Pages

Pages

Rasai kecantikan bersama produk Mary Kay yang dapat membantu menghasilkan kulit muka yang lebih licin, lembut, tegang tanpa pengelupasan. Sekiranya anda ingin mencuba produk Mary Kay, sila hubungi saya (Ayza) di talian 019-4582016 atau email : azaflower@yahoo.com Rasailah sendiri kehebatan produk Mary Kay...

Wednesday, August 2, 2017

Testimoni Masalah Jerawat

Assalamualaikum semua

Pagi ni sis nak share testimoni beberapa orang customer sis yang telah menggunakan 
Mary Kay Botanical Effects Skincare

Testimoni 1

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 2

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 3

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 4

mary Kay testimoni Botanical effect
Disclaimer : Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan masalah kulit dan kesihatan pengguna


Tengok wajah semua si adik manis ni makin cantik kan...jerawat dah mula hilang, parut makin pudar, wajah berseri dan dah tak kusam.

sebelum ni skin nya agak teruk sebab pemakaian skincare yang mengandungi bahan kimia terlarang.

itulah pentingnya penggunaan produk daripada bahan botanik dan mineral. 

orang yang mengalami masalah jerawat je yang faham macammana  perasaan dan keyakinan  diri time jerawat mula membiak 

syukur alhamdulullah skinnya dah pulih dalam 3 minggu sahaja..yang penting penggunaan produk dgn consistent dan bersabar


  Set skincare Botanical Effect Mary Kay ni khas untuk anda yang mengalami kulit yang bermasalah akibat daripada penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang.

dan digunakan untuk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran, merkuri dan hidrokuinon dari bawah lapisan kulit wajah kerana kulit wajah kita dah tercemar dengan pelbagai jenis produk.


mary Kay testimoni Botanical effect

Satu set ini terdiri daripada :

Cleanser
Mary kay botanical effects cleanser


membersih segala kekotoran, makeup, habukk dan hama agar wajah bersih, sihat dan lembut


Mask
Mary kay botanical effects mask

membantu menanggalkan sel-sel kulit mati
mengecilkan pori-pori pada wajah
membersihkan pori-pori tersumbat
membersihkan kekotoran yang terpendam di bawah lapisan kulit wajah
menganjalkan kulit
membersihkan wajah dari black dan white head

Freshen
Mary kay botanical effects freshen

membantu untuk membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah di cuci dengan pencuci muka
mengetat dan mengecilkan pori-pori terbuka


Hydrate ( Pelembap)
Mary kay botanical effects hydrate

membantu memberi kelembapan kulit wajah disepanjang hari
tanpa pemakaian pelembap wajah akan kelihatan kurang bermaya,,, kusam dan gelap
jeragat dan tanda-tanda penuaan seperti garis halus mula kelihatan.
( nak kelihatan awek muda perlu consistent pakai pelembap)

Siapa nak kulit cantik, bersih dan sihat...bertukarlah ke produk kecantikan Mary Kay yang semestinya produk yang berkualiti, selamat, tiada kesan sampingan dan 100% berasaskan  mineral dan botanical


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 


 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class

Wednesday, August 2, 2017

Testimoni Masalah Jerawat

Assalamualaikum semua

Pagi ni sis nak share testimoni beberapa orang customer sis yang telah menggunakan 
Mary Kay Botanical Effects Skincare

Testimoni 1

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 2

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 3

mary Kay testimoni Botanical effect

Testimoni 4

mary Kay testimoni Botanical effect
Disclaimer : Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan masalah kulit dan kesihatan pengguna


Tengok wajah semua si adik manis ni makin cantik kan...jerawat dah mula hilang, parut makin pudar, wajah berseri dan dah tak kusam.

sebelum ni skin nya agak teruk sebab pemakaian skincare yang mengandungi bahan kimia terlarang.

itulah pentingnya penggunaan produk daripada bahan botanik dan mineral. 

orang yang mengalami masalah jerawat je yang faham macammana  perasaan dan keyakinan  diri time jerawat mula membiak 

syukur alhamdulullah skinnya dah pulih dalam 3 minggu sahaja..yang penting penggunaan produk dgn consistent dan bersabar


  Set skincare Botanical Effect Mary Kay ni khas untuk anda yang mengalami kulit yang bermasalah akibat daripada penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang.

dan digunakan untuk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran, merkuri dan hidrokuinon dari bawah lapisan kulit wajah kerana kulit wajah kita dah tercemar dengan pelbagai jenis produk.


mary Kay testimoni Botanical effect

Satu set ini terdiri daripada :

Cleanser
Mary kay botanical effects cleanser


membersih segala kekotoran, makeup, habukk dan hama agar wajah bersih, sihat dan lembut


Mask
Mary kay botanical effects mask

membantu menanggalkan sel-sel kulit mati
mengecilkan pori-pori pada wajah
membersihkan pori-pori tersumbat
membersihkan kekotoran yang terpendam di bawah lapisan kulit wajah
menganjalkan kulit
membersihkan wajah dari black dan white head

Freshen
Mary kay botanical effects freshen

membantu untuk membersihkan wajah dari saki baki makeup setelah di cuci dengan pencuci muka
mengetat dan mengecilkan pori-pori terbuka


Hydrate ( Pelembap)
Mary kay botanical effects hydrate

membantu memberi kelembapan kulit wajah disepanjang hari
tanpa pemakaian pelembap wajah akan kelihatan kurang bermaya,,, kusam dan gelap
jeragat dan tanda-tanda penuaan seperti garis halus mula kelihatan.
( nak kelihatan awek muda perlu consistent pakai pelembap)

Siapa nak kulit cantik, bersih dan sihat...bertukarlah ke produk kecantikan Mary Kay yang semestinya produk yang berkualiti, selamat, tiada kesan sampingan dan 100% berasaskan  mineral dan botanical


AYZZA ALYAS 
 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
 SMS/Whatsapp : 


 for FREE :
 @Consultation @Skincare Class @Makeup Class
Copyright to Beauty With MK
Designed by Beauty With MK