengalami penuaan pramatang seperti kekedutan dan tona tidak sekata 
(burn) malah kita juga beresiko mendapat kanser kulit ...oh tidakkkk!!!

so apa lagi lepas ni wajib..wajib pakai sunprotector ..sayangilah kulit wajah anda...



AYZZA ALYAS
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
 SMS/Whatsapp : 
019-4582016

 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK